Kurucusu olduğu Optimum Psikoloji' nin Ankara ve Konya şubelerinde 15 yılı aşkın süredir hizmet veren Fatih UĞUR, özellikle EMDR Terapisi ve Cinsel Terapi alanında yoğun olarak çalışmaktadır.
Yetişkin, çift ve aile psikolojik danışmanlık alanlarında tüm psikolojik sorunlar ve cinsel sorunlarla ilgili psikolojik destek hizmeti vermektedir. Çocuk ve ergenlerle, yalnızca o alanda uzmanlaşmış olan ekip arkadaşları çalışmaktadır. Optimum Psikolojinin çocuk, genç, yetişkin çift ve aile psikolojik danışmanlık alanlarında ayrı ayrı uzamanlaşmış ekibinden destek alabilirsiniz.
Tüm psikolojik sorunların geçmişteki bir ya da birden fazla travmatik anıdan kaynaklandığı teorisinden yola çıkarak, EMDR (Göz Hareketleriyle Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme) eğitimi aldı.2008 yılından bu yana Bireysel Psikolojik Danışma / Aile Danışmanlığı ve Cinsel Danışmanlık alanlarında çalışmalarına devam etmektedir.
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Boşanma Terapisi
Bütüncül Psikoterapi
Cinsel Terapi
Cinsel Terapi Danışmanlığı
Dinamik Psikoterapiler
Optimum Psikoloji - Konya
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
EMDR Terapi
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
Şema Terapi
m....
Merhabalar bizim sorunumuz vajinismus.Danışmanlık sürecine yorumları okuyarak karar verdik ve ne kadar doğru bir karar verdiğimizi sürece başladığımız ilk günden itibaren anladık. Aslında kafamızda büyüttüğümüz şeylerin o kadar da imkansız olmadığını fatih hocamızla konuşunca anladık.Destekleyıcı konuşmaları aslında bızı çok ıyı anladıgını ve mutlaka bu işi acı çekmeden kolay bi sekılde çözüme ulaştıracağına inandırdı.Sürece başladıktan sonra Fatih hocayla yaptığımız seanslarla EMDR terapisi ve bize verdiği ev ödevleriyle sonuca ulaştık. Eğer ki vajinismus sorununuz var ise bir gün bile beklemeden optimum psikolojiye ve Fatih hocaya başvurmanızı kesinlikle tavsiye ediyorum. Lütfen Ertelemeyin. Fatih beye emeğinden dolayı minnettarız.
gi....
Fatih hocamıza destekleri için minnettarız. Eşimle birlikte kompleks cinsel bozukluk sıkıntımız vardı. Kısa bir sürede çözüme ulaştık. Hocamız iletişime açık ve ulaşılabilir. Bu tedavimizde bize çok yardımcı oldu. Uyguladığı metodlar ile işinde ne kadar profesyonel olduğunu anlıyorsunuz. Çekinmeden gönül rahatlığıyla destek alabilirsiniz.
Yaklaşık 2 yıldır vajinismus problemim vardı. Araştırmalarımız sonucunda Fatih Bey ile tedaviye başladık. Bizim için süreç iş saatlerimizden dolayı tamamen online gerçekleşti. Günde bir kez seans yapmamıza rağmen 1 hafta gibi kısa bir sürede çözüme kavuştuk. Benim tavsiyem, böyle bir probleminiz varsa tedaviyi ertelemeyin ve profesyonel destek alın.
n....a
Fatih Hocayla 3 günlük yola çıkıyorsunuz şoförünüz Fatih hoca siz sadece arkanıza yaslanın ve fatih hocaya güvencinizi bırakmayın.
10 aylık evliliğimizde bu zamana kadar hiçbir ilişkiye girmedik. Psikolojik olarak çok yıpranmıştık ve artık olacağına inancımız kalmamıştı. 2 tane doktor ile çalıştık ve asla sonuç alamadık,zamana çok yayıldı.Sonuç alamamamıza neden oldu. En sonunda internette Fatih hocayı gördük aslında başta tedirgindik, inancımız yoktu yine olmaz ümidiyle düşünmüştük. Sanki sihirli sihirli değneği olacakta değdirecek diye çok düşünmüştüm. Fatih hocayla ilk görüşmemizde bize o güveni verdi. Enerjisiyle güleryüzüyle bize o güveni verdi.. Biraz olsun tekrar inancımız oldu ve sonra tedaviye başladık yine de emin değildik, ta ki 3. gün dolana kadar 3. günün sonunda artık olmuştu. 2. günün sonunda olmasına rağmen sağlam olması açısından 3 günde bitmişti. Aylarca uğraştığımız şey 3 günde bitmişti. Fatih hoca bizi bu süreçte hep ayakta tuttu ve desteğini hiç esirgmedı
m ...t
Fatih bey, dokuz aylık evliligimizde bizi çok yıpratan vajinismus sorunumuzu gerçekten 5 gün gibi kısa bir sürede çözmemizi sağladı. Terapi sürecine sadık kalarak ve verdiği talimatları eksiksiz uygulayarak çözüme kavuştuk. Bu sorunu yaşayan herkese gönül rahatlığı ile kendisini tavsiye ederiz, vakit kaybetmeyin, profesyonel destek almadan bu sorunla mücadele etmek çok zor.
bi...
7 aydır evlilik sürecinde devam eden vajinismus nedeniyle eşimle beraber Fatih Bey'e geldik. Fatih Bey kesinlikle kanatsız bir melek. Onun sayesinde bu sorunu 4 günde çözdük. Çift olarak katıldık, online seans aldık ve çok faydalı oldu. Bu konu asla uzatmakla ya da ertelemekle geçmiyor. Korkulacak hiçbir şey yokmuş keşke Fatih beyle daha önce tanışsaydık. Tedavi sürecinde asla ağrı, acı, kanama olmadı. İyiki ama iyiki Fatih Bey.
Vajinusmus hastalığı ile senerce uğraştım bi çözüm çıkar yol bulamadım araştırmalarım sonunda bi yer buldum ama dilatör tedavisi gördüm lakin bu tedavi başarısız oldu ve benim güvenim daha fazla kırıldı ta ki Fatih hoca ile tanışana dek çok şükür hocam sayesinde yıllardır uğraştığım sorundan 4 günde kurtuldum ilgisi alakası ve eğlenceli geçen seansları sayesinde benim için mucize birşey oldu. Seanslarını eşlerle birlikte yapması çift olarak katılım sağlamamız benim için çok büyük bir artı oldu ben emekleri için minnettarım sizlerede tavsiye ederim hiç çekinmeden ertelemeden sizde kurtulun inşallah …
z.....
Evliliğimde sıkıntılı bir dönemden geçerken Fatih beye başvurdum.Kafamda bitirmiş olduğum evliliği çocuklarım için katlanmak zorundayım diye düşündüren toplum baskısı ile mutsuz bi şekilde devam ediyordum.Fatih beyle devam ederken kendimden çok herkesi düşündüğümü fark ettim. Her şeyin farkına vardım bu zorlu süreci daha kolay atlatmamı sağladı.Gerçekten alanında profesyonel çalışan bir uzman gönül rahatlığıyla başvurabilirsiniz…
Uzun yıllardır düzeltemediğim ve birçok farklı tedaviler deneyip te başarılı olamadığım erken boşalma problemimi Fatih hocam sayesinde çözdüm. Konusunda gerçekten profesyonel bir insan. Hiç tereddüt etmeden, utanmadan, rahatça destek alabilirsiniz
Uzun bir süre psikiyatri tedavisi gördüm fakat gittikçe ilaçlarım artmaya başlamıştı ve atak geçiriyordum. EMDR terapisi aldım uzun bir süre ve hayatım gerçekten farklı bir şekilde güzelleşmeye başladı. Travmalarımı sürekli düşünmemeye, hayata farklı şekilde bakmaya ve geleceğimle ilgili önemli kararlar almamı sağladı. Anksiyete bozukluğu yaşadığım için sınava girmek bile benim için çok zordu tedaviden önce Şu anda Yıldız Teknik Üniversitesinde 3.sınıf öğrencisiyim ve gerçekten Optimum Psikolojik danışmanlık hayatımda bir dönüm noktası oldu ve Fatih Bey sayesinde zorluklarımı atlattım.
Fatih Uğur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatih Uğur, Psikoloji, Aile Danışmanlığı, Pedagoji. Size Fatih Uğur tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Varoluşçu Psikoterapi, Dinamik Psikoterapiler.
Fatih Uğur adresi nerede?Fatih Uğur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şeker Mah. Kerbela Sok. Avrukon İş Merkezi No:2/504 Selçuklu
- Mustafa Kemal Mahallesi 2132. Sok Ege Apartmanı No:9 K:3 D:11 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatih Uğur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Fatih Uğur uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Fatih Uğur isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatih Uğur, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı.
Fatih Uğur hangi dilleri konuşuyor?Fatih Uğur ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fatih Uğur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatih Uğur tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Fatih Uğur hakkında ne düşünüyor?Toplam 134 hasta / danışan, Fatih Uğur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Psikologlar
Selçuklu bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Psikologlar
Selçuklu bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Psikologlar
Selçuklu bölgesinde SGK kabul eden Psikologlar
Selçuklu bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Psikologlar
Selçuklu bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikologlar
Selçuklu bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Psikologlar
Selçuklu bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Psikologlar