Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Ameliyatsız Kalça Kireçlenmesi Tedavisi
Diz Bağı Yaralanmaları
Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı
ga...a
Uzun zamandır kalça kireçlenmesinden mustariptim.Total kalça protezi yaptırmaktan başka çare kalmadı. Ameliyatımı başarıyla yapan Prof. Dr. Fatih Küçükdurmaz, sempatik, nazik, ilgili ve en önemlisi işinin ehli uzman bir cerrah. Bu tür kalça ameliyatları genellikle tek tek ve 6 ay aralıkla yapılır. Ehil ellerde değilseniz olumsuz sonuçlarla karşılaşmanız mümükün. O yüzden başarısız bir ameliyat sonucu sakat kalma ihtimali aklınızın bir ucunda sallanır durur. Dolayısıyla, hasta ile hekim ilişkisi bu kaygılı arayış evresinde başlar. Bu bakımdan hekimin kim olduğu çok çok önemli. Kalça protezi alanında yetenekli bir hekim olan Fatih Bey tek ameliyatla her iki kalçama protez takabileceği güvenini verdi bana. 11 Nisan 2022 günü ameliyatım gerçekleşti, her iki kalçama protez takıldı. İki günlük hastane süresinin ardından taburcu oldum. Bugün 21 Nisan, ameliyatımın onuncu günü. Masamın ucundaki koltuğa otormuş bu satırları yazıyorum. İlk günlerde kullandığım yürütece çok az ihtiyaç duyuyorum, destek almadan ev içinde rahat yürüyorum. Ameliyat sırasında veya sonrasında hiçbir komplikasyonla karşılaşmadım. Maharetli usta ellerine sağlık Fatih Bey.
i̇...k
Kızımın leğen kemiği kırıklarının iyileşmesi sürecinde kontrol ve değerlendirme için Fatih beyi ziyatet ettik. Önce çok guzel dinledi bizi. Kendisi bizzat kontrollerini yaptı. Masasinda oturduğu yerden değil, fiolen hadta uzerinde kontrollerini yaptı. Röntgen çektirip detaylı inceleme yaptı. Bize çok detayli açıklamalar yaptı. Kullanmamız gereken yürüteci bilgisayarinda resmini açarak bize gösterdi. Kızıma öylesine güzel motivasyon sağladı ki muayenenin ertesi günü yatağında oturmaya başladı, kısa kısa yürümeye başladı. Moral ve cesaret çok önemli. Fatih beye ilgisi ve samimiyeti için çok teşekkür ederiz. Benim yaşım 66. Çok profesörler tanıdım ama Fatih beyin insani yönü çok üst seviyede. Çekinmeyin gidin Fatih bey ile tanışın.
Fatih Küçükdurmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatih Küçükdurmaz, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Fatih Küçükdurmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Ameliyatsız Diz Kireçlenmesi Tedavisi, Ameliyatsız Kalça Kireçlenmesi Tedavisi, Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı, Diz Bağı Yaralanmaları.
Fatih Küçükdurmaz adresi nerede?Fatih Küçükdurmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kavak Cad. No: 5 Belediye Yanı Gebze Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatih Küçükdurmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatih Küçükdurmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fatih Küçükdurmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatih Küçükdurmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatih Küçükdurmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatih Küçükdurmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Fatih Küçükdurmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları