Banka Havalesi

Dyt. Fatma Ece Kocabıyık
Arabacıalanı Mah. Çark Cad. Hilloria İş ve Yaşam Merkezi No:310/1, Kat:1, Kapı No:133, Serdivan , Sakarya

Nakit, Banka Havalesi

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet +50 daha fazla

Aralıklı Oruç Diyeti

Bağışıklık Güçlendirici Diyetler

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Arabacıalanı Mah. Çark Cad. Hilloria İş ve Yaşam Merkezi No:310/1, Kat:1, Kapı No:133, Sakarya

Dyt. Fatma Ece Kocabıyık

Fatma Ece KOCABIYIK Diyetisyenlik Lisans eğitimini Kastamonu Üniversitesinde tamamlamıştır.
Popüler Diyetler, Sürdürülebilir Beslenme, Ofissiz %100 Online Danışmanlık, Hastalıklarda Beslenme ve
Anne Çocuk/ Adölesan Döneminde Beslenme gibi birçok alanda online eğitimlere katılmıştır. Aynı zamanda Kızılay bünyesinde Beslenme üzerine eğitim verip kendisi de İlk Yardım eğitimini tamamlamıştır. Şu an Sakarya/Serdivan Hilloria İş Merkezinde kendi kliniğini açarak yüz yüze danışmanlık hizmeti vermektedir.

Aldığı Eğitimler :

Sporcu Beslenmesi
Süper Besinler Okulu

Katıldığı sempozyumlar;

Kastamonu-Çankırı Beslenme ve Diyetetik Sempozyumu
Vücudun başarabilir yeter ki aklını ikna et!

Röportaj

Konum: Dyt. Fatma Ece Kocabıyık Diyetisyen Randevusu

İşinde çok başarılı, aşırı güleryüzlü, her şeyi açık açık sabırla anlatan, isteğinize göre birçok alternatiflere başvuran harika bir diyetisyen. Gebelik sürecimden önce de destek almıştım şuan hala beraberiz. İyi ki yollarımız kesişmiş beslenme düzenim, kilo kontrolüm çok iyi gidiyor. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim

Konum: Dyt. Fatma Ece Kocabıyık Randevu

Troıt sebebıyle gitmeye karar verdım netıcesınde de harıka sonuclar almaya basladım

Tavsiye üzerine kilo vermek için gittim. 2 aydır beraberiz. Kilo vermeye başladım. Sevip sevmediğim gıdalara göre diyet listesini bana göre hazırlıyor. Fatma Hanım enerji dolu bir uzman. Ilımlı ve güler yüzlü. Kendisinden çok memnunum.

K

Tavsiye üzerine kilo vermek için başvurdum. 1 ay seans aldım. Hedefime ulaştım. Sonra seanslara devam etmedim. Diyet listesini benim yaşam tarzıma göre hazırlıyordu. Kendisi de tavsiye bulunuyordu. Ben kendisinden memnun kaldım. Güler yüzlü bir uzman. Tekrar başlarsam Fatma Hanım'ı tercih ederim.

Ö

Kilo vermek için başvurdum. Hem kendisini araştırdım hem de tavsiye edildi. İlk önce eşim gitti, sonra ben gittim. Eşim hamilelik kilolarından kurtuldu, 26 kilo verdi. Ben de 1.5 ayda 10 kilo verdim. Diyet listesini benim isteklerime göre hazırlıyor. Bana uymazsa hemen değiştiriyor. Danışanına göre ilerliyor. Benim için önemli olan buydu. Genel olarak memnunum kendisinden.

Kilo vermek amacıyla başvurdum. Arkadaş tavsiyesiyle gittim. Çok memnun kaldım. Çok motive edici bir uzman. Kilo vermeye başladım. 3 aydır beraberiz. Diyet listesini bana göre hazırlıyor. Çok güler yüzlü birisi. Asla pes etmiyor, ettirmiyor.

Kilo vermek için başvurdum. Kendisini araştırdım ve referans ile başvurdum. 7 kilo verdim, seanslara devam ediyorum. Diyet listesini birlikte hazırlıyoruz. Kendi fikirleri de oluyor. Fatma Hanım'dan çok memnunum. Çok iyi motive ediyor. Zorlamıyor. Ben de herkese tavsiye ediyorum.

Konum: Dyt. Fatma Ece Kocabıyık Kilo Verme Diyetleri

Daha önce eşim gitti ve kısa sürede çok güzel sonuçlar aldı, çok ta memnundu. Bende eşimin tavsiyesi üzerine başladım ve devam ediyorum.Gerçekten çok ilgili biri, işini severek yaptığı çok belli gerek diyet tavsiyeleri, gerek danışanıyla iletişimi çok güzel. Gerçekten etkili diyet programları veriyor ve asla insanı sıkmayacak programlar. Ödem atmaya yönelik tarifleri var işe yarıyor. Kilo probleminiz varsa mutlaka Fatma hanıma danışmanızı tavsiye ederim.

Konum: Dyt. Fatma Ece Kocabıyık Diyetisyen Randevusu

Canım diyetisyenim iyi ki var 2.ayı bitirdik dahada yolumuz var birlikte keyifle doya doya kilo veriyoruz :)

Kilo verip sağlıklı yaşam için başvurdum. Diyet ile beraber yemek düzenimi oluşturdum. Kalori düzeni oluşturuyorum, bir fazla yersem diğer gün bunu tolere edebiliyorum. 8 kilo verdim. Bu süreçte beni motive eden Ece Hanım'ın tutum ve davranışı.