Fuat edip baksı mahallesi Anadolu caddesi no:149 daire:3, İzmir
Yas Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
e...
Fatma Hanım'la 2 ay önce terapi sürecine başladık. O zamanlar kız arkadaşımla sorunlarım vardı, bir türlü işin içinden çıkamıyordum. İş yerindeki stresle bir araya gelince patlama noktasına geldim. Kendisiyle öncelikle aşırı düşünce problemim üzerinde durduk, sonrasında ilişkim üzerine yoğunlaştık. Stresle baş etme yöntemlerimi geliştirdikten sonra kendi duygularımla ve düşüncelerimle yüzleştim. Kendim için yaptığım en iyi şey, Fatma Hanım'dan terapi almak diyebilirim.
t...
Fatma Hanım'la arkadaşım vasıtasıyla tanıştım. Yaptığımız seanslar oldukça aydınlatıcıydı. Kendi içsel çatışmalarımı daha net bir şekilde görebilmeme yardımcı oldu. Duygularımı ifade etmekte zorlandığım bazı anları tartıştık ve bunun üzerimdeki etkilerini keşfetmek için harika bir fırsat oldu. Kendimi daha iyi anlamaya başladım ve yaşamımı daha sağlıklı bir şekilde yönlendirebilmek için yeni stratejiler geliştirmeye çalışıyorum. Sürecin başında olmama rağmen, ilerleme kaydetmek beni motive ediyor.
e...
Fatma Hanım'ı internet üzerinden bulduk. İyi ki de bulduk. Ben kızım için yardım aldım kendisinden. Yoğun sınav kaygısı yaşıyordu ve odaklanma sorunu vardı. Sayesinde kaygılarında gözle görülür azalma oldu. Süreç bizim için iyi ilerliyor, terapi sürecine devam ediyoruz. Herkese tavsiye ederim.
r...
Fatma Hanım çok nazik, güler yüzlü bir terapist. Onunla yaptığımız terapiler, yaşadığım sorunlara pozitif şekilde bakıp çözebileceğim konusunda özgüvenimi yerine getirdi ve hayata tekrar sarılabilmemi sağladı. Kendine özgün tarzıyla problemlerimi hayatın başka kısımlarından örneklerle daha kolay çözebilmemi sağladı. Umarım benim gibi psikoloji sorunları yaşayan herkes, Fatma Hanım gibi başarılı uzmanlara denk gelir.
Fatma Hanım'la gerçekleştirdiğim son seansta, kendimi daha iyi anlamaya başladım. Psikoloğum, duygularımı ifade etmem için güvenli bir alan sağladı. Sorunlarımı derinlemesine incelememe yardımcı oldu ve düşünce kalıplarımı sorgulamamı sağladı. Kendi içimdeki çatışmaları daha net görebiliyorum. Bu süreç bana, yaşadıklarımı kabullenme ve onlarla başa çıkma yolları bulma konusunda cesaret verdi. İlerlememi görmek, bana umut veriyor. Kesinlikle devam edeceğim.
d...
Kendisine gittiğimde sosyal fobim vardı. Çevremden uzakta, evden çıkamaz bir haldeydim. Bir kafeye oturmak bile benim için büyük bir stres kaynağıydı. Seanslarda çok iyi ilerledik ve artık sosyal bir çevrem var, arkadaşlarımla tatile gidiyorum, kurslara başladım. En başındaki halimden bambaşka bir haldeyim. Desteğini asla unutmayacağım.
a....k
Fatma hocama ergen oğlum için gittik. 13 yaşında ve okula gitmek istemiyor. Sinir krizi geçiriyor. Tavsiye üzerine gittik kendisine. Önce ben ve eşimle görüştü sonrasında oğlumuzla görüştü. Başlarda oğlum gitmek istemiyordu kendisine. Bu durumun normal olduğunu söyledi ve dört seans sonrasında güzel bir ilişki kurdular. Çocuğumuzda anaokul sürecinde yaşadığı bir olayın tetiklenmesi olduğundan bahsetti. Ebeveyn tutumlarında da yanlışlıklar var dedi. Şimdi ailecek destek alıyoruz. Neyse ki yavaş yavaş okula gitmeye başladı ama okulda kalma süresi çok uzun olamıyor malesef. En azından gidiyor olmasıda şimdilik bize yeter. Hala hocamızla devam ediyoruz yaklaşık 7 seanstır destek alıyoruz
a...
Referans ile ulaştım kendisine. Anksiyete süreci ile ilgili başvuruda bulundum. Yoğun kaygı ve eski ilişkimi unutamama ve takılı kalma ile ilgili iki seans gerçekleştirdim. Terapiler iyi geldi. Farkındalığı özellikle ikinci seansta daha çok aldım. Sonuçta ilk seansta daha çok tanışmaydı. Daha devam edeceğim.
e...
Fatma Hanım'ın iletişimi oldukça iyi, sakinleştirici bir tarzı var. Seans esnasında ne zaman dahil olacağını çok iyi biliyor. Genel sorunlarla ve kaygılarla başa çıkma konusunda destek aldım. Kendisi çok başarılı ve iyi ki birlikte yola çıkmışız.
d...
Arkadaşımın vasıtasıyla ulaştım kendisine. Sınav kaygısı için gitmiştim. Seanslar sonrasında giderek azaldı stresim, kesinlikle tavsiye ederim.
Fatma Bilici isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Bilici, Psikoloji. Size Fatma Bilici tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi.
Fatma Bilici adresi nerede?Fatma Bilici şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- alsancak mah Kıbrıs Şehitleri cad No : 32 / 3 İzmir
- Fuat edip baksı mahallesi Anadolu caddesi no:149 daire:3 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Bilici isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Fatma Bilici uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Fatma Bilici isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatma Bilici, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Fatma Bilici hangi dilleri konuşuyor?Fatma Bilici ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fatma Bilici isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Bilici tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Fatma Bilici hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Fatma Bilici hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fatma Bilici hangi sigortaları kabul ediyor?Fatma Bilici tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar