fa...
Solunum problemi ile başlayan sağlık sorunu serüveninde tanıştığım, beni sağlığıma tekrar kavuşturan ve tabi burun görünümüme de tatlı bir güzellik katan çok sevip saydığım, saygıdeğer doktorum @dr_fatihoktem e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Fatih Hocam ile aşırı doktor araştırmaları sonucunda tanıştım ve muayenehanesinde hastaya olan tutumunu gördüğüm an ablama "Ben Fatih Hocaya ameliyat olucam artık doktor araştırmama gerek kalmadı" demiştim. 2 yıl oldu ben ameliyat olalı, solunumumda şu ana kadar hiçbir problemle karşılaşmadım. Kendisi hastasına gerekli ilgi ve değeri fazlasıyla veren ve yapmış olduğu başarılı işleri, harika güven veren konuşmalarıyla hastalarını çok rahatlatan bir doktor. KBB ve Estetik konusunda gözünüzü kapatarak onun güvenli ellerine bırakabilirsiniz kendinizi. Neden mi? Ameliyat öncesi, evresi ve sonrası hastalarına olan tutumu, en ince ayrıntısına kadar detaylı bilgi vermesi, ameliyathanede yanınıza gelip sizinle sohbet etmesi, muayenelerinde hastaya naif yaklaşımı ve daha bir çok şey.. Bunu ilk ameliyatı olmasına rağmen hocası sayesinde fazlasıyla relax olan, 4 saat ameliyatta kalıp, burun kemiği kırılmasına rağmen işlem sonrası hiç birşey olmamış gibi car car konuşan, sadece 1 gün sonrasında ufak kemik ağrısı çeken (kırılmadan dolayı) ve hiç ameliyat olmamış gibi kendini rahat hisseden biri olarak söylüyorum. İyi bir Hekim iyi bir şanstır bunu asla unutmayın.Tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum saygıdeğer Fatih Hocam derman olan elleriniz hep deva bulsun. Sağlıkla kalın güzel kalın.
de...ş
benim kızımın doktoru bademcik ameliyatını yapmıştı...herkese tavsiye ediyorum ben ondan çok memnunum..
Fatih Öktem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatih Öktem, Kulak Burun Boğaz.
Fatih Öktem adresi nerede?Fatih Öktem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Terrace Fulya Residence Hakkı Yeten Caddesi No: 13 / 22 Fulya Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatih Öktem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatih Öktem online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fatih Öktem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatih Öktem bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatih Öktem ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatih Öktem hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Fatih Öktem hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kadıköy Kulak Burun Boğaz Doktorları