Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Psikolojik Sağlamlık Programı
Rotter Cümle Tamamlama Testi
Çözüm Odaklı Terapi
al...k
Fatma Hanım mesleğinde çok başarılı ve gerçekten donanımlı. Geçirdiğimiz süre boyunca çocuğumuzdaki değişimleri hayret ile izledik. Bizi yönlendirmesi sayesinde çok yol aldık ve bu süreç bizi zorlamadi keyif aldık birbirimizi daha çok sevmeyi öğrendik Emeği için kendisine teşekkür ederim ailem ve kendim adına
s....k
Fatma hocam hayatımda tanışma fırsatı bulabildiğim için iyi ki dediğim kişilerden biri ve bunu çok kısa sürede başardı. Kendisiyle yolumuz hayatımda bir şeylerin üst üste ters gittiği zamana denk geldi ve ben her ne kadar umutsuzca kapısını çaldıysam da bir anda kaybolan kendimi bulmama ve işlerin yoluna gireceğine dair umutların yeniden yeşermesine sebep olan kendisine çok kısa sürede güven ve inanç duyduğum -ki benim gibi sabırsız biri için oldukça zor olan bir durum olmasına rağmen- işine ve danışanına oldukça saygı ve özen duyan kıymetli hocama sonsuz teşekkür ederim. İyi ki varsınız hocam.
s....o
Bir ay önce hayatımı anlamsız kendimi çıkmazda hissederken fatma hanımı doktor takvimden keşfettim. Her gittiğimde saygı ve sevgisini asla eksik etmeyen kendinizin farkına varmanızı daha sonra çevrenizi fark etmenize yardımcı olan bir danışman. Şuan çok daha iyiyim, birçok şeye farkındalığın gelişti ve iyi ki fatma hanımı tercih etmişim
el...
Hayatımın mahvolduğu, kendimi oldukça çaresiz hissettiğim bir noktadaydım. Eşimle çok ciddi bir tartışma içindeyken Doktor takvimindeki yorumlar üzerine Fatma hanıma mesaj attım. Bir seans sonra boşanma evresinde olduğumuz evliliğimiz, eşim ve ben Fatma hanımın karşısındaydık. Çift terapisi olarak sürece başladık. Anlaşıldığımı hissediyorum ve bu o kadar değerli ki. Fatma hanım beni anlıyor, dinliyor, yorum yaparak yada sorular sorarak aslında dilimde değil kalbimde olanı en güzel şekilde ortaya koyuyor. İlk başta ön yargılı olan eşim bile şu an seve seve terapilere katılıyor. Her ne kadar çift terapisi sürecinde destek alıyor olsak da kendi bireysel sürecimizi de yakından takip ediyor.
Bence herkes; kendi ruhuna, duygularına, benliğine bir şans vermeli diyor ve kendime ve evliliğime verdiğim bu şansta yanımda olduğu için Fatma hanıma teşekkür ediyorum. İyi ki tanıdık sizi.
ne...z
Fatma hanımdan gecen yıl sınav kaygısı yaşadığım için destek almaya başlamıştım. şu an üniversite öğrenciyim . destekleri için teşekkür ederim. Ailemle yaşadığım problemleri fark etmeme ve kendi başarıma odaklanmama yardımcı oldu. Emekleri için teşekkürü kendime borç bilirim.
Fatma hanım, farkını ayrıksılığını zaman içinde hissettiren bir psikoloğumuz, farkındalığımı arttırma sürecinde bana katkısı olduğunu hissedebiliyorum, seans sürecimiz de çok keyifli geçiyor zamanın nasıl geçtiğini fark edemiyorum bile, aynı zamanda ödev ve haftalık planlar da oluşturuyoruz , çok daha iyi neticelere ulaşacağımız yönünde inancım kendisine ve kendime tamdır, teşekkür ederim.
f....k
Hayatimda beni aşağı çeken yönlerim olduğunu fafkettim. Bunları aslında terapiyle açığa çıkardık surekli huzursuz ve mutsuzdum Esneklik sağlayamıyor olmam, keskin çizgilerim işi fazlaca üstlenmeme sebep oluyordu Kontrolüm dışındaki hiç bir şeye tahammül edemiyordum. Kendimi keşfetmem için yardım almam gerektiğinin farkındaydım .Süreç benim için halen devam ediyor ama gerçekten umudum arttı . Her seans daha da iyi olacağını biliyorum. Fatma hanıma çok teşekkür ediyorum
m....d
Deprem sonrasında Fatma hanımın depremzeler için başlattığı psikolojik destek paylaşımını görüp iletişime geçtim.Kızım duygularını yansıtamıyor ve arkadaşlarını kaybetmesine rağmen hiç ağlamamıştı bu süreçte.Diğer 2 çocuğumunda korkuları artmıştı.Bizim için süreç güzel devam ediyor.İletişimimi daha doğru şekilde kurabiliyorum ve korku anlarını kontrol etmeyi öğrenmeye başlıyorum.Destek alan tüm depremzedeler için teşekkür ederim.Çünkü bu süreçte en çok ihtiyaç duyduğumuz şey psikolojik destek.Emeklerinize sağlık.
Hasta
Özgüven eksikliği ve genel mutsuzluk sorunum vardı.
Sosyal medya aracılığı ile Fatma hanıma başvurdum Artık kedimi daha rahat ifade edebiliyorum. Hakkımı savunabiliyorum. Eskisi gibi içime kapanık değilim. Fatma Hanım danışana nerde nasıl dokunacağını çok iyi biliyor. Bana hem kendimi değerli hissettirdi .
Güler yüzlü ve ilgili bir uzman. Danışana yaklaşımı çok güzel. İhtiyaç duyduğumda kendisine yazdığımda mutlaka dönüş sağlıyor. Çok memnunum.
Fatma Bayrak Kılınç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Bayrak Kılınç, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Fatma Bayrak Kılınç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi, Randevu.
Fatma Bayrak Kılınç adresi nerede?Fatma Bayrak Kılınç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gebze Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Bayrak Kılınç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatma Bayrak Kılınç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatma Bayrak Kılınç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatma Bayrak Kılınç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Fatma Bayrak Kılınç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Bayrak Kılınç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatma Bayrak Kılınç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatma Bayrak Kılınç hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Fatma Bayrak Kılınç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fatma Bayrak Kılınç hangi sigortaları kabul ediyor?Fatma Bayrak Kılınç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.