Mezun olduktan sonra 2 yıl dil eğitimi almaya gittiğim Berlin’de okul öncesi dönemi çocuklarıyla çalıştım ve Almanca dil eğitimi aldım.
İstanbul Üniversitesi Aile Danışmanlığı Sertifika Programını tamamladım. Cinsel Terapi Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nden (CİTEB) Boşanma Terapisi, Evlilik, Çift ve Cinsel Terapi Eğitimlerini tamamladım. Ayrıca Aktif Psikoloji Akademisinden Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimini, Ev Okulu Derneğinden Çocuk Merkezli Oyun Terapisi ve Bilişsel Davranışçı Oyun Terapisi Eğitimlerini ve süpervizyon eğitimlerini tamamladım.
Dr. Öğr. Üyesi Zeliha Babayiğit'ten İçsel Aile Sistemleri Terapisine Giriş Eğitimini (İAS)ve İAS'de Travma ve Aile ve Çiftlerde İAS modüllerini aldım. Reyhana Seedat'tan İlişki Odaklı Çift Terapisi (ECCT) ve Kalp Merkezli Hipnoterapi eğitimlerini aldım, süpervizyon süreçlerine devam etmekteyim. Bağlamsal Bilimler ve Psikoterapi Derneği'nden (TÜRBAD) Kabul ve Kararlılık Terapisi Eğitimini (ACT) tamamladım. Meral Aydın'dan Masterson Yaklaşımı Eğitmin'i tamamladım ve süpervizyonlarına devam etmekteyim. Davranış Bilimleri Enstitüsünden 1. Düzey EMDR eğitimi aldım.
Evliya Çelebi Caddesi Emlak Konut Evleri 1. Etap 3. Kısım D Blok 4. kat Daire:19, Başakşehir, İstanbul
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Evliya Çelebi Caddesi Emlak Konut Evleri 1. Etap 3. Kısım D Blok 4. kat Daire:19, İstanbul
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Hipnoterapi
Kabul ve Kararlılık Terapisi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
İçebakış Psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
İmago Çift Terapisi
e....ş
Adım dahi atmayı reddettiğim psikolog kliniğine kendimde hissettiğim gelişmeleri anlatabilmek için heyecanla gitmemi sağladı Fatma Betül Hanım. Benden artık olmaz dediğim bir zamanda korkularımı yenmemde ve kendimi iyi hissetmemde şüphesiz en büyük etkisi olan kişi. Tek başıma dışarıya çıkamadığım ve ataklar geçirdiğim için gittiğim klinikten, tek başıma istediğim yere gitme cesaretini kazanıp, kendime olan güvenimi daha fazla hissederek çıktım. Terapi süreci uzun bir yol, fakat bu uzun yolu Fatma Betül hanım sayesinde kolay bir şekilde aştım.
me...n
Terapiye başlamak hep istediğim ama bir türlü başlamaya cesaret edemediğim bir karardı. Bunun gerekliliğine olan inancımın artmasıyla bu yola girmeye karar verdim. Bu yolda bana eşlik eden terapistim Psk. Fatma Betül Hanım sayesinde geçmişten taşıdığım yüklerimden kurtulmaya başladım. En büyük korkularım ve kaygılarım eskisi gibi büyük değiller artık. Bu süreçte kendimi ve kendime koyduğum engellerin farkına vardım. Terapi süreci uzun ve emek verilmesi gereken bir süreç; bu yolda sizinle beraber yürüyecek, size yol gösterecek bir terapistin seçimi oldukça önem arz etmektedir. Bu serüvende yolumun Betül Hanım ile kesişmesi benim için büyük bir şanstı. Bu uzun ve zorlu süreç Betül Hanım sayesinde oldukça keyifli bir hal aldı.
b....ö
Sona geldiğini düşündüğüm, çabalarımın ve hayatımın büyük bir kısmının boşa gittiğini anladığım bir zamandan şu ana gelmemde, yeni umutlar edinebilmemde, bittiğinde bile aslında bitmediğini gördüğüm zamanlarımın olduğuna beni inandırdığınız için ve pişmanlıklarım olmasın diye çabaladığınız ayrıca çabalattığınız için teşekkür ederim betül hanım…
ni...r
Betül hanımla terapi sürecim halen daha devam etmekte sürece ailevi ilişkilerimdeki sorunların artık çözümsüz kaldığını düşünmemle başladık. Uygulama sayesinde Betül hanımla tanışma fırsatı elde ettim ilk seanslar enerjimizin tuttuğunu düşünmemle devam etme kararı aldım. Ve uzun bi süredir de terapiye devam etmekteyim. Ana sebep olarak aile dinamikleri, sosyal yaşamdaki dinamikler gibi sebepler kendilerini göstermiş olsa da şu anki süreçte bu süreçlerin kontrolünü ele alarak hayatımda bir denge yakalamış durumdayım tabiki bu dengeyi Betül hanıma borçluyum terapi süreci boyunca aldığım verim ve kendimde gözlemlediğim değişimler muazzam kendisine çok teşekkür ediyorum ve görüşme sağlamak isteyen herkese güvenle önerebilirim.
e....k
Yaşadığım bir olay sonucu obsesif kompulsif hastalığı oluştu ve betül hanımla yollarımız kesişti. Hala görüşüyoruz ve onu tanıdığım için çok mutluyum. Şuan eskiye göre çok daha iyiyim. Soru ve cevaplarla kendimi anlamamı sağladı.Anlattığı bilimsel konuları örneklerle desteklemesi benimde bunları hayatıma daha kolay yansıtmamı sağladı. Randevuya gitmediğim zamanlarda bile nasıl olduğumu sorgulayan beni önemseyen Naif,sıcakkanlı,sevecen,güleç... Birisi. Oraya gitmek için iki otobüs yapsam bile buna değiyor iyiki onu tanımışım.
sa...h
piskoloji seanslarımı devam ediyorum ve bu süre boyunca önemli bir deneyim yaşadım. Seanslar boyunca psikologum Betül hanım beni iyi bir şekilde dinledi ve destek oldu.
Başlangıçta, seanslara gelirken endişelerim ve korkularım vardı, ancak psikologum bunları anlamama yardımcı oldu ve benimle empati kurdu. Seanslar boyunca, geçmişteki deneyimlerim, duygusal zorluklarım ve hedeflerim hakkında derinlemesine konuşma fırsatı buldum. Betül hanım, sorunlarımı anlamak için aktif dinleme ve yönlendirme tekniklerini ustalıkla kullandı.
Betül hanımı bu değerli deneyim için teşekkür ederim ve gelecekteki yolculuğumda kazandığım becerileri uygulamaya devam edeceğim."
ed...ğ
Evliliğimin bitmesinden önceki son süreçte psikolojik olarak aşırı derece de yıpranmıştım. Ben betül hanımla sonra tek başıma devam ettim ve yaklaşık 1 senedir görüşüyoruz. Evlilik içerisinde eksilen neredeyse biten özgüvenimi tekrar kazandım desem abartı olmaz. İşin içinden çıkılmaz gibi görünen durumları betül hanımın danışmanlığı sayesinde aslında basit olan şeyler olduğunu gördüm. İyi ki yolumuz kesişmiş
f....m
Evlilikteki aile sorunlarından dolayı ,aile danışmanlığı arayışı içine girdiğim dönem de bir çok aile danışanıyla konuştum bana Fatma hanımın içten ve samimi konuşmasıyla yollarımız kesişti ve yüzyüze geldiğimiz de o samimiyeti yakalamıştım.Bir çok konuda ki cevapları, dönüşleri sayesinde baya yol katettik …:)
f.....
Betül hanım çok iyi bir psikolog, sormuş olduğu sorular ve vermiş olduğu dönüt ve cevaplar ile sorununuzu güzel bir şekilde tespit edip, çözüm önerilerini güzel bir şekilde anlatıyor. Ayrıca zor zamanlarımda ekstra desteğini çok gördüm. Kendisine teşekkürü bir borç bilirim. Allah razı olsun Betül hanım.
Fatma hocamıza eşim ile birlikte cinsel fonksiyon bozukluğu ( erken boşalma) rahatsızlığı ile ilgili destek aldık. Hocamızın bize vermiş olduğu dersler ve bu süreçte ki bize samimiyeti ,yakınlığı ve sabrı ile tedavimiz çok kısa sürede çok güzel bir şekilde sonuçlar getirdi . Kendisine buradan bir kez daha teşekkür ederiz. Iyi ki varsınız hocam . Bu şekilde derdi olan var ise Fatma Betül hocamdan yardım almalısınız.. kendisini şiddetle tavsiye ediyorum
Fatma Betül Sağman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Betül Sağman, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Fatma Betül Sağman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi, Hipnoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi.
Fatma Betül Sağman adresi nerede?Fatma Betül Sağman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Evliya Çelebi Caddesi Emlak Konut Evleri 1. Etap 3. Kısım D Blok 4. kat Daire:19 İstanbul
- Kartaltepe, Torkam E5, Süvari Cd. D:2 Blok No:25, İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Betül Sağman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Fatma Betül Sağman uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Fatma Betül Sağman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatma Betül Sağman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Fatma Betül Sağman hangi dilleri konuşuyor?Fatma Betül Sağman ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fatma Betül Sağman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Betül Sağman tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Fatma Betül Sağman hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Fatma Betül Sağman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fatma Betül Sağman hangi sigortaları kabul ediyor?Fatma Betül Sağman tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu