Astım
Yenidoğan Takibi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Çocuk Kardiyolojisi
Fatih Özgen Muayenehanesi
Öncelikle pandemi doneminde muayehanenin temizliği ve randevu saatinden direkt alınmamız gönül rahatlığı ile gitmemizi sağlıyor. Tepeden tırnağa detaylı muayene ile tüm sorularımıza eksiksiz yanıt alıyoruz. Doğumundan beri yüzünde devam eden yara için kimse çare olmamışken tek bir kremle anında çözüm sağladık. Ne zaman bir sorunumuz olsa anında yanıt aldık. Teşhis, tedavi ve destek için hocam gerçekten çok kıymetli.
üm...t
Kızımın doğduğu nisan 2019'dan beri, takibini yapması için Fatih beye emanet ettik. İlk aylarda gaz şikayeti, sonrasında muhtemel bir alerji şüphesiyle bizden birtakım testler istemişti. Sadece beslenme değişikliğiyle kızımın alerji sorunu her hangi bir ilaç gerekmeden çözüldü. Yine yeni doğanlara rutin olarak verilen ancak kızımı çok rahatsız eden demiri değiştirdi ve sonrasında hiç sorun yaşamadık. Muayene ederken bebeğe yaklaşımı, sakin tavırları hem bizi hem kızımız Nova'yı rahatlattı. Muayene sonrasında çok detaylı bir bilgilendirme yapıyor. Sorduğumuz tüm sorulara her zaman içtenlikte cevap aldık. Bilimsel anlamda da açıkcası herkes çok iyi ve güncel bir çocuk doktoru olduğunu biliyor. Destekleriniz, ilginiz için çok teşekkür ederiz. İlk defa çocuk sahibi olmamıza rağmen geriye dönüp bakıyorum, sayenizde her şeyi olması gerektiği gibi yapmışız-yapıyoruz. Nova&Boena&Ümit
ak...a
İlk bebeğimiz ve her çiçeği burnunda ebeveyn gibi bizimde kafamızda çok fazla soru işareti vardı.Ancak Fatih Bey’i tanıdıktan sonra hiçbir endişemiz kalmadı.Fazlasıyla rahatladık.Oğlumuzun her kontrolde sakin ve huzurlu olduğunu görmek bizi daha da mutlu ediyor.Heryönden çok başarılı bir hekim olduğunu düşünüyoruz.İyi ki varsınız Hocam
Aslı&Kerim AKÖREN
tu...i
Eskişehirin en iyi çocuk doktoru. Koyduğu tehşisler, yazdığı ilaçlar cocuklara karşı sevgisi tereddütsüz dinleyici ve sorulara sabırla cevap vereen mükemmel ötesi insan ve doktor. Ailecek çok seviyoruz kendisini kızım 5 yaşında doğusunda bugüne hiç şaşmadık tek doktorumuz var. Çok şansılıyız bu konuda iyiki var.
Ezel Çİftçinin annesi ve babası ÇİFTÇİ ailesinden sevgiler.
çi....
Elif Duru 22 aylık.6.ayından itibaren Fatih Bey takip ediyor.Çok memnunuz,sabırlı,ilgili,anlayışlı.Çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum.
kü...l
Eskisehirin en iyi çocuk doktoru. Davranışı sevecenligi sakinliği en önemlisi doğru teşhis ve tedavisi...oğlum 20 günlükken vücudundaki kizariklara gittiğimiz başka doktor isilik olmuş bebeği kat kat giydirmeyin derken Fatih bey kırmızı meyvelere alerji teşhisi koydu ve çilek gibi besinleri yemeği biraktigimda oglumdaki kirmiziliklar kayboldu.doğru teşhis ve bilgilendirme için kendisine minnettarım.Gerçekten eskisehirdeki güvendiğim ve inandığım tek doktor. (K.gokcul)
fu...a
Fatih bey çocuğunuzun sağlığını gönül rahatlığıyla emanet edebileceğiniz, tecrübeli, ilgili bir hekim. 6aylık bebeğimizi neredeyse doğduğundan beri Fatih hocaya götürüyoruz, aklımıza takılan her konuda danışabiliyoruz, bıkmadan cevaplıyor aklımıza takılanları.
ar...a
Oğlum için güvendiğimiz tek çocuk doktoru. Her başımız sıkıştığında yardımını esirgemedi. Hastaneden ayrılma kararına üzülmüştük ancak artık daha fazla zaman ayırabiliyor olması çok daha güzel. Eskişehirde tek bence
se...l
Fatih bey alaninda bir numara, gerek hekimligi gerek efendiligi ile kendisinden cok memnun kaldik bebegim 9 aylik ilk aydan beri kendisiyle gorusuyoruz hic sıkılmadan herseyi en ince ayrintisina kadar anlatiyor.aciklayici guler yuzlu cok sefkatli ve sevecen.hersey icin cok tesekkur ederriz hocam.....
se...n
doğum itibariyle Arya.'mla ilgilenen değerli insan doktor Fatih Özgen.. Sabrına,ilgi alakasına,çocuklara narin yaklaşımına,sakinliğine, nezaketine,ılımanlığına güzel tebessüme,iyi sonuçlar verişine, hayran olduğum insan.. Hocam iyi ki tanımışız sizi.. Yolunuz açık olsun,sabırla nice başarılı günleriniz olsun inşallah..
Fatih Özgen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatih Özgen, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Fatih Özgen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: X-Ray, Esd (Sedimantasyon), Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Enjeksiyon Iv, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Yenidoğan Takibi, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Büyüme Hormonu Testi, Hemaferez, Tüberkülin Deri Testi(Tdt).
Fatih Özgen adresi nerede?Fatih Özgen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Büyükdere Mah. Atatürk Bulvarı Duru Apt. No: 259/1 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatih Özgen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatih Özgen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatih Özgen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatih Özgen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Fatih Özgen hangi dilleri konuşuyor?Fatih Özgen ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fatih Özgen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatih Özgen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatih Özgen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatih Özgen hakkında ne düşünüyor?Toplam 35 hasta / danışan, Fatih Özgen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla