Merkez Mahallesi Halitpaşa Caddesi No:42/1, Gaziosmanpaşa, İstanbul
Nörolojik Rehabilitasyon
Ortopedik Rehabilitasyon
Pelvik Taban Rehabilitasyonu
k.....
Sırtımda ağrı vardı, ayakta durduğumda omuz ve ayak ağrım oluyordu. Bir arkadaşım Fatma Hanım'ı tavsiye etti ve üç seans kuru iğne tedavisi aldım kendisinden. Ağrılarım sona erdi bu tedaviden sonra. Fatma Hanım hastasına sıcak davranan, güleryüzlü bir fizyoterapist.
t.....
Bel fıtığım vardı, bacaklarıma da ulaşmıştı ve çok kötü durumdaydım. İnternet üzerinden Fatma Hanım'a ulaştım ve fitoterapi gördüm. Daha sonra boyun fıtığı ve kollarımın ağrısı nedeni ile gittim. Güzel bir tedavi sürecim oldu ve ağrılarımdan tamamen kurtuldum. Kendisine ihtiyaç duyduğumda ulaşabiliyorum ve ne yapmam gerektiğini söylüyor. Fatma Hanım çok güleryüzlü, hastasını kırmayan ve tedavi için uzun vakit ayıran biri. Çok memnun kaldım kendisinde ve çevremde bulunan insanlara da tavsiye ediyorum. Annem ve komşum önerim üzerine kendisine gidecekler.
Bel ağrım vardı, internet üzerinden Fatma Hanım'a ulaştım ve iki seans aldım. Manuel terapi ve diğer uygulamalarla tedavimi yaptı. Ağrılarım çok hafifledi ve daha rahat oldum. Kendisi çok güleryüzlü ve hastaları ile iyi bir iletişim kuruyor. Hastaları ile muhabbeti gayet güzel. Kendisine teşekkür ediyorum.
Fatma Akdoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Akdoğan, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Fatma Akdoğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, GTOS Terapi, Klinik Pilates, Kuru İğneleme, Pelvik Taban Rehabilitasyonu, Nörolojik Rehabilitasyon, Ortopedik Rehabilitasyon, Manuel Terapi, Evde Fizyoterapi, Evde Hasta Takibi.
Fatma Akdoğan adresi nerede?Fatma Akdoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Mahallesi Halitpaşa Caddesi No:42/1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Akdoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatma Akdoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatma Akdoğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatma Akdoğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Fatma Akdoğan hangi dilleri konuşuyor?Fatma Akdoğan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fatma Akdoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Akdoğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatma Akdoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatma Akdoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Fatma Akdoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler