Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Psikoloji Randevusu +158 daha fazla

ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi

Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi

Konum:

Bir dönem yaşadığım yoğun fobiler dolasıyla Fatma Hanım'a başvurdum. Konuştukça rahatladım ilgili huzuru bulmanıza yardımcı olabilir. Fatma Hanım ile terapi sürecimiz gayet iyi geçti. Olaylara objektif bakabilen bir insan. Çoğu konuda benim fark edemediğim şeyleri fark etmemi sağladı. İlk gittiğim zaman duygusal olarak kötü durumdaydım ama şu anda daha iyiyim.Kendisi olaylara çok objektif ve kendimi yanında rahat ifade edebiliyorum. Seanslardan memnun kaldım fobilerimden tamamen kurtuldum diyebilirim. Günlük hayatım çok iyi gidiyor şu an Fatma Hanımın yardımı sayesinde. En başta kendisinin verdiği pozitif enerji ve problemimi çözeceğine dair bana verdiği inançtan çok memnun kaldım.Sakin ve oldukça pozitif enerjiye sahip kendisi ve en doğru şekilde yansıttını düşünüyorum. Fatma Hanım'ı bütün dostlarımıza ve sorunu olan herkese tavsiye ederim ikna edici konuşma tarzından memnun kaldım.Desteğinin yeterli olduğunu düşünüyorum.Seanslardan çok memnun kaldım, ara ara ihtiyaç duydukça gitmeyi düşünüyorum.Gayet memnun kaldığım bir psikolog teşekkürler her şey için.

Konum: Online Terapi

Başka bir uzman ararken bir arkadaşım bana Fatma hanımı tavsiye etmişti, pandemi dolayısıyla online destek dışında başka bir seçeneğim yoktu. Fatma hanım ile 8 online seansla çözüme ulaştım kendimi çok iyi hissetmeye başladım. Destek ihtiyacındaki herkese Fatma hanımı tavsiye ederim. Kesinlikle deneyim sahibi bir uzman güvenebilirsiniz. Hayatımın en zor dönemlerinden birinde onunla beraber sayesinde bu süreçte çok yok aldım. Onunla burda tekrardan karşılaşmak çok mutlu etti beni. Desteğe ihtiyacı olan herkes tereddüt etmeden onunla karşılaşmalı. Kendimizi bulmamıza ve farkında olup çok güzel şeyler yaşamamıza yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Samimiyeti ve verdiği güvenle kendinizi bulacağınıza eminim. İyi ki varsınız Fatma Hanım teşekkürler.

Konum: Online Terapi

Kaygılarım nedeniyle çok zorluk yaşamaya başlamıştım, bu hayatımı çok olumsuz etkilemeye başlamıştı ve artık kontrolümü kaybettiğimi anladığımda tavsiye üzerine Fatma Hanıma başvurdum. Terapilerim süresince özellikle empati kurarak bana çok güven verdi aynı zamanda bana farklı bakış açıları kazandırarak yol gösterdi. Kendisiyle iki ay boyunca görüşme fırsatı buldum onun sayesinde çok iyi hissediyorum desteği ilgi ve alakasıyla çok güven vermişti. Bu sorunları yaşayan herkese tavsiye ederim ben çok memnun kaldım çok teşekkür ederim Fatma hocam Sevgiler.