r....a
02.02.2023 tarihinde kalça kırığı operasyonu oldum, Fatih bey ve ekibi operasyonun başından taburcu olma sürecine kadar çok ilgiliydiler,hepsine binlerce teşekkürler.
ş ...y
Dizlerimdeki ve belimdeki ağrı şikayeti ile gittim. Doktor doktor gezmeme rağmen tek Fatih hocam net teşhisi koyup tedaviyi uyguladı. Üstünden 2 sene geçti hala şikayetim yok. Allah razı olsun. Mesleki bilgisi çok iyi, çok ilgili bir doktor benimle de çok ilgilendi. Ağrılarla girdiğim hastaneden gülerek çıktım. Süreç boyunca sürekli ilgilendi. Fatih hocam çok teşekkür ediyorum
Fatih Yandım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatih Yandım, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Fatih Yandım adresi nerede?Fatih Yandım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstasyon Cad. Afyonkarahisar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatih Yandım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatih Yandım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fatih Yandım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatih Yandım bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatih Yandım ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatih Yandım hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Fatih Yandım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Afyonkarahisar Karpal Tünel Sendromu
Afyonkarahisar Mide Hastalıkları
Afyonkarahisar Akciğer Kanseri
Afyonkarahisar Alzheimer Hastalığı
Afyonkarahisar Ensefalit (Beyin İltihabı)
Afyonkarahisar Anüri (İdrar Çıkaramama)
Afyonkarahisar Eklem Burkulması
Afyonkarahisar Gastrointestinal Kanama