Artroskopik Cerrahi
Bel Cerrahisi(Minimal Invaziv Lomber Spinal Füzyon)
Bel Enjeksiyonu +4 daha fazla
Artroskopik Cerrahi
Özel Efort Ortopedi ve Travmatoloji Tıp Merkezi
Bel Cerrahisi(Minimal Invaziv Lomber Spinal Füzyon)
Bel Enjeksiyonu
Diz Artroplastisi
Kalça Çıkığı
Menisküs ameliyatı
Total Kalça Replasmanı
is...ü
Bundan iki ay önce Opr. Dr. Fatih Tonkoz'a ameliyat oldum.Ameliyat olmadan önce Fatih Bey'e İlk görüşmemizde bana büyük kemik ameliyat geçireceksin dediğinde biraz çekindim ama Fatih Bey'e güvenip ameliyat olmaya karar verdim. Gerek ameliyat öncesi gerekse ameliyat sonrası Fatih Bey'e çok teşekkür ederim tabii hastane alışanları unutmamak lazım kısacası her yönüyle dört dörtlük hastane
gü...g
Hastaları ile yakından ilgilenen Uzmanlık alanında bilgili bir doktor Fatih Bey...Kalça Protezi Ameliyatımı oldum. Gerek hastane de gerekse sonrasında takip ve tedavi de memnun kaldım .Herkese tavsiye ediyorum.
Fatih Tonkaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatih Tonkaz, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Fatih Tonkaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Menisküs ameliyatı, Bel Enjeksiyonu, Kalça Çıkığı, Diz Artroplastisi, Artroskopik Cerrahi, Total Kalça Replasmanı, Bel Cerrahisi(Minimal Invaziv Lomber Spinal Füzyon).
Fatih Tonkaz adresi nerede?Fatih Tonkaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Saraylar Mahallesi Doktorlar Caddesi No :24 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatih Tonkaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatih Tonkaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatih Tonkaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatih Tonkaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Fatih Tonkaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatih Tonkaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatih Tonkaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatih Tonkaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Fatih Tonkaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları