Diş hekimi Fatma Çelik Muayenehanesi
Limonluk mah. Ali Kaya Mutlu cad no 37 NETOFİS Kat 6 No 10 Yenişehir mersin, Yenişehir, Mersin

Normal randevu

Yenişehir, Mezitli, Mersin

Fatma Çelik
Toroslar, Mersin

Normal randevu

Limonluk mah. Ali Kaya Mutlu cad no 37 NETOFİS Kat 6 No 10 Yenişehir mersin, Mersin

Diş hekimi Fatma Çelik Muayenehanesi

1996 da Gazi üniv. dişhekimliği fakültesinden mezun oldum.2012 de Almanya Frankfurt Goethe üniversitesinde implantoloji hakkında eğitim aldım.1997 yılından itibaren özel diş kliniğimde çalısmaktayım.Özellikle implantoloji,estetik restorasyonlar (zirkonyum,lamina ,full porselen restorasyon)diş beyazlatma,kanal tedavisi yaptığım tedaviler.
Ayrıca Medipol üniversitesinde botoks ve yüzde estetik uygulamalar eğitimi aldım.

Doktorumda 17 sene önce ilk işlemim kaplama yaptırdığımda o günden bu yana hiç sıkıntım olmadı. İki sene önce de yıllardır kullanmadığım sağ alt damağıma iki tane implant yaptı. Çok ama çok memnunum. Zaten tüm çevrem soruyor, dişlerimi gururla herkese tavsiye ediyorum. Kendisi de son derece çalışkan, konferanslara katılır, hep yenilikler peşinde koşuşturur. Daha verimli olabilmek, hastalarını mutlu edebilmek için hastalarıyla da ilişkileri mükemmel. Ben yetmiş beş yaşındayım, bugün çok korkardım, onunla dişçi korkumu yendim. Başarılarının devamını diliyor, onu kocaman öpüyorum alnından.

Doktorumuza yıllardır aile olarak tedaviye gidiyoruz. Kendisi mesleğinde harika ve titiz birisi. İşini yapıp kenara çekilmiyor, fikirlerimizi önemsiyor. Diş taşı temizliği ve çürük tedavisi için gitmiştim. Kesinlikle arkadaşlarıma, çevremdeki kişilere bahsediyorum. Dişin bir tanesi bile çok kıymetli ve doğru ellerde tedavi olmak önemli.

Ben kendisine 3 yıl önce 5 tane implant yaptırdım. Şuanda 2 tane daha yaptırıyorum. Yeterli bilgilendirmeyi güzel bir şekilde yapıyor. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Tatmin edici bir şekilde takip ediyor. Her açıdan sevecen, güven verici ve hastasını rahatlatan olumlu sinyal aldığım bir insan. Kendisine çok güveniyorum. Bana öyle bir imaj bırakıyor ki gayet rahatlıkla koltuğuna oturabiliyorum. Ben çok memnunum.

Tavsiye üzerine gittim. 7 - 8 yıldır ailecek gidiyoruz. Ben her işlemi yaptırdım. Dolgu, kanal tedavi, implant vb. Her işleminden de memnun kaldım. Tedavi öncesinde ve sonrasında bilgilendirmeyi hep yapıyor. Kendisi çok sempatik, konuşkan ve güler yüzlü. Çok memnunum.

İş yerime yakındı o şekilde gittim kendisine. 20 yıldır gidiyorum. 1 tane implant yaptırdım. Genelde genel bakım için gitmeye devam ediyorum. Fatma Hanım'a ailecek gidiyoruz. İşinde çok iyi sorunsuz yapıyor. Tedavi öncesinde sonrasında her zaman bilgilendirme yapıyor. Kendisi güler yüzlü, her işinin arkasında duran biri. Arkadaş gibi olduk. Herkese tavsiye ettim ediyorum da ben çok memnumum.

Ablamın doktoruydu onun sayesinde gittim. 10 yıldır gidiyorum. Kendisinde kanal tedavi, dolgu yaptırdım. En son 5 tane implant yaptırdım. Tedavi öncesinde ve sonrasında çok ilgilendi. Her şeyi anlattı. Hastalara yaklaşımı çok iyi saygılı biri. Herkese öneriyorum. Ben çok memnunum.

C

Tavsiye üzerine gittim. Yaptırdığım işlemler implant, porselen ve zirkonyum kaplama. Fatma Hanım'a 10 aydır gidiyorum. Yeterli bilgilendirmeleri yapıyor. Kendisi ilgili alakalı biri. Ben memnunum

Tavsiye üzerine başvurdum. 20 yıldır kendisine gidiyorum. İmplant yaptırıyorum şuan. Kendisi aile doktorumuz. Tedavi öncesinde ve sonrasın da aşamaları detaylı anlatıyor. Bence doktorumuz mükemmel biri. Hekimliği de çok iyi. Ben çok memnunum.

Kendim araştırarak buldum. 2 - 3 senedir gidiyorum. Ben işlem olarak diş çekimi, implant, diş temizliği, ve dolgu yaptırdım. Tedavi öncesinde sonrasında bilgilendirmeyi her zaman yaptı. Çok memnun kaldım. Fatma Hanım çok iyi bir insan. Arkadaş gibi davranıyor. Çok memnunum kendisinden.

Fatma Hanım'a annem gidiyordu annemin memnun kaldığını görünce bende başladım .Ön dişlerim komple zirkonyum kaplama yaptırdım ve dolgu yaptırdım. 8 yıldır kendisine gidiyorum. Memnun kalmadığım aşama olmadı işinde çok titiz hemen problem çözebiliyor. Güler yüzlü, ilgili dürüst biri geçici çözümler üretmiyor. Çok memnunum kendisinden. Herkese tavsiye edip yönlendiriyorum.