Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

EMDR Terapi

GÜNEŞ PSİKOLOJİ
Ömerağa Mahallesi Şahabettin Bilgisu Caddesi Sahil Apartmanı No:41 İç kapı No:4, İzmit, Kocaeli

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı

Psikoloji Randevusu +70 daha fazla

Ömerağa Mahallesi Şahabettin Bilgisu Caddesi Sahil Apartmanı No:41 İç kapı No:4, Kocaeli

GÜNEŞ PSİKOLOJİ

Uzman Klinik Psikolog Fatma Aydın Soylu T.C Üsküdar Üniversitesi İnsan Ve Toplum Bilimleri Fakültesi İngilizce Psikoloji Bölümünden Onur belgesi ile mezun olmuştur. Üsküdar üniversitesi klinik psikoloji master eğitimini üstün başarıyla tamamlamıştır. .Prof.Dr Nevzat Tarhan önderliğinde gerçekleşen Pozitif Psikoloji Kongresine katılmıştır .Prof.Dr Sinan Canan'dan öğrenim hayatı boyunca dersler almıştır.Prof.Mert Akcanbaş'tan travma sonrası stres bozukluğu dersini almıştır. Okuduğu süreçte pozitif psikoloji dersi kapsamında İstanbul Üsküdar Yedam ve İstanbul Cerrahpaşa Yedam merkezinde 1.5 yıl madde bağımlılarıyla çalışmıştır. NPİSTANBUL Beyin ve Ruh Sağlığı hastahanesinde(ümraniye ve feneryolu şubesi) 90 'ar gün arayla stajyer psikolog olarak vizitlere çıkmıştır. Burada panik bozukluk,travma sonrası stres bozukluğu,yaygın anksiyete bozukluğu,madde bağımlılığı,psikoz ,ağır depresyon,bipolar bozukluk,borderline kişilik bozukluğu,obsesif kompulsif bozukluğu ile calismistir. Üsküdar Üniversitesi MMPI eğitimi almıştır. Citeb Aile ve Çift Terapisi ,Citeb Cinsel Terapi ve Citeb Boşanma Adaptasyonu Danışmanlığı eğitimlerini almış ve başarıyla tamamlamıştır.Uzm.Psikolog Çağrı Kara ve Uzm.Psikolog Gökhan Göksu dan EMDR eğitimini almıştır.Uzm.Psikolog Çağla Tuğba Selveroğlundan çocuk testleri eğitimini almıştır.Uzm.Klinik Psikolog Uğur Dalan’dan Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimini almıştır. Hakan Türkçapar'dan Bdt eğitimi modüllerini almıştır. Süpervizyon sürecinden geçmiştir.
Alpaslan Otizm Vakfında otizmli çocuklarla çalışmalar yapmıştır.
Güneş Psikoloji Eğitim ve Danışmanlık Merkezini kurmuştur. Çalışmalarına orada devam etmektedir.Evli çiftlerle Evlilik Okulu Projesini gerçekleştirmektedir.

Makaleler
Röportaj

Öncelikle Fatma Hanım şahane bir insan. Danışanlarına karşı nazik, saygılı ve kibar bir yaklaşımı var. Kendisine anksiyete ve panik atak şikayetiyle başvuru yaptık. 1 yıl süren bu dönemde tamamen hayatımıza dokunuşlar yaptı ve sayesinde olumlu değişimler oldu. Biz ailecek çok memnun kaldık. İyi ki kendisiyle tanıştım, iyi ki yollarımız kesişti.

Konum: GÜNEŞ PSİKOLOJİ Randevu

Fatma hanıma internet üzerinden ulaştım . Hayattaki şansım oldu . Duygularım aklım acılarım endişelerim karmakarışık olduğu,buna bağlı olarak sedef hastalığımın tavan yaptığı dönemde yolumuz kesişti. Çok güzel yol aldık kendimi yeniden bulmama yardımcı oldu. Duygularımı ayrıştırmamda ve çözüme ulaştırıp yoluma devam etmemde bana çok yardımcı oldu. Gönül rahatlığı ile herkese tavsiye ediyorum .

Depresyon, anksiyete ve obsesif kompulsif bozukluk için tavsiye üzerine başvurdum. 2 aydır birlikteyiz. Seanslarım çok iyi gidiyor. İyileşmeye başladım. Uzmanımızdan çok memnunum. Herkese tavsiye ederim. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Sürecim devam ediyor.

Kendim araştırarak buldum. 1-2 seans gittim. Aile içi ve dışarıdaki yaşadığım sorunlar için başvurdum. Çok memnun kaldım. Davranışları ve hitabı çok güzeldi. Ben çözüme kavuştum. Ben de kendisini tanıdıklarıma tavsiye ettim.

Kötü hastalık geçirdim. Süreçten çok etkilendim. Destek almak amacıyla başvurdum. 1 yıldır kendisine gidiyorum. Seanslar sayesinde artık iyiyim. Bu durumu atlatabildim. Fatma Hanım çok cana yakın bir uzman. İlk seansta bile kendimi rahat açabildim. Uzmandan ziyade abla gibi. Çok memnunum kendisinden.

Psikolojik destek almak amacıyla gittim. İlk psikolog deneyimimdi kendisi. Sürecim çok güzel geçti. Ciddi anlamda faydasını gördüm. Pozitif, ılımlı ve yapıcı bir uzman. İşini iyi biliyor. O güveni ben de sağladı. Randevu saati konusunda gayet disiplinli. Seçenek olarak imkanlarım vardı. Bu konuda da rahat ettim. 6 seans görüştüm. Olumlu geri dönüşler sağladı. Sürecimizi birlikte tamamladık.

Şiddetli anksiyete durumum için başvurdum. Kendim araştırıp buldum. 5-6 seans aldım. Sürecim bitti ama tekrardan kendisine gitmek istiyorum. Sorunum tamamen çözüldü. Bütün seanslardan çok güzel verim aldım. Olumlu sonuçlandı. Fatma Hanım çok ince düşünen birisi. Yönlendirme yapmadan kişinin sorunlarını çözmesini sağlıyor. İlgili ve alakalı bir uzman. Memnun kaldım kendisinden.

Yakın zamanda babamı kaybettim. Depresyona girdim. İşyerim aracı oldu Fatma Hanım ile tanışmama. İyi ki kendisine gitmişim. 8 seans aldım. Bazı konularda beni aydınlattı. Travmalarımı ortaya çıkardı. Çok memnun kaldım kendisinden.

O
Konum: Online Danışmanlık Diğer

Kendimle ilgili olan her şeyi paylaşmakta çok zorluk çeken bir insanım. Ilımlı ve sakinleştiren yaklaşımı ile hayatımda hiç konuşmadığım kadar kendimi anlattığımı farkettim. Yoğunluğum gereği uzun aralıklarla randevu aldım ve kendimi en dayanılmaz noktada hissettiğimde kendisine ulaştım. Randevu için her türlü kolaylığı sağladı. Uzun araliklar ile olmasına rağmen her seferinde benimle kaldığım yerden müthiş bi konu takibi ile iletişim kurdu. Doğru ve dingin düşünebilmemi sağlayan öğretileri oldu. İç sesimi iyilestirdi.

Konum: GÜNEŞ PSİKOLOJİ Psikoloji Randevusu

Harika bir insan. Stres yönetimi kaygı bozukluğu için gidiyorum Fatma Hanıma hayatıma çok güzel dokunuşları oldu ve olmaya devam ediyor. Yolum iyi ki kesişmiş canım Fatma Hocam iyi ki var.