Uzm. Kl. Psk.
Psikoloji, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Pedagoji
Konya 1 adres
Havzan mah. Merasim sok. Atelsan ap no:13 2.kat 3, Konya
Uzm. Kl. Psk. Fatih Özadam
Mayıs 2024 tarihinden beri Fatih Bey'den destek alıyorum. Terapiye başlama kararı aldığım bir süreçte kendisini tesadüfen buldum ve ulaştım. Hızlı bir şekilde yanıt verip mümkün olan en kısa sürede ilk randevuyu ayarladı. O günden beri her hafta düzenli olarak devam ediyorum. Tavrı, yaklaşımı ve bana kattıkları sayesinde epeyce yol aldık ve yol almaya devam edeceğiz. Hemen herkesin terapiye ihtiyaç duyduğu günümüzde kendisini şiddetle tavsiye ediyorum.
ft...k
Ben Fatih bey için şehir dışından geliyorum aşırı güler yüzlü çok ilgili son iki yıldır gitmediğim yer kalmamıştı Fatih hocam imdadıma yetişti sizi anlayan bilgisiyle güven veren bir yol gösterici. Tavsiye ettiği kitaplara ve filmlere ayrıca sevindim beni bulunduğum boşluktan çekip çıkardı
i.....
kendimi daha çok tanımamı sağladı ve olaylara bakış açımı değiştirdi yüksek oranda kendimi daha iyi ve dengeli hissetmeye başladım. Tercihlerim öz saygım öz güvenim ve cesaretim yükseldi tavsiye ederim.
d.....
Fatih Bey'le yolumuz 6 ay önce kesişti. Süreçten çok verim aldığımı ve etkili olduğunu düşünüyorum.Ben dikkat dağınıklığı nedeniyle kendisine başvurdum fakat altında birden fazla sorun çıktı. Fatih Bey'in analitik yeteneğine hayran kaldım açıkcası. İletişimi ve gözlemci yapısı bir danışan olarak güven verdi. Realistik bakış açısıyla yaptığı yönlendirmeler sayesinde hızlı bir şekilde ilerleyebildim. Terapi kolay bir süreç değil kendinizle ve çevrenizle yüzleşmek sanıldığından daha zor. Kendisi bu süreci en verimli şekilde atlatmamı sağladı. Terapiye başlarken tereddütlerim vardı.Başladıktan sonra her seansımı iple çektim ve sürecimi tamamladım. Kendisini tüm kalbimle öneriyorum.
k.....
Fatih bey benim dönüm noktam oldu seanslarda adım adım kaygılarımı konuşarak yol aldık kendimi çok iyi hissesiyorum
y....e
Fatih beyle bir yıldır görüşüyoruz, hayatım neredeyse tamamen değişti. Sorunlarımin farkında bile değilmişim, neden insanlarla anlaşamıyorum diye düşünüyordum. Fatih bey geribildirim verirken kırmamaya çalışıyor, dinlerken hiç yargılanıyor glbl hissetmedim. İyi ki yollarımız kesişmiş
m....d
Takıntılarım hayatımı yasamamı çok zorlaştırıyordu evden çıkmak bile istemiyordum. Zlhnimi asla durduramıyordum. Senelerdir 4-5 psikologla görüşmüştüm azalıyordu ama bitmiyordu. Fatih bey diğer psikologlardan farklı bir yol izleyelim o zaman dedi. 4-5 aydır çok iyiyim
me...t
Cinsel konuda Konya'daki uzmanları araştırmıştım. Birkaç kişi çıktı tesadüfen fatih hocayla başladım. İyi ki de başlamışım. Çok zaman geçmeden sorunumdan kurtuldum. Fatih bey gayet ılımlı yaklaştı ben memnun kaldım
um...k
Cinsel terapi alanında başvurdum Fatih hocama. Herkesle paylaşılabilecek bir konu değil tabi çok gergin gittim. Fatih hocamın açıklamaları anlattıkları beni rahatlattı. Keşke daha önce başlasaymışım dedim
Fatih Özadam isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatih Özadam, Psikoloji, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Pedagoji. Size Fatih Özadam tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Randevu.
Fatih Özadam adresi nerede?Fatih Özadam şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Havzan mah. Merasim sok. Atelsan ap no:13 2.kat 3 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatih Özadam isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Fatih Özadam uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Fatih Özadam isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatih Özadam, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Fatih Özadam isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatih Özadam tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Fatih Özadam hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Fatih Özadam hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fatih Özadam hangi sigortaları kabul ediyor?Fatih Özadam tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Psikologlar