Andulasyon Terapi
Kurumsal Beslenme Danışmanlığı
Metabolik Hastalıklarda Beslenme
Parenteral Beslenme
Dyt. Fatma Çalık
Eğitimi sırasında Ankara Güven Hastanesi poliklinik-yoğun bakım , Ankara Zekai Tahir Burak Eğitim Araştırma Hastanesi çocuk hastalıklarında beslenme, Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Hastanesi poliklinik-yatan hasta , Konya Numune Hastanesi poliklinik , Konya Selçuk Üniversitesi Hastanesi toplum sağlığında beslenme, Medova Hastanesi gibi kuruluşlarda yatan hasta, yetişkin ve çocuk bölümlerinde kurum ve poliklinik diyetisyenliği yapmıştır.
Birçok kursa katılarak kendini güncel tutan Diyetisyen Fatma Çalık, Kanserde Beslenme Kursu- Anoreksiyadan Obeziteye Yeme Bozukluğu Sempozyumu- Karbonhidrat Sayımı Kursu- Bariatrik Cerrahi Uygulamaları ve Tıbbi Beslenme Tedavisi Kursu-Obezite ve Malnütrisyon Tanı ve Tedavi Yöntemleri Kursu- Obezite Tedavisinde Alternatif Yaklaşımlar(Beslenme,Cerrahi,İlaç,Egzersiz ve Davranış Tedavisi)-Beslenme Psikolojisi Kursu gibi çeşitli kurslara katılmıştır.
Mesleki çalışmalarına kurucusu olduğu Diyetisyen Fatma Çalık Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Danışmanlığı Merkezi’nde devam etmektedir. Kişiye özel beslenme ve diyet koçluğu hizmeti sağlamaktadır. Power Plate gibi kilo kontrolü üzerine destekleyici alternatif seçenekleri bulunmaktadır.
mü...
Fatma hanım çok sıcakkanlı ve seanslardaki yakınlığı motivasyon vermesi çok güzel onun sayesinde diyette devamlılığı sağladım ben bile bu duruma şaşırıyorum bana bu süreçte psikolojik desteğinide hiç ihmal etmedi güzel sonuçlarla devam ediyoruz çok memnunum herkese tavsiye ederim
Fazla kilom sebebiyle ulaştım Fatma Hanım'a. Yaklaşık 2 aydır devam ediyorum. İlk ay 4.4 kilo verdim. Listelerimi bana danışarak hazırlaması çok güzel. Listelere rahatlıkla uyarak ilerlememi sağlıyor. Fatma Hanım gayet samimi bir uzman. Kendimi yanında rahat hissediyorum. Gün içinde de ihtiyacım olduğunda rahatça ulaşabiliyorum.
Kilo vermek için arkadaşımın tavsiyesiyle başladım Fatma Hanım'a. 2 aydır devam ediyorum. 9 kilo verdim. Kişiye özel çalıştığı için bana özel listeler oluşturduğu için sorunsuz devam ediyoruz. Fatma Hanım danışanıyla birebir ilgilenen bir uzman. Yaklaşımı çok güzel. Gün içinde ne zaman yazsam mutlaka dönüş yapar. Çok memnunum ve herkese tavsiye ediyorum.
f.....
Kilo vermek için tavsiye üzerine ulaştım Fatma Hanım'a. Yaklaşık 1 senedir devam ediyorum. İlk 6 ayda 33-34 kilo verdim. Şuanda da toplam 40 kilo verdim. Çok rahat uygulayabileceğim listeler oluşturdu. Hiç açlık yaşamadım. Bu durum beni de şaşırttı. Daha öncede bir diyetisyen tecrübem olmuştu ama her şey yasaktı. Fatma Hanım canımızın çektiği şeyleri ne zaman ve ne miktarda yememiz gerektiğini ayarlayarak yardımcı oluyor. Çok sıcakkanlı ve ilgili. Seanslar dışında da her zaman destek oluyor.
İnsülin direncim vardı. Sosyal medya üzerinden araştırarak ulaştım Fatma Hanım'a. Yaklaşık 2 ay devam ettik. 3,5 kilo verdim. İnsülin direncim normale döndü. Artık daha sağlıklıyım. Fatma Hanım sayesinde sağlıklı beslenmeye alıştım. Bana verdiği listeler ve tarifler mükemmeldi. En önemlisi verdiği tarifleri ailecek tüketebiliyorduk. Eşim ve çocuğumda beğenerek yiyordu. Fatma Hanım çok samimi bir uzman. Güleryüzlü ve tatlı dilli. Beni kapıda karşılaması ve uğurlaması, danışanına değer vermesi çok güzel. Tekrar ihtiyaç duysam gideceğim tek adres Fatma Hanım olur.
me...u
Dyt Fatma hocamla vermekte zorlandığım kilolarımı verdim ilgisinden alakasından güler yüzlü olmasından çok memnun kaldım kilo verme sürecimde en büyük destekçimdi çok teşekkür ederim iyi yollarımız kesişmiş
rü...
Yıllarca birçok diyet listesi ve diyetisyen denememe rağmen bir türlü diyet programları uygulayamıyordum,taki Fatma hanımla tanışana kadar..
Diyetimi uygularken beni en çok mutlu eden ve diyetimi sürdürülebilir kılan şey hiçbir yasağın olmaması ve listelerin her hafta kişiye özel programlanarak oluşturulması.Aylardır hiç sıkılmadan diyetime devam edebiliyorum ve artık birşey yerken diyetisyenim sayesinde kendim otokontrol oluşturabilmeye başladım.Fatma hanım sayesinde yaşam şeklim değişti ve özellikle kilo verme konusunda önyargısı ve kendine güveni olmayan kişilerin Fatma hanımla tanışmasını mutlaka tavsiye ederim .Sağlıklı ve sıkılmadan kilo vermek istiyorsanız geç kalmayın..
ma....
Fatma hanım ile tanışmak benim için bir dönüm noktası oldu. Her hafta güncellediği liste ve verdiği eğlenceli, lezzetli tariflerle kısa sürede cok güzel kilo verdik. Benim pes ettiğim diyeti bırakmak istediğim dönemlerde bile beni bırakmayıp destekleyen fatma hanıma çok teşekkür ederim. herkese tavsiye ederim.
a....
fatma hanımdan çok memnun kaldım. 2 ayda 11 kilo verdim. bu sürede bana çok yardımcı oldu. gerek motivasyon olarak gerek diyet sürecinde. fatma hanım çok güler yüzlü, sempatik, işinde oldukça titiz ve başarılı iyi ki fatma hanıma gitmişim. doğru beslenmenin önemini öğrendim kendisine çok teşekkür ediyorum
dü...
Fatma hanımla diyet sürecine başladıktan sonra 2 ayda 9 kilo verdim. Üstelik hiç aç kalmadım. Randevu saatlerinde hiç sorun yaşamadım. Çok dakik ve hoşgörülü bi hanım. Güler yüzünü hiç eksik etmiyo. Çok memnun kaldım.
Fatma Çalık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Çalık, Diyetisyen. Size Fatma Çalık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Diyabet Diyeti, Kilo Alma Diyetleri, Hastalıklarda Beslenme, Alkali Diyet, Enteral Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Karbonhidrat Sayımı, Kontrol Randevusu, Kişiye Özel Beslenme Programları.
Fatma Çalık adresi nerede?Fatma Çalık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Selçuk Mahallesi, Birinci Sokak, No: 2/D Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Çalık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatma Çalık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatma Çalık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatma Çalık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Fatma Çalık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Çalık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatma Çalık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatma Çalık hakkında ne düşünüyor?Toplam 43 hasta / danışan, Fatma Çalık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Diyetisyenler