Osmanlı Mah. 12.Cad., Sincan, Ankara
Ankara Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Osmanlı Mah. 12.Cad., Ankara
Ankara Sincan Dr. Nafiz Körez Devlet Hastanesi Ek Binası
ze....
Fatma Hanım çok tatlı çok güleryüzlü ve enerji dolu bir doktor.. Bebeğimin cinsiyetini kendisinden öğrendim ve sırf öğrenmek istediğim için o kalabalıkta uğraşarak zaman ayırdı.. Çok teşekkür ediyorum..
zy...5
Dunya harkası bır dr gulen yuzu hıc solmasın herkese tavsıye edıyorum sevkatlı sabırlı ve herseyden once sızı dınlıyo deger verıyo kendını ozel hıssetmenızı saglıyo cok rahat herseyı sorabılırsınız Sıkılmadan cvp verıyo melek yuce bı ınsan Allh sızden razı olsun cok memnun kaldım cokkk keske yavrum melek olmasaydı sık sık zıyaretıne gıderdım ama tekrar hamıle kalırsam mutlaka tercıhım fatma duran hnm olacaktır gulen yuzunuz hıc solmasın zeynep tutus melek annesıyım ben
mr...k
Gerçekten çok iyi bir doktor işini severek yapıyor hastalarıyla o kadar güzel ilgileniyor ki ben kendisini doktorum olarak değil bir ablam olarak görüyorum iki hamileliğimde de Fatma Duran'a gittim. İlk hamileliğimin başlarında farklı doktorlara gidiyordum hiçbiri de düşük tehlikem olduğunu söylememişti Fatma Duran'a gittiğimde ise söyledi ve şuan 2.5 yaşında bir oğlum var. Normal kontrollerinize dahi Fatma Duran'a gitmenizi şiddetle tavsiye ederim
ka...1
Hastaneye gitmek benim için bir işkence çünkü çocuğum yine çok acı çekecek ama Saniye hanımı görünce hemen gülümsüyorum ve herşeyin yoluna gireceğini biliyorum kesinlikle o benim ve çocuğum için bir melek sizi o kadar çok seviyoruzki sürekli çevremdeki insanlara onun ne kadar mütavezi ve iyi bir doktor olduğundan bahsediyorum .Bence başarısının sırrı samimiyetinden geliyor iyiki varsınız . Yusuf buğra Murat ve annesi
mi...r
rabbim onu basimizdan eksik etmesin tek kelimeyle harika bi doktor.benim de kurtajimi yapmisti cok korkuyordum icimi cok rahatlatmisti hic oyle bi kadin dogumcu gormedim
f.....
gerçekten çok iyi bir doktor kişilik olarak da mükemmel.hastalarıyla sanki çok önceden tanışıyormuş gibi diyaloğu iyi.çok rahat hissediyorsunuz kendinizi tek sorun çok kalabalık olması erken sıra almanız gerekecek onu dışında bi problrm yok bence
gü...l
doktorluğundan önce böyle bir insanı tanıdığım için çok ama çok şanslıyım.iyi ki varsınız,insanlara olan şefkatiniz,yaklaşımınız ve merhametiniz bambaşka.işini bu kadar severek ve iyi yapan başka bir doktor daha tanımadım,sizi çok ama çok seviyorum:)
s...
FATMA HANIMDAN ÇOK MEMNUN KALDIM.HER AY KONTROLLERİME FATMA HANIMA GİTTİM VE SONUNDA 18 MART AKŞAMI BEBEĞİME KAVUŞTUM.ÇOK HARİKA BİR DOKTOR HERKESE TAVSİYE EDERİM.
gö...e
ben gözde tavsiyeler üzerine fatma duran hocaya qeldim çok memnunum işinin ehli bir doktor. her qittiğim ortamda kesinlikle adı qeçiyor. hocamı çok seviyorum inşallah doğumuma da qirer ağustos ta.
se...p
ben SERAP FATMA DURAN GİBİ ÇOK İYİ BİR DOKTORUM OLDUĞU İÇİN KENDİMİ ÇOK ŞANSLI HİSSEDİYORUM HERKESE TAVSİYE EDERİM
Fatma Duran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Duran, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Fatma Duran tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Fatma Duran adresi nerede?Fatma Duran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gökçek Mahallesi 250. Cadde No:2/A Sincan
- Osmanlı Mah. 12.Cad. Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Duran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatma Duran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fatma Duran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Duran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatma Duran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatma Duran hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Fatma Duran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mamak Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gölbaşı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Muğla Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Polatlı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (6)Sincan bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sincan bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sincan bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sincan bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sincan bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sincan bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sincan bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sincan bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sincan bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sincan bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sincan bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sincan bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sincan bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sincan bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sincan bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sincan bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları