Doktor Muayenehanesi
ma...m
Fatih bey çok iyi bir hekim ve çok iyi bir insan.Bir arkadaşmın tavsiyesi ile gittik.Babamın ameliyatını yaptı.Çok memnun kaldık.Daha önce gittiğimiz doktorlar riskli olduğu için ameliyatı yapmadılar.Babam sonda ile yaşamak zorunda kalmıştı.Şimdi her şey normal.Sondasız bir hayat sürüyor.Ondan Allah razı olsun.EPC hastanesinede teşekkür ederim.Böyle bir doktoru çalıştırdıkları için sağolsunlar.Tüm dostlara tavsiye ediyorum.
ar...n
Dr.Fatih bey babamın doktorudur.Ellerine sağlık çok başarılı bir amaliyat yaptı.EPC HASTANESİ yöneticilerine Fatih beyi getirdiği için teşekkür ederim.Arkadaşlarımada tavsiye edeceğim.Babamın prostat sorununu çok şükür çözdük.
çi...k
çok iyi bir hekim, hastalarına geniş, anlaşılır bilgi veriyor.
Fatih Rüştü Yalçınkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatih Rüştü Yalçınkaya, Üroloji. Size Fatih Rüştü Yalçınkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Fatih Rüştü Yalçınkaya adresi nerede?Fatih Rüştü Yalçınkaya adresini belirtmedi. Fatih Rüştü Yalçınkaya yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Fatih Rüştü Yalçınkaya adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatih Rüştü Yalçınkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatih Rüştü Yalçınkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fatih Rüştü Yalçınkaya hangi dilleri konuşuyor?Fatih Rüştü Yalçınkaya ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fatih Rüştü Yalçınkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatih Rüştü Yalçınkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatih Rüştü Yalçınkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatih Rüştü Yalçınkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Fatih Rüştü Yalçınkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.