Doç. Dr.
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları
Bursa 1 adres
Abdominal Ultrasonografi
Fatih Ünal Muayenehanesi
Afp Kan Testi(Alfa-Fetoprotein Kan Testi)
Antroduodenal Motilite Çalışmaları
Jackson Pratt Dren
Karaciğer Biyopsisi
Karaciğer Kan Testleri
Fatih Ünal Muayenehanesi
Kistik Fibrozis Testi(Ter Testi)
Kolesintigrafi
Çift-Balon Endoskopi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Fatih Ünal Muayenehanesi
1990-1991 Muğla E Tipi Cezaevi doktorluğu yaptım.
1991-1995. Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlıklı ve Hastalıkları ihtisasını yaptım.
1996-1998 Aydın SSK Hastanesi çocuk Hastalıkları Uzmanı olarak görev yaptım
1998-2001 Ege Üniversitesi TıP Fakültesi Çocuk Gastroenteroloji, Hepatoloji ve Beslenme Bilim Dalında Yandal eğitimi
2002-2009 Çekirge Çocuk Hastanesi ve
2009-2012 Dörtçelik Çocuk Hastanesinde Çocuk Gastroenteroloji, Hepatoloji ve Beslenme uzmanı olarak çalıştım .
Bursa Çölyakla Yaşam Derneği Kurucu üyeliği ve ilk dönem başkanlığı yaptım.
2013 yılında Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji ve Beslenme Bilim Dalı Doçenti oldum.
2012 yılından beri kendi ofisimde görev yapmaktayım .
Yapılan İşlemlerimiz Arasında,
Gastroskopi
Kolonoskopi
Sindirim sisteminden yabancı cisim çıkartılması
Polipektomi
PEG ( percutan endoskopik gastrostomi )
Yemek borusu varislerine bant ligasyonu ve sikleroterapi
Sindirim sistemi kanamalarına müdahale
Ter testi
Alerji diyeti açılması çocuklara yönelik diyet tarifleri bulunmaktadır.
Hasta
8 yaşındaki kızımın bitmek tükenmek bilmeyen karın ağrısı şikayeti birçok doktora gittiğimiz halde bir türlü teşhis konulamadı. Araştırmalarım sonucunda Dr Fatih bey ile tanıştık endoskopi yaptı kronik gastrit teşhisi konuldu. Tedaviye başladık kızım da biz de rahatladık . Sağolsun Dr bey gece bile bizimle iletişime geçti buradan da teşekkür ederim kendilerine. Kontrol zamanı tekrar görüşmek dileğiyle
ha...ı
4 aylik bebegimizin kusmalari sebebiyle gittik karsilama guler yuz hic bikmadan sorulara cevap vermesi iyiki yolumuz kesismis..
mu....
Prematüre doğum sonrasında yutma fonksiyonundaki zayıflıktan dolayı NG ile beslenen kızımın tedavisi için Fatih Bey ile tanıştık. Kızımın yaşam konforunu artırmaya ve sağlığına kavuşturmaya yönelik bilgilendirmeleri, yönlendirmeleri, tavsiyeleri, samimi diyalogları ve networkü için kendisine çok teşekkür ederim.
fü...n
Çok uzun süren sancılı ve ağrılı günlerin sonunda Fatih Ünal beyefendiyi internet araştırmalarım ve hastalarının olumlu yorumları neticesinde buldum. Olumlu yorumlara güvenerek gittim ve gerçekten de ilgili alakalı bir doktor. Muayenehanesi temiz bakımlı. çocukların beklerken sıkılmaması ve oynaması için bekleme salonu sıcak bir ortam sunmuş, çeşitli oyuncaklar var. Muayenede her sorduğuma cevap verdi, önerilerde bulundu kızımın kol bileklerine kadar ölçümünü sağladı, notlarını aldı. İlaç tedavisine ve diyete başladık. Tedavi süreci de umarım işe yarar ve kızımın ağrıları son bulur bende gelecek olan hastalar için öndeğerlendirmede bulunmak istedim.
sü...r
İnanılmaz ilgili bir doktor.. Kızımıza endoskopi yaptı reflü ve gastrit çıktı.. çok kısa sürede teşhis ve tedavi sürecine girdik..inanılmaz dakik ve programlı bir insan endoskopi sürecinde hiç yorulmadık..
fa...a
4 aylık kızımın dışkısında kan şikayetiyle gittik süt alerjisi olduğunu belirtti doktor bey uygun tedavimizi düzenledi ve kızım 1 yasina gelince artık alerjisi geçti 8 aylık surecimizde yanımızda olup her sorduğum soruya cevap verip ilgilendi şimdide abisini karin ağrısı şikayetiyle gidiyoruz inşallah once allahın sonra doktorumuzun yardımıyla oğlumda şifa bulur
me...
Fatih bey'e çocuk doktorumuzun tavsiyesi üzerine gittik.Oğlumuzda kilo kaybı ve iştahsızlık vardı.Kendisi çok ilgili araştırmacı ve açıklayıcı bir dil ile hasta yakınlarını bilgilendiren son derece içimizi rahatlatan bir doktor oldu.Kendisine teşekkürü bir borç biliriz.Insallah çocuğumuz için uygulamaya başladığı tedavi den de olumlu sonuçlar alacağız.Bursa için büyük bir değer olan hocamıza sevgilerle..
m....a
Kızımın kabızlık şikayeti için başvurmuştuk.son günlerde korkudan ve acıdan yapmak istemiyordu, kakasını tutuyordu. geceleri sabaha kadar uyuyamıyordu. Fatih beyin muayenesinden sonra verdiği tedaviyle bugün ikinci günümüz ve çok şükür rahatladi kızım. Rahat uyuyor ve korkusu, sıkıntısı geçti. Eski neşesi yerine geldi. Açıklayıcı, bilgilendirmeleri, uyguladığı tedavi, beslenme önerileri çok güzel. Şimdiye kadar çocuk muayenelerinde hiç bir hekim tümden soyarak detaylı gozlemleyip muayene etmemişti. Allah razı olsun doktor beyden teşekkür ederim.
z.....
Cocugun gaitadinda ara sra kan oluyordu kakası sert oluyordu doktora getik kabizlik ilaci ile guzel tedavi eddi Aliosman sizi cok sevdi
be...z
Çocuğum suyu bile kusuyordu napcgimizi bilemedik Çanakkale bigadan doktorumuz önerisi üzerine yola çıktık Fatih hoca düzeltti siz verdigi sonuçları yaparsanız düzelir kendisi elinden geleni yapio bidaha olsa bidha giderim
Fatih Ünal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatih Ünal, Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Fatih Ünal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fundoplikasyon, Abdominal Ultrasonografi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Gastroskopi, Gastrik Bypass, Kolesintigrafi, Gastrektomi, Gaita Testleri Dışkı Testleri, Fundoplikasyon - Laparoskopik Cerrahi, Hemaferez.
Fatih Ünal adresi nerede?Fatih Ünal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kükürtlü Mah. Belde Cad. T-Loft A Blok K:1 D:1 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatih Ünal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatih Ünal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatih Ünal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatih Ünal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Fatih Ünal hangi dilleri konuşuyor?Fatih Ünal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fatih Ünal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatih Ünal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Fatih Ünal hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Fatih Ünal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.