Ağız Bakımı Eğitimi
Diş Akademisi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Dental Anestezi
Diş Eti Estetiği
Lazerli Diş Bakımı
Lokal Anestezi
ha....
Öncelikle Karamürsel’e böyle bir hizmet getirdikleri için minnettarız,kızımın dişlerinde çürükler vardı birde ön dişinde kırık vardı görüntü olarak kötü bir görüntü oluşuyordu,Fatma hnm estetik bir şekilde dişini yaptı kızım çok mutlu oldu.
Fatma hnm ve Mehmet beye çok teşekkür ederiz.
öf...y
Fatma hanım gerçekten işinin ehli bir hekim . Ayrık olan dişlerim için kompozit lamina işlemi yapıldı çok memnun kaldım. Hem güler yüzlü hem de iletişimi çok kuvvetli gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
de...u
Ön üst dişlerime kompozit estetik dolgu yaptırmak amacıyla gittim ve aşırı memnun bir şekilde poliklinikte ayrıldım. Fatma hanım işinde titiz ve uzman bir şekilde çalıştı ,yaptirdigim dişler ön ve en çok görünen dişlerim ve yaptığı dişlerden çok memnunum, karamürselin böyle uzman kadrosuna sahip bir polikliniğe ihtiyacı vardı .
ef...m
Ağrı şikayetiyle geldim iki kafa dişimde büyük çürükler vardı, dişlerimi kanal tedavisinden kurtararak dolgu yaptı doktor hanım. Çok titiz ve özenle çalıştı. Ertesi gün diş temizletmeye gittim ve dişlerim mükemmel.Çok minnettarım. Yine gidicem kendisine.
öz...z
şiddetli diş ağrısı ile gittim . Eli tam anlamıyla çok hafif ve başarılı. Dişlerimdeki temizlikte efsane güzel oldu Başka dr aramak yok, şiddetle tavsiye ederim
nu...k
Ön dişimdeki ufak bir kırık için 5 diş hekimi gezdikten sonra Fatma Hanım'a gittim. Daha yapacağı işlemi size çok güzel bir dille açıklarken zaten güveninizi kazanıyor. Genel kanı ön dişteki o kadar küçük alanda dolgunun tutmasının çok zor olduğuydu ama Fatma Hanım çok çok başarılı bir dolgu yaptı ve yakından ışıkla dahi bakınca dolgu hiç belli olmuyor. Estetik açıdan bence muazzam bir iş çıkardı ki kırık dişi önceden bilmeyenler hangi dişimde dolgu olduğunu anlayamıyorlar bile. Sağlamlık olarak da tabiki bunu en iyi zaman gösterecek ama gayet sağlam hissi veriyor. Çok net tavsiye ederim.
Fatma cebe'ye dolgularım ve diş taşı temizliğim için gittim kendisi son derece sevecen, güler yüzlü bir doktor. Dişlerinizin durumunu ,yapacağı işlemi size çok güzel açıklıyor. Kendisinden ve yaptığı dolgulardan çok memnun kaldım .
si...4
Ortodonti tedavi sürecinde oluşan çürüklerim için gittim Fatma Hanıma. Acısız ağrısız ve pür dikkat üzerime düşerek ilgilendi benimle ve çok mennun kaldım. En ufak problemlerimi bile ilgiyle dinledi. Çok teşekkür ederim kendilerine..
nu...3
Ön dişlerimde estetik problemlerim vardı. Bu problemlerimin estetik dolgu ile çözülebileceğini öğrendim. Araştırmalarımdan sonra Uzm.dt.dr. Fatma Cebe'ye gittim. Kendisi çok titiz bir çalışma yaptı ve ön dişlerimdeki problemi çözdü. Dolgular çok doğal duruyor ve hiç belli olmuyor. Kendisine çok teşekkür ediyor ve herkese tavsiye ediyorum.
os...u
Kesinlikle mükemmel bir diş hekimi.Kişiliği,hitabet tarzı,her şeyi anlaşılır ve kibarca açıklaması;anlatması insana çok güven veriyor.
Ön iki dişim ve yanındaki bir dişe daha estetik kompozit dolgu yaptık.Çok fazla ön yargım vardı.Ya renk tutmazsa ya belli olursa farklı durursa diye fakat Fatma Hanımın titiz ve profesyonel çalışmasıyla inanılmaz sonuç aldık.Daha 4-5 gün oldu dolgularımdan çok memnunum.Herkese şiddetle öneriyorum.
Fatma Cebe isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Cebe, Diş Hastalıkları Ve Tedavisi, Diş Hekimi. Size Fatma Cebe tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Bakımı, Lazerli Diş Bakımı, Dental Anestezi, Lokal Anestezi, Diş Dolgusu, Randevu, Diş Eti Estetiği, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Ağız Bakımı Eğitimi, Direkt ve İndirekt Kompozit Lamina.
Fatma Cebe adresi nerede?Fatma Cebe şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kayacık mah. Amiral Cd. No 200A Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Cebe isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatma Cebe online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatma Cebe isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatma Cebe, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Fatma Cebe hangi dilleri konuşuyor?Fatma Cebe ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fatma Cebe isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Cebe bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatma Cebe ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatma Cebe hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Fatma Cebe hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.