tu...5
Ben hem öğrencisi hem hastasi olarak fatma hocamdan gayet memnunum. Tokat Diş hekimliği fakültesi tokat halki için büyük avantaj..
ka...i
İşinin uzmanı ve güler yüzüyle insanı karşılayan Fatma Hanım gerçekten çok tecrübeli. Gönül rahatlığıyla gidebileceğim bir hekim.
hü...r
Öncelikle çok teşekkür ederim. Üç adet diş dolgusu yaptırdım. Çok memnun kaldım. Tedavi sırasında işinizde gösterdiğiniz özenli ve titiz çalışmalarınızdan dolayı size ve asistanınız İsa beye çok teşekkür ederim. Tüm dost ve arkadaşlarıma sizi tavsiye edeceğim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
be...n
Benim hala tedavim devam ediyor. Bu tedavi sürecimde bana olan ilginizden dolayı size teşekkürlerimi sunarım. Böyle ilgili ve cana yakın doktorlarımızı daima görmek isteriz.
Fatma Aytaç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Aytaç, Diş Hastalıkları Ve Tedavisi.
Fatma Aytaç adresi nerede?Fatma Aytaç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeşilırmak, Çeçenistan Cd Tokat
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Aytaç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatma Aytaç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fatma Aytaç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Aytaç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatma Aytaç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatma Aytaç hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Fatma Aytaç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.