Gastroenteroloji Randevusu
Egd(Endoskopi)
Endoskopi
Endoskopik Tedavi
Prof. Dr. Fatih Tekin Muayenehanesi
Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi)
Gastrektomi
Özofagus Varisleri Tedavisi
Özofajial Manometri
Özofajial Ph Metri
Prof. Dr. Fatih Tekin Muayenehanesi
Dahiliye ihtisasımı ve Gastroenteroloji Yandal ihtisasını Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamladım.. Halen öğretim üyesi olarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Gastroenteroloji Bilim Dalında çalışmaktayım.
d.....
İyiki Fatih hocamız ile karşılaştık.Safra kanalında taşlar mevcuttu. Fatih hoca ercp işemi yaptı kurtuldum. Allah kendisinden razı olsun .Çok cana yakın babacan bir hoca
m....s
Fatih hocam’a gittiğimde kafam cok karısıktı. Şikayetlerimi anlattım, bana hemoroid teşhisi koydu, ilaç ve sıcak suyla tedavi önerdi. Çevremde ameliyat olunurken, ben ameliyatsız bu süreci atlattım. Şuan şikayetim kalmadı.
fa....
Tup mide ameliyati sonrasi mide kacagi nedneiyle Saygıdeğer Prof. Dr. Fatih Tekin hocam ile temas kurdum ve sağlığıma kavustum. Endoskopik girisim ile pig tail stent takarak ameliyata gerek kalmadan sorunu cozdu. Kendisinin her zaman hastasını rahatlatan pozitif enerjisi sayesinde nevi geregi uzun suren tedavi surecim boyunca kendimi guvende hissettim ve sagligima kavustum. Endoskopik girisimlerdeki mesleki bilgi ve tecrubesi sayesinde benim gibi birçok hastanın hayatına dokunduguna sahit oldum. Kendisine mutesekkirim ve kesinlikle tavsiye ediyorum.
b....k
Ben karaciğer ottoimmün hepatit yani siroz rahatsızlığımdan dolayı kendisine tedavi oluyorum, Fatih hoca gayet işinde profesyonel bir doktor, bu süreçte bana her konuda çok fazla yardımcı oluyor ve hastasını çok fazla rahatlatan bir doktor, panik yaptırmadan yardımcı oluyor ve rahatsızlığımla ilgili beni sonuca ulaştırdı, şuan tedavim hala devam ediyor.
n....u
Eşimin pankreas rahatsızlığından dolayı Fatih beyle bir tedavi sürecimiz oldu, kendisi çok iyi bir doktor, çok seviyoruz, tedavi süreci içerisinde hastalarına çok ilgili ve alakalı bir şekilde yaklaşıyor, tedavi sürecimiz sonlandı, kontrollerimiz devam ediyor.
Fatih Bey çok iyi bir doktor ilgi alakası çok güzeldi hastalarına yaklaşımı süperdi doğru teşhislerde bulundu. Annemin mide yanması ve uzun zamandır mide ağrıları vardı gitmediğimiz hastane kalmamıştı doktor beyin verdiği ilaçlar etki etti. Ağrıları azaldı Fatih Bey'den memnunuz.
f.....
Fatih Bey insan olarak bilgi olarak problem çözme becerisi olarak kendi dalında değil ilgili yan dallarda da çok üst düzeyde bir hocamız. Fatih Bey gibi etrafımızda hocalar olsa keşke. Kendisini Ege Üniversitesinden tanıyorum crohn hastalığım için görüştüm bu hastalıkta çok yetkin olduğunu duyduğum için tercih ettim Fatih Bey'i. Benim hastalığımda gerileme olmaz ama ciddi anlamda gerileme oldu kendimi çok iyi hissediyorum kullandığım ilaçlarım azaldı. Bağırsak sağlığına kavuştum. Fatih Bey'i tavsiye ederim.
Fatih Bey'in ismini çok duyduk. Kolon için bağırsakta duvar kalınlaşması vardı onun için gittik. Anneme ilk kolon kanseri teşhisi konulmuştu başka bir hastanede. Fatih Hoca kolonoskopi çekti ve sonucunun temiz olduğu haberini aldık çok şükür. Kendisi çok ilgili alakalı. Annemin şikayetinde gerileme oldu kolonoskopi temiz çıkınca Fatih Bey muayenede görüşürüz dedi ayın 12'sinde randevumuz var tekrar görüşeceğiz.
f.....
Babama siroz teşhisi konulmuştu karaciğer yetmezliği için görüştük Fatih Bey'le. Başka gittiğimiz doktor yönlendirmesiyle ulaştık kendisine asistanı sağ olsun durumumuz acil olduğu için görüşme sağlattı randevu için yardımcı oldu. Bir kere Fatih Bey çok cana yakın hastanın halinden çok iyi anlıyor memnunuz istediğimiz her şeyi sorabiliyoruz uzun süre ilgileniyor hastayla kafamızdaki her şeyi soruyoruz. Tedavimiz henüz bitmedi ama babamın iyileşmesinde ilerleme var.
Eşimde kanama vardı acaba bağırsaktan mı diye tercih ettik Fatih Bey'i. İzmir'de çok sorduk hasta olanlarla konuştuk herkesin birleştiği bir doktor olarak karşımıza çıktı kişilerin söylediklerinin ne kadar doğru olduğunu gördük. Hem doktorluğundan hem insan olmasından güler yüzlü hasta yaklaşımından sorunları çözmesinden son derece memnunuz. Tedavimiz devam ediyor herkes adına teşekkür ederim Fatih Bey'e.
Fatih Tekin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatih Tekin, Gastroenteroloji. Size Fatih Tekin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Gastroenteroloji Randevusu, Kolonoskopi, Endoskopi, Gastroskopi, Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi), Endoskopik Tedavi, Balon Dilatasyon, Polipektomi, Sigmoidoskopi, Rektosigmoidoskopi.
Fatih Tekin adresi nerede?Fatih Tekin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bornova İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatih Tekin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatih Tekin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatih Tekin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatih Tekin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Fatih Tekin hangi dilleri konuşuyor?Fatih Tekin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fatih Tekin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatih Tekin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatih Tekin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatih Tekin hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Fatih Tekin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fatih Tekin hangi sigortaları kabul ediyor?Fatih Tekin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Gastroenterologlar
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Gastroenterologlar