ze...
6 yaşındaki torununun dişinde kanal tedavisi yaptı dolgu yapılırken çocukluk işte bir korku oluştu. Geçici dolgu değişip kalıcı dolgu yapılacağında babası götürdü ağladığı için yapılamadan geri geldiler 3 gün sonrasına ki randevuya ben götürdüm. Gitmeden herşeyi anlattım ikna oldu. Muayenehanede önce sekreter sonra da Dr.karşıladı Haniçin derlerya ilk görüş çok soğuk bir karşılama idi. Negatif elektrik yüklü. .Çünkü hiç iletişim yoktu çocuk psikolojisinde hiç anladığını sanmıyorum.Çocukla bir muhabbet eder korkusunu heyecanını giderir. Nerdeeee böyle yaparsan yapamam dolgunu şımarıklık yapıyorsun çocuki gibi davranıyorsun O zaman git hastaneye bayıltsınlar öyle dolgu yaparlar diye konuşmaya başladı. Bende artık dayanamadım sen ne biçim konuşuyorsun karşındaki tabiki çocuk büyük insan gibi davranamazsın çocuk psikolojisinden anlamıyorsun dedim. Kalkmış şimdi sen benle kavgamı etmeye geldin diye saçmaladı. Nihayetinde asabi
şekilde dolguyu yaptıramadan terketmek zorunda kaldık. Asla tavsiye etmiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Fatih Kılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatih Kılıç, Diş Hekimi.
Fatih Kılıç adresi nerede?Fatih Kılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Burdur
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatih Kılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatih Kılıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fatih Kılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatih Kılıç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatih Kılıç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatih Kılıç hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Fatih Kılıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.