Doç. Dr.
Eko(Ekokardiyografi)
Holter Izlemi
Kolesterol Testi
Fatih Köksal Binnetoğlu Muayenehanesi
Bebeğimin kalbinde üfürüm sesi vardı onun için gittik çok ilgili bur doktor
e....ç
Kızımın kalp kontrolünden çok memnun kaldım. Doktor bey ayrıntılı bir şekilde değerlendirdi. Çorlu’da iyi bir çocuk kardiyolojisine sahip olmak ebeveynler için büyük şans.
şe...
14 yaşındaki oğlumu üfürüm şikayetiyle götürmüştüm çok ilgili ve güler yüzlüydü bizi her konuda aydınlattı dinledi önerilerde bulundu biz çok memnun kaldık mesleğini en iyi şekilde yerine getiren nadir insanlardan biri herkese tavsiye ediyorum.
fu...v
10 yaşında, 6 yaşından bu yana kick boks yapan kızım için gittik. Spora devam edebilir mi vs diye. Tahmininde çok daha güzel karşılandı. Hocamiz anlayabilecegimiz şekilde en ince detaya anlattı
Kafamızda hiçbir soru işareti kalmadan ofisinden ayrıldık. Muayenesi baştan savma değildi, bayağı uzun muayene etti. İhtiyacı olan herkese tavsiye ederim. Var olun hocam
gö...n
Eko ve ekg çekildi 3 aylık bebeğim için
Kendisi çok ilgili anlaşılır ve güzel bir anlatımı vardı
Biz çok memnun kaldık içimizde en ufak bir ukte kalmadı
ni...n
Üfürüm şikayeti ile başvurduk doktorumuza detaylı muayene yaptı ayrıntılı açıklamalarda bulundu tedavi süreci ile ilgili bilgilendirdi.Bizim kafamızda soru işaretleri kalmadı.
d.....
Randevu alma konusunda hanımefendi çok ilgiliydi. Farklı bir ilçeden geldik ve konumu kolay bulduk. İçeri girdiğimizde her şey profesyonelceydi biz Fatih beyle konuşurken kızımızı oyalamaları sayesinde çok rahat iletişim kurduk ve detaylı bilgi paylaşımı sağlandı. Kızımda üfürüm ve nabız yüksekliği olduğu söylenmişti. O sebeple gelmiştik. Klinikte Eko ve EKG çekimi kızımla sorunsuz sakin bir şekilde çekildi.Fatif bey detaylı bilgi verdi ve dosyamızı da alarak, iç rahatlığıyla ayrıldık.
e....b
5 aylık çocuğumuz aort ameliyatı olmuştu hem kontrol hem fikir almak için gittim.Bilgilendirmesi ve ilgisi mükemmeldi sorunları ve çözümlerini teknik terimlerden uzak anlaşılır sade bir şekilde anlattı muayene de gayet rahat geçti gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
7.5 aylık bebeğinizin kontrolü için kendisine randevu almıştık. Muayene boyunca bize gerekli bilgileri verdi. Ayrıntılı bir şekilde muayene etti.
me...z
Fatih Bey'e, İki buçuk aylık kızımızın kalp kontrol muayenesi için ilk kez gittik. Çok güzel ilgilendi ve bilgilendirdi. Ve çok asil, nezih bir beyefendi. Eşimle, doktor beyin duruşunu özellikle çok beğendik. Sevgiler
Fatih Köksal Binnetoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatih Köksal Binnetoğlu, Çocuk Kardiyolojisi, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Fatih Köksal Binnetoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Eko(Ekokardiyografi), Ekg, Efor Treadmil Testi, Eforlu Ekg, Holter Izlemi, Kolesterol Testi, Efor Testi.
Fatih Köksal Binnetoğlu adresi nerede?Fatih Köksal Binnetoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Muhittin Mah. Omurtak Cad. Kamil İnan Apt. No:63 K:2 D:7 Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatih Köksal Binnetoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatih Köksal Binnetoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatih Köksal Binnetoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatih Köksal Binnetoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Fatih Köksal Binnetoğlu hangi dilleri konuşuyor?Fatih Köksal Binnetoğlu ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Fatih Köksal Binnetoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatih Köksal Binnetoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Fatih Köksal Binnetoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 280 hasta / danışan, Fatih Köksal Binnetoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.