Enfeksiyon Hastalıkları Randevusu
Karaciğer Kan Testleri
Koruyucu Aşılar
Tam Kan Sayımı-Hemogram
b...
Fatma Ceyhan'a bir tanıdık sayesinde ulaştım. Babamın bacağında oluşan enfeksiyon bir türlü geçmedi. Günlerce hastanede yattı, çeşitli doktorlarda tedavi oldu fakat geçer gibi olup tekrarladı. Fatma Hocam tedavi ettikten sonra bir daha hastalık tekrarlamadı ve 8 yıldır geçmeyen enfeksiyona çözüm bulmuş oldu. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir doktor.
h...
Dr. Fatma Hanım'a tavsiye ile gittim. Kronik yorgunluk ve bitkinlik şikayetim vardı. Kendisi yaptığı tetkiklerden sonra damar yolu ile glutatyon ve C vitamini takviyesini önerdi ve yapıldı. Ciddi şekilde faydasını gördüm, sonuçta yorgunluğum kalmadı, enerjim arttı. Eğer Dr. Fatma Hanım da uygun görürse bir süre sonra tekrar yaptırmayı düşünüyorum.
d...
Doktoruma arkadaşlarım aracılığıyla ulaştım. Halsizlik, geçmeyen yorgunluk, mide bulantısı ve ishal şikayetim vardı. Doktor hanım bu süreçte bana hem tedavi olarak serum taktı, hem moral olarak, hem de kafamdaki bir sürü soruyu cevaplayarak çok yardımcı oldu. Kendisi artık bizim aile dostumuz ve doktorumuz oldu. Çevreme, dostlarıma, arkadaşlarıma, gerçek hastalara ve tedbir amaçlı kontrol yaptırmak isteyen herkese tavsiye ediyorum.
d...
Doç. Dr. Fatma Ceyhan'a sosyal medyadan ve annemin birkaç işlem yaptırıp bana tavsiyesiyle gittim. Saçımda belli bölgede açılma vardı, saç mezoterapisi için başvurdum. Tedavi sürecini bahsedeyim, 15 gün aralıklarla saçıma saç mezoterapisi uygulandı ve bu süreçte saçlarımdaki dökülmeler ve açılma olan yerde iyileşme ve tekrar saçlarımın çoğalmasına yaradı. Saç mezoterapisinden başka cilt bakımı ve glutatyon serum tedavisi yaptırdım. Doç. Dr. Fatma Ceyhan'ı çevremdeki herkese öneriyorum.
ö.....
Çok iyi bir hocadır hiv hastalığı için gittim her şeyini beğendim.
tü...
Doktorum Fatma hanım işinin ehli, tatilde yakalandığım ve hiçbir doktorda çözüm bulamadığım enfeksiyon problemimin devasını Fatma hanım'da buldum. Nezih ve temiz olan kliniğinde almış olduğum hizmetten çok memnun kaldım. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.
Fatma Ceyhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Ceyhan, Enfeksiyon Hastalıkları. Size Fatma Ceyhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diyabetik Ayak Tedavileri, Koruyucu Aşılar, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Kan Kültürü, Esd (Sedimantasyon), Karaciğer Kan Testleri, Akciğer Biyopsisi, Enjeksiyon Iv, Fana(Antinükleer Antikor).
Fatma Ceyhan adresi nerede?Fatma Ceyhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mahmut Çelebi Mah. Atatürk Cad. No:56/2 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Ceyhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatma Ceyhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatma Ceyhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatma Ceyhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Fatma Ceyhan hangi dilleri konuşuyor?Fatma Ceyhan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fatma Ceyhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Ceyhan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Fatma Ceyhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Fatma Ceyhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fatma Ceyhan hangi sigortaları kabul ediyor?Fatma Ceyhan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Bursa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Bursa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Bursa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Bursa bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Bursa bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Bursa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Bursa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Bursa bölgesinde SGK kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Bursa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları