re...n
Buraya yüzlerce yıldız koysanız. Sevgili
Fatma Devran hocamızı anlatmaya yetmez. Hem bir hekim olarak, hem bir anne olarak hemde bir psikolog gibi hamileligimiz boyunca ta en başından sonuna kadar bize gösterdiği sabır, insaniyet, güleryüzlüluk ve içtenlik için. Dünyadaki en güzel duygu anne baba olmayı ve en güzel koku evlat kokusunu tatmamiza vesile olduğu için sonsuz sevgi ve teşekkürlerimiz i sunarız.
ra...t
hastalara karşı sevgi ve saygısısının yanısıra ilgisi sanatını icra edişi her zaman ön pilanda,eşmin ve çocuklarımın sağlığı önce cc Allaha sonra fatma hanıma emanet.
fa...a
fatma hanıma sonsuz teşekkürler ederim.hamileleğim boyunca bana vermiş oldugu destekten dolayı.her konuda en ince detayına kadar bana anlatıp morelimi en yüksek seviyede tutmamı sağladığı için.benim 5. gebeliğimdi çok riskli gebelikler yaşadım.ama bu sonuncusunda hep inandım güvendim.son hamileliğimde çok riskliydi ama doktoruma sayın fatma hanıma tekrar teşekkür ederim...şu anda bir anneyim kızım 32 haftalık dünyaya geldi ve şu anda 8 aylık bebeğim..fatma hanım asla kötü düşünmeme izin vermedi..ii düşün ii olacak dedi:)doktorum 1 tane sonsuz saygı ve sevgilerimi ilet,yorum kendisini... güler yüz ve ilgisinden dolayı sonsuz teşkkürler eder...başarılarnın devamanı dilerim iiki varsınız iiki doktorumdunuz...SAYGILAR...
Fatma Devran Bıldırcın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Devran Bıldırcın, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Fatma Devran Bıldırcın adresi nerede?Fatma Devran Bıldırcın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Körfez Mahallesi 19 Mayıs Üniversitesi Atakum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Devran Bıldırcın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatma Devran Bıldırcın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fatma Devran Bıldırcın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Devran Bıldırcın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatma Devran Bıldırcın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatma Devran Bıldırcın hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Fatma Devran Bıldırcın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Atakum bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Atakum bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Atakum bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Atakum bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Atakum bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Atakum bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Atakum bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Atakum bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Atakum bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Atakum bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Atakum bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Atakum bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Atakum bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Atakum bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Atakum bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Atakum bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Atakum bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Atakum bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Atakum bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları