Kişiye Özel Diyetler
Diyetisyen Randevusu
Kültür Mahallesi Atatürk Caddesi İsa Öner Apartmanı Kat:1 Daire No:7 Çamlıbel, Mersin
Online Diyet
Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
Çölyak Hastalığında Beslenme
de...l
Sağlıklı kilo verme ve sağlıklı beslenmeyi Deniz Hanım sayesinde öğrendim.Kendisinden yaklaşık 2 ay kadar danışmanlık aldım ve 2ay gibi kısa zamanda 6 kilo vererek ideal kiloma yiyerek ve doyarak ulaştım.Deniz Hanım diyet listemi bana özel hazırladığı için hiç zorluk yaşamadım.Her aradığımda kendisine ulaşabildim.Deniz Hanım çok başarılı alanına hakim samimi güleryüzlü bir diyetisyen.Kilo problemim kalmadığı halde hala kendisiyle arkadaş gibi görüşüyoruz.
Çok teşekkürler Deniz Hanım cım
Dyt. Fatma Deniz Ak
Çok teşekkür ediyorum,memnun kalmanıza çok sevindim benim için de harika bir süreçti sizleri tanıdığım için çok mutluyum
Fatma Deniz Ak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Deniz Ak, Diyetisyen. Size Fatma Deniz Ak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Bölgesel Zayıflama, Çölyak Hastalığında Beslenme, Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme.
Fatma Deniz Ak adresi nerede?Fatma Deniz Ak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür Mahallesi Atatürk Caddesi İsa Öner Apartmanı Kat:1 Daire No:7 Çamlıbel Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Deniz Ak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatma Deniz Ak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fatma Deniz Ak hangi dilleri konuşuyor?Fatma Deniz Ak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fatma Deniz Ak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Deniz Ak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatma Deniz Ak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatma Deniz Ak hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Fatma Deniz Ak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler