20'lik Diş Çekimi
Dodurga Mah.Türkkonut Ana Bulvarı Güzeltepe6 Sitesi No4 Bildirici Market Arkası Çayyolu2-Türkkonut, Ankara
Apikal Rezeksiyon
Apse Insizyonu Ve Drenajı
Fatih Özyürük Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Cerrahisi
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
X-Ray
Fatih Özyürük Muayenehanesi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Eklemleri Tedavisi
Çene Implantasyonu
İmplant
hü...l
Çok değerli hocam sizi tanımaktan dolayı büyük mutluluk duymaktayım. Bu yorumların çok önemli olduğunu düşünüyorum. Çünkü ben de sizi bu yorumlar sonucunda tanıma şansına ulaştım. İşini çok güzel ve düzgün bir şekilde yapan kaliteli bir diş hekimi herkese hiç düşünmeden tavsiye ediyorum. Sonsuz teşekkürler......
yu...k
Siteye bakıldığında insanların değerlendirmelerini ve bilgilenmelerinin ne kadar önemli olduğunu hocamın profiline baktığınızda anlamanız zor değil. Kendisi implantoloji anlamında ciddi birikimlere sahip Babacan birisi. Hocamı tercih edenlerin pişman olmayacağına ben kefilim...
ah...ş
doktor beyin muayenehanesine girdiğinizde kendinizi bir dostunuzun,arkadaşınızın ortamınada hissediyorsunuz.Muayenehanede insana güven veren bir ferahluk temizlik ve donanım var.Doktor bey beni çok dikkatli dinledi ve anlayacağım bir dille beni problemim hakkında aydınlattı..Tedavimi hiç acı ve stres duymadan yaptı.Hayran kaldım herkese tavsiye ederim.Ahmet Ertaş
ha...i
türkkonutun kazandığı sayılı bir değer nadir bir kişilik mükemmel bir doktor tecrübesi yaşı ve kişiliği ile sabit ne mutlu ki böyle bir değere sağlığımı emanet ettim güvendim
Fatih Özyürük isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatih Özyürük, Diş Hekimi. Size Fatih Özyürük tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Estetik Porselen, Ağız Cerrahisi, Diş Bakımı, Çene Implantasyonu, Tam Ve Parsiyel Protezler, Diş Çekimi, Lamina Uygulamaları, Kök Kanal Tedavisi, Tam Diş Protezi, CGF (Concentrated Growth Factor) Uygulaması.
Fatih Özyürük adresi nerede?Fatih Özyürük şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dodurga Mah.Türkkonut Ana Bulvarı Güzeltepe6 Sitesi No4 Bildirici Market Arkası Çayyolu2-Türkkonut Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatih Özyürük isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatih Özyürük online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fatih Özyürük hangi dilleri konuşuyor?Fatih Özyürük ile İngilizce, İspanyolca dilinde konuşabilirsiniz.
Fatih Özyürük isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatih Özyürük bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatih Özyürük ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatih Özyürük hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Fatih Özyürük hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diş Hekimleri