Çocuk Psikiyatrisi Randevusu
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
öz...n
Kendisiyle yaklasik 1.5 yıl önce tanıştık şuan 3.5 yaşında olan oğlum Fatma Hanım'ın bilgi ve tecrübeleriyle izlediğimiz yolla şuan çok iyi bı yerdeyiz. Çok ilgili ve çok sevecen doğru kararlar veren çok iyi bir hekim . İyi ki yollarimiz kesismis ve bu yolda hala da birlikte devam etmekten çok mutluyum. Otizm bulgulari ile başladığımız bu yolda çok iyi yerelere gelebildiysek bu hepimizin çabası evet ama Fatma haniminda bilgi ve tecrübeleriyle ve doğru yonlendirmeleriyle bu günlere gelebildik . Sizi tanıyan aileler ve çocuklar çok sansli bence
Çocuğumun ifade edici dilinde sorun olduğundan Fatma Hanıma gittik. Memnun kaldım. Hocamız yapılması gerekenleri detaylıca anlattı ve bize uygulamalı olarak da gösterdi. Bir görüşmemiz daha var. Bir sonraki seans akabinde daha detaylı bilgi yazacağım.
m....)
Kendisinden ve ilgisinden çok memnunum. 4-5 aylık sürecimiz oldu ve devam ediyoruz. Panik atak, endişe, kaygı bozukluğu vardı güzel bir şekilde kısa sürede yol aldık. Şu anda hiperaktivite durumunda odaklanma konusunda problemleri çözmeye çalışıyoruz. Fatma Hanım çok sakin, çok iyi bir dinleyici ve gözlemleyici.
s....)
Fatma Hanım çok ilgili bir doktor. Her şekilde kendisine ulaşabiliyoruz. Sorunları çözmede çok başarılı. Kendisinden çok memnunuz. Sorunu tespit ederek ona göre tedavi yöntemi uyguladı. Nisan ayından beridir çocuğum için görüşme sağlıyoruz. Var olan sorunları, kaygıları giderme konusunda bize çok yardımcı oldu.
b....)
Yaklaşık 2 yıldır Fatma Hanım'la devam ediyoruz. Kendisinden çok memnunuz. Kızımda çok büyük değişimlere sebep oldu. Kendisi ile tedavimize devam ediyoruz. Herkese tavsiye ederiz. Fatma Hanım ilgili, her zaman ulaşılabilen, ebeveynlerle diyaloğu iyi olan, çocuğun güvenini sağlayabilen, çocuğun konuşmasını sağlayabilen, başarılı emdr uygulamaları yapan bir doktor. Depresyon tanımız vardı gerileme oldu. Çocuğumun özgüveni arttı. İyileşme, iyiye gidiş devam ediyor çünkü bizim için uzun bir süreç.
f....)
2 yaş bebeğimle çıkmaz bir dönemdeydim önce Allah sonrada doktor hanım sayesinde rahat bir şekilde hayatımıza devam ediyoruz. Küçük teşhisler konulmuştu ama kendisi yok diyerek bizi aşırı rahatlattı. Kendisi aşırı ilgili, aşırı sevimli çok da bilgili bir doktor. Adana'da psikiyatri alanından en iyilerinden. 2 seans görüşme sağladım 2-3 ay sonrasında tekrar görüşeceğiz. Kendim adıma daha ilgili bir anneyim, yapmam gerekenleri yapıyorum. Çocuğumda daha dikkatli, ilgili ve kelime dağarcığı konuşmasında ekstra ekstra arttı.
ö.....
Biz oglumuzu yaklasik 1 yildir fatma Hanima goturuyoruz.ilk gittigimizde o kadar tedirgin o kadar karamsardik ki.fakat doktor hanim bize oglumuza o kadar guzel yaklasti ki ilk gorusmeden sonra hem bizi hem de oglumuzun uzerindeki olumlu etkisini hissetmeye basladik.Hala da seanslarmiza devam ediyoruz. Oglumuz o kaadar cok ilerleme kaydetti ki biz bile saskinlik icindeyiz.Kesinlikle Sadece recete yazip gecen bir doktor degil.bunun yaninda mukemmel bir psikoterapist .hastalarina komplike bir tedavi sunuyor.Allah razi olssun Fatma Hocamizdan.İyi ki de yollaarimiz kesişmiş.Cocugunuzu diye bir deyişle canparenizi gözü kapali teslim edebileceginiz harika bir hekim.Ben de bir sağlık profesyoneli olarak Dr. Fatma Hanimi kesinlikle tavsiye ediyorum
Hem kızımı hem oglumu getiriyorum.berikisinin de kaygı problemi vardı.Fatma hn yaklaşımları psikoterapi çok işe yaradı şu anda çok mutlu bir ergene ve çocuğa sahibim.Hepsi sevgili doktorumuz Fatma hn sayesinde.
Fatma Hocamdan çok memnunum çok güzel yönlendirdi yanındaki asistanı gerek güler yüzlü gerek yakın birebir ilgi alakası klinik ve hizmet olarak çok memnunum ve inanılmaz derece de herkese öneriyorum. Kızımın ergenlik süreci için götürdüm baya eski hali ile şimdi ki halini kıyasladığım da gözle görülür olumlu şekilde değişiklik var kendisi de koşarak gidiyor randevusu olduğu o gün çok mutlu ve çok keyifli gidiyor uyguladığı tedaviden gayet olumlu yanıt alıyoruz.
z.....
Depremden sonra 11 yaşında oğlum için kendisine acil başvurduk. Oğlum eve girmek istemiyordu, bensiz hiçbirşey yapmamaya başladı, odalara tek başına gitmiyordu. Özellikle akşamları huzursuzluk, terleme, çarpıntı, mide bulantısı oluyordu, benimle yattığı halde geceleri uyuyamiyordu. Doktor hanımla ilk seanstan sonra dahi düzeldi. Gece panik atakları geçti, rahatladı, uykusu düzeldi. Biz dahi inanamadık öyle güzel anlattı ki çocuğumuza biz de rahatladık. Daha sonraki görüşmemizde EMDR diye bir duyarsızlaştırma terapisi yapacak. Çok teşekkür ederiz hocamıza, biz çok memnun kaldık ve devam edeceğiz. Çok bilgili,nazik ve rahatlatıcı yaklaşımı var herkese öneriyorum doktorumuzu.
Fatma Akkuş Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Akkuş Özdemir, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Fatma Akkuş Özdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Psikiyatrisi Randevusu, Online Danışmanlık, Normal Randevu, Otizm Değerlendirme Ölçeği, Otizm Görüntüleme Ve Tanısı, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Dikkat Testleri, Çocuk Kaygı Ölçekleri, Çocuk Gelişim Testi, Bireysel Terapi.
Fatma Akkuş Özdemir adresi nerede?Fatma Akkuş Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çınarlı mah. 61027 sokak A blok Kat:9 No: 55/93 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Akkuş Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatma Akkuş Özdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatma Akkuş Özdemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatma Akkuş Özdemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Fatma Akkuş Özdemir hangi dilleri konuşuyor?Fatma Akkuş Özdemir ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fatma Akkuş Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Akkuş Özdemir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Fatma Akkuş Özdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 44 hasta / danışan, Fatma Akkuş Özdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Adana bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Adana bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Adana bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Adana bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Adana bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Adana bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri