Diyetisyen Randevusu
Adalet Mahallesi 10043 Sokak No:8 Office Demirten Kat:2 D:13, Merkezefendi, Denizli
Alkali Diyet
Parenteral Beslenme
Sporcu Beslenmesi
Zayıflama Diyetleri
di...k
Kişiye özel programlarla, beslenme düzeninizi değiştirmek ve sağlıklı kilo vermek istiyorsanız mutlaka danışanı olmalısınız. 2,5 ayda 7,5 kilo verdim ve artık koruma programındayız
el...
Fatih hoca için ne söylesem az. Bir daha asla göremem dediğim kilolara düşmemi sağlaması bir yana bana ekmeksiz de doyulabileceğini, günde iki öğün beslenmenin benim için yeterli olacağını, en önemlisi de aç kalmadan kilo verilebileceğini gösterdi. Tüm kaçamaklarıma rağmen anlayışından asla ödün vermedi. Bana karşı benden daha sabırlı oldu ve sonunda koruma programına geçtik. Sabrınız, anlayışınız ve hoşgörünüz için sonsuz minnetttarım hocam. Sizin danışanınız olma ayrıcalığına sahip olduğum için şanslı sayıyorum kendimi, var olun..
er....
Ortalama 6 ay gibi bir sürede sürekli kilo vererek toplamda 28 kilo verdim. Kilo verme sürecinde doğru yönlendirmeler yaptığı ve çok güzel anlatımları vardı
f....ş
Sağlıklı yaşam için başvurdum. Farklı uzmanlara gittim, kamplara katıldım. Başarılı olamadım. Fatih Bey'den çok memnunum. 10 kilo verdim. Diyet listesini bana göre hazırlıyor. Sevip sevmediğim gıdaları göz önünde bulunduruyor ve alternatif sunuyor. İnsan olarak kendisi çok iyi. Yaklaşımı güzel. Diğer uzmanlardan çok farklı. Şu an koruma dönemindeyim.
l....ö
Bel fıtığı ameliyatım nedeniyle çok kilo almıştım. Belli bir kiloya kadar inebiliyordum ama daha fazla veremiyordum. Su diyetiyle ilgili araştırma yaparken Fatih hocaya denk geldim. Yaptığım görüşme sonucunda online olarak diyete başladım. Kendisi oldukça ilgili ve motive ediciydi. İlk defa sayesinde yaklaşık 4 ayda 20 kilo verdim. Kendisine çok başarılı bir diyetisyen. Hem sağlığıma kavuştum hem zayıfladım. Şiddetle Fatih hocayı tavsiye ediyorum
Hiç aklımda yokken namını duyduğum Fatih bey ile tanışmam 74.80 kg iken gerçekleşti 4 ay gibi bir süreçte 15 kg verdim ama çooookkkk rahat bir şekilde 5 aydır koruma programındayım ve +1.3 kg daha kaybım var kimi görsem kiminle konuşsam şiddetle Fatih beyin programlarını çokça anlatıyorum diyet psikolojinde olmadan keyifli bir şekilde kilo kaybetmek muhteşem birşey.Tartıda son 15 yıldır hiç görmediğim rakamları görmek inanılmaz mutluluk verici.Herkese şiddetle tavsiye etmeye devamm.Duymayan kalmasın
g....a
Fatih beyden obezite başlangıcı yüksek insülin direnci ve kolesterol nedeniyle danışmanlık aldım süreç boyunca yüksek motivasyonu ve bilgisiyle toplam 12 kilo kaybı yaşadım. Listeleri alışılmışın dışında aç kalmadan kilo vermek için harika. Bu konularda danışmanlık almak isteyenler için sonsuz tavsiyemdir.
Fatih beyle 8 haftalık çalışmamız sonunda fazla kilolarımdan kurtulmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sağlıklı beslenmeyi yeni yaşam tarzı olarak benimseyerek Fatih beyin yönlendirmeleriyle mutfağımda yaptığım değişikliklerle sadece ben değil eşim de fazla kilolarından kurtuldu. Üstelik diyet yapma psikolojisine girmeden gerilmeden. Sadece kilo alıp vermek için değil çöp gıdalardan arınmak sağlıklı beslenmek ve sağlıklı bir yaşam sürmek için Fatih beyle tanışmanızı şiddetle tavsiye ederim.
Fatih bey bu zamana kadar tanıdığım en iyi diyetisyenlerden birisi. Sayesinde psikolojimi bozan kilolarımdan kurtulmuş oldum bu süreçte asla modumu düşürmedi diyetlerine uyamasam bile beni hep motive etti. Bilgisine çok güvendiğim, yeme içme konusunda her anlattığı şeyi sanki ilk kez duymuşum izlenimi yarattı bende ve bu şekilde oluşuda kilo vermeme yardımcı oldu. Kendisini çok sevdim, önerebileceğim ve arkasında durabileceğim birisi.. kendisine minnettarım bu süreçte bana yardımcı olduğu için..
n....s
Herkese merhabalar, Fatih hocamla tanistigimda 15 yıldır insülin direnci olan ve artık insülin kullanmaya başlayacak olan bir danisandim. Yaklaşık 2 ay sonunda bütün değerlerim düzeldi 14 kilo da verdim ve şuan şekerim normal seyrediyor iyiki sizi tanidim herşey gönlünüzce olsun.
Fatih Sert isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatih Sert, Diyetisyen. Size Fatih Sert tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Enteral Beslenme, Alkali Diyet, Parenteral Beslenme, Zayıflama Diyetleri.
Fatih Sert adresi nerede?Fatih Sert şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adalet Mahallesi 10043 Sokak No:8 Office Demirten Kat:2 D:13 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatih Sert isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Fatih Sert uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Fatih Sert isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatih Sert, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Fatih Sert hangi dilleri konuşuyor?Fatih Sert ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fatih Sert isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatih Sert tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Fatih Sert hakkında ne düşünüyor?Toplam 89 hasta / danışan, Fatih Sert hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Denizli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Denizli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Denizli bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Denizli bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Denizli bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Denizli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Denizli bölgesinde SGK kabul eden Diyetisyenler