Misyon:
Kişilerin psikolojik anlamda sağlam bir yaşam kalitesine ulaşabilmeleri için ruhsal ve sosyal açıdan etik değerlerin ışığında terapi ve danışmanlık hizmeti sunmayı misyon edinmiştir.
Vizyon:
Danışan olarak gelen bireyler için etik değerlere ve Avrupa standartlarına uygun bir danışmanlık hizmeti sunmak adına eğitimlerine ve gelişim çalışmalarına devam etmeyi vizyonu olarak belirlemiştir.
Eğitim:
• Yaşar Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Psikoloji Lisans(İngilizce) (2012 – 2015)
• Yakın Doğu Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Psikoloji Lisans (2015-2018)
• İstanbul Esenyurt Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Klinik Psikoloji Yüksek Lisans (2018-2019)
Kurslar, Sertifikalar, Eğitimler:
• Psikodinamik Psikoterapi, Yrd. Doç. Dr. Orhan Çelik 2018
• Erişkin Psikopatolojisi, Yrd. Doç. Dr. Hasan Sezeroğlu 2018
• Çocuk Psikopatolojisi, Uzm. Dr. Özden Kum 2018
• Bilişsel Davranışçı Psikoterapi, Uzm. Dr. İbrahim Söylemez 2019
• Psikolojik Testler, Dr. Öğr. Üyesi Necmettin Aksoy 2019
• EMDR temel düzey ve ileri düzey eğitimi, Boğaziçi Ruh Sağlığı Derneği, Dr. Onur Okan Demirci 2020
• Çocuklarda EMDR uygulamaları Boğaziçi Ruh Sağlığı Derneği, Dr. Onur Okan Demirci 2020
• İnsan Kaynakları Uzmanlığı( İşe Alım, Performans Değerlendirme, Kariyer Yönetimi, Eğitim Geliştirme, İş Hukuku, Netsis İnsan Kaynakları ve Bordro, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Eğitimi), 90 saat, İ Akademi, Gözde Köse 2018
Aile İçi İletişim Sorunları
Varoluşçu Psikoterapi
Yas Terapisi
İlişki Terapisi
Anka Psikoloji
5 ay önce kendisiyle psikiyatristim sayesinde tanıştık . Rastgele bir soruyla ruhsal sıkıntılarımı ortaya çıkarmaya başladık ve emdr terapisine başladık altından kalkamadığım sorunlarımı sıfırladık. sorunlarla baş etme becerim güçlendi. Çıkış yolları bulmayı öğrendim ve artık kendimi hiçbir konuda çaresiz ve sıkışmış hissetmiyorum. İzmirdeki birçok seçenek içerisinden doğru insanı bulmak oldukça zordu ama ben kendim için doğru tercih yaptığımı düşünüyorum. Bından sonraki süreçlerde ızun aralıklarla görüşeceğiz.
ps...g
Pandemi döneminde kaygılarımın iyice artması nedeniyle psikolog arayışına girmiştim. 2021 Nisan ayında Fatih Bey'i buldum ve çok samimi, içten bir süreç geçirdim. Kaygılarımı nasıl yönetebileceğimi öğrendim. Aslında farkında olmadığım bir çok şeyin farkına vardım. Çok temiz ve ilgili bir ofisle karşılaşmakta beni oldukça mutlu etti. Çok teşekkür ederim. Herkese tavsiye ederim.
s....t
Kendimi çıkmazda hissettiğim bir dönemde şans eseri Fatih bey ile tanıştım. Her şeyden umudumu kesip hayatla olan bağlarımı koparmıştım ama psikoloğum sayesinde yeni bir sayfa açtım ve şimdi çok daha iyiyim. İyi ki varsınız Perla Psikoloji..
c....
Fatih Bey ile 8. seansımızı gerçekleştirdik. Boşanma sürecinde olan evliliğimiz için başvurmuştuk. Bizimle hem çift halinde hem bireysel olarak görüşmeler gerçekleştirdi. Aslında bireysel sorunlarımızdan kaynaklandığını farkettik ve bu sorunlar üzerine beraber çalıştık. Fatih Bey ile tanışmamız sayesinde evliliğimizi bitirme sürecinin yerini, birbirimizi yeniden tanıma süreci aldı. Hala bireysel olarak görüşmelerimiz devam etmekte. Kendisine sıcak yaklaşımı ve güven sağlayan samimiyeti için teşekkür ederim.
a....k
Referans aracılığıyla kendisini tanıma şansım oldu. Meslektaşım aynı zamanda. Kendi terapi sürecimi fatih beyle değerlendirmek ve görmek istedim. Sürecimiz devam etmekte. Yaşadığım yoğun anksiyete ve problemle baş etme yetilerimin zayıflığı neticesinde terapi sürecine başladık. Kullandığı bilişsel davranışçı terapi ve EMDR ile tüm uygulanan tekniklerin detayını aktarması ve her seans beni neyin beklediğini bilmem bana ayrıca güven verdi, hala veriyor. Bunun dışında Perla merkezinin sıcak ve güler yüzlü çalışanlarınada teşekkür ediyorum. Şimdilik herşey yolunda. 5 seanslık bir görüşme sağlamış olmamıza rağmen bilişsel olarak çarpık inançlarını sorgular ve kendimi daha iyi anlar oldum. Anksiyete kısmi azalsada yavaş yavaş kendimdeki farkındalığı görmek beni mutlu ediyor. Tek istediğim şey bu durumun kalıcı olması. O yüzden terapiye düzenli aralıklarla kesinlikle devam edeceğim.
Yaklaşık iki aylık bir süreç içerisinde görüşme sağladık , oldukça etkili çalışma şekli ve empati yapabilme yeteneği ile problemlerimi aktarabilmemi kolaylaştırdı. Danışmanlık merkezindeki sıcakkanlı tutum ve terapi odasındaki özel alan korunarak bir ilerleme sağladı. EMDR terapisini uygulamadan öncesi ve sonrasında bilgilendirmelerde bulundu. Kendisinden oldukça memnum kaldım. Hala görüşme sağlamaktayız , terapi öncesi ve sonrası geri bildirimleri kendimi iyi hissetmemi sağladı. Bunun için kendisine teşekkürlerimi iletiyorum. Gönül rahatlığı ile ulaşabilirsiniz.
y.....
Fatih Beye depresyonda hissetmem ve yetersiz hissetme gibi problemlerimden dolayı gittim.Seanslarda çok sabırlı ve içten, verdiği güven ve pozitif enerji harika ve insana kendisi hakkında umut aşılıyor.Her şeyin daha güzel olacağına inanıyorum kendisine teşekkür ederim.
Uzm. Kl. Psk. Fatih Mehmet Aktürk
Yüksek farkındalığınızla bu süreçte kendinize sağladığınız fayda ve iletişime açık olmanız devam etmekte olan sürecimizi daha da olumlu etkileyeceğini düşünmekteyim. Güzel geri dönüş alabilmek ve yardımcı olabilmenin verdiği mesleki tatminle bende size teşekkür ederim :)
t.....
Küçüklüğümden beri hayvanlardan korkuyorum evimde hayvan besleyemiyorum dışarıda herhangi bir hayvan yanıma geldiğinde korkuyorum titriyorum yada huzursuz oluyorum bununla ilgili Fatih beyden terapi aldığım dönemlerde çok etkisini gördüm sürecimiz biraz yavaş ilerlemişti ama kendimdeki değişimi korkumun kaynaklandığı dönemleri farkettim ve şimdi hayvanlara dokunabiliyorum korkmuyorum ve kendimi güvende hissediyorum kendisini tavsiye ederim.
e....c
Tavsiye üzerine gittim ve memnun kaldım. Panik atak hastası olduğumu düşünüyordum. EMDR tekniği ile bir süreç gerçekleştirdik. İlgisinden ve alakasından çok memnun kaldım. Gayet yardımcı, işinin ehli bir insan.İçten ve samimi, güleryüzlü bir insan. Rahat bir şekilde konuşabiliyorum. Herşeyden önce güven çok önemli. Çok sıcakkanlı, bana içten geldiği için memnun kaldım.Eskiye göre daha iyiyim
i̇...
Öfke kontrolü ve aşırı sinirli olmam sebebiyle kendisinden terapi aldım. Belirli bir zaman geçtikten sonra insanları dinlemeyi, hoşgörmeyi ve daha sakin düşünmeyi, ani kararlar vermemeyi Fatih Beyi'in yardımı sayesinde uygulamaya geçirdim. Kendisine teşekkür ediyorum.
Fatih Mehmet Aktürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatih Mehmet Aktürk, Psikoloji. Size Fatih Mehmet Aktürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Aile Danışmanlığı, Varoluşçu Psikoterapi, Fobilerden Kurtulmak, Aile İçi İletişim Sorunları, Davranış Bozuklukları, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Bütüncül Psikoterapi, Randevu.
Fatih Mehmet Aktürk adresi nerede?Fatih Mehmet Aktürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bostanlı Mahallesi Şehit Cengiz Topel Caddesi No:32/1-5 Karşıyaka
- Turgutlu, Cumhuriyet Mah. Selçuklu Sok. No:13 Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatih Mehmet Aktürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatih Mehmet Aktürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatih Mehmet Aktürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatih Mehmet Aktürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Fatih Mehmet Aktürk hangi dilleri konuşuyor?Fatih Mehmet Aktürk ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Fatih Mehmet Aktürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatih Mehmet Aktürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatih Mehmet Aktürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatih Mehmet Aktürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Fatih Mehmet Aktürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Karşıyaka Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Karşıyaka Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Karşıyaka Aile İçi İletişim Sorunları
Karşıyaka Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Karşıyaka Davranış Bozuklukları
Karşıyaka Kişilerarası İlişkilerde Bozukluklar
Karşıyaka Distimik Bozukluk (Kronik Depresyon)
Karşıyaka Motivasyon Eksikliği
Karşıyaka bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Psikologlar
Karşıyaka bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Psikologlar
Karşıyaka bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Psikologlar
Karşıyaka bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Psikologlar
Karşıyaka bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Psikologlar
Karşıyaka bölgesinde SGK kabul eden Psikologlar
Karşıyaka bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Psikologlar