Uzmanlık eğitimini takiben, 2002-2007 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Araştırma Görevlisi olarak görev yapan Dr. Yıldırım, sırasıyla 2007-2009 yıllarında Tunceli Devlet Hastanesi, 2009-2010 yıllarında Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi’nde uzman doktor olarak çalışmıştır. 2010-2011 yıllarında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Başasistan olarak görev yapan Yıldırım, 2011 yılında Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi’nde ve 2011-2012 yıllarında Başkent Üniversitesi Adana Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde uzman doktor olarak görev almıştır.
Temmuz 2012'den itibaren SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Cilt Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan Dr. Fatma Elif Yıldırım , aynı zamanda SANKO Üniversitesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Ana Bilim Dalı Başkanlığı görevini yürütmektedir. Evli ve bir çocuk annesi olan Dr. Yıldırım, İngilizce bilmektedir.
Dermatoloji Randevusu
Mezoterapi
PRP
Yüz Dolgusu
SANKO Üniversitesi Hastanesi
Çok memnun kaldım, güler yüzlü bir kadın botoks işlemi yapıldı ilk gün biraz ödemli ama birkaç güne düzelir sağlıcakla kalınnn
em...n
Alerjik testimi yaptıktan sonra tedavi sürecim sorunsuz bir şekilde halloldu. Daha sonra saçım için kök hücre tedavisi yaptırdım çok memnunum. Yeterince ilgiliydi
Saçkıran tedavisi için gittiğim sanko hastanesinde yalnız işinde uzman bir doktorla değil bir aile ile karşılaştım tedavim çok iyi gidiyor
5 yıldan beri çare bulamadığım sedef hastalığına doktor Fatma Elif Hanım sayesinde çare buldum Allah razı olsun onun gibi doktorları Allah başımizdan eksik etmesin
11 aylik kizimin sol dizinde yaklasik 5 aydir olan lezyon icin gittik kendisine. Gorur gormez "annesi tahris olmus bu" dedi. 5 aydir gecmiyo ve yayiliyo tahris olabilir mi dedigimde esmer cocuklarda emekledigi icin tahrise bagli pigmentasyon kaybi dedi. "Emekledigi icin, tek dizinde !". Kendisine muayene olmak icin Adiyamandan gelmistik ama pek memnun ayrilmadik.
Doç. Dr. Fatma Elif Yıldırım
Kızınıza tedavi verip kontrole çağırdığımı takip etmemiz gerektiğini buraya yazmamanız maalesef sizi gösteriyor. Dermatolojik muayene görerek yapılır. Bizim için klinik en önemli tanı koyma aracıdır. Tıp fakültesinde gördüğüm eğitim üzerine yine Tus süreci sonrasında yaptığım 5 senelik uzmanlık eğitimim ve akabinde 20 senelik deneyimim ile bakarak tanı koyma kabiliyetine sahibim.
Yıllardır geçmeyen sedef hastalığım vardı.Diyarbakirdan Fatma elif hocami bulduk.Iyiki bulmuşuz diyorum yıllardır geçmeyen hastalığıma derman oldu gezmedigim doktor hastane kalmadi hiçbirisi tedavimi bulamadı elif hocam tedavisi nokta atışı olarak verdi şu anda sedeflerim yok denecek kadar az hocamız iyi ki var
ni...
Fatma elif hanım cok tatlı sevecen cana yakın bir hanım doktor yüzümde 3 yıldır geçmeyen koyu lekelerim var oyuzden elif hanımi araştırarak yorumları okuyarak tercih ettim ilgili bir doktor ilk asamada kremler ve serumlar yazdı artı mezoterapi seansları önerdi inşallah sonuç olumlu olur elif hanımı tanidigima menmun oldum gelişmeleri sonraki görüşlerde yazarım inşallah
m....k
Roza ve güneş yanığı için gittim. Muayene sonrasında ilaç tedavisine başladı. Kendim araştırarak buldum. Tedavi öncesinde ve sonrasında açıklama yapıyor. Kendisiyle her şekilde irtibatta kurabiliyorum. Fatmaelif Hanımı çok beğeniyorum. İyi bir doktor. Hastaya yaklaşımı ve diyaloğu iyi. Verdiği tedavi de güzel gidiyor. 2 - 3 yıldır hastasıyım. Ben memnunum.
m....s
Sedef hastalığı için başvurdum. İlaç tedavisi uyguluyor. Aylık iğne vuruyor. Şu an çok çok iyiyim. Hastalığımda gerileme var. Her konuda çok yardımcı oluyor bana. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Fatmaelif Hanım çok iyi bir doktor. Her türlü soruma cevap veriyor. Çok memnunum kendisinden.
on...
ben çok kasiniyordum yani artık uyuyamaz hale geldim kacsefer doktora gittim ama hiç fayda etmedi verdiği kremler ilaçlar bende araştırmaya başladım yorumları okumaya başladım ve fatma doktoru buldum çok beğendim yorumlarda yanına gittim güler yüzlü her dediğimi dinledi gereken ilaçları verdi tedavime başladım hemen kendisine çok güveniyorum kullandığım kremler şimdiden etkisini gösterdi artık kaşınmiyorum eskisi gibi tam izlesene kadar devam edecem
Fatma Elif Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Elif Yıldırım, Dermatoloji. Size Fatma Elif Yıldırım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Botoks, PRP, Mezoterapi, Cilt Yenileme, Dudak Dolgusu, Deri Biyopsisi, Kriyoterapi, Yüz Dolgusu, Allerjik Deri Testleri, Normal Randevu.
Fatma Elif Yıldırım adresi nerede?Fatma Elif Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Değirmiçem, 16049 nolu sok No:2A Şehitkamil
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Elif Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatma Elif Yıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatma Elif Yıldırım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatma Elif Yıldırım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Fatma Elif Yıldırım hangi dilleri konuşuyor?Fatma Elif Yıldırım ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fatma Elif Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Elif Yıldırım tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Fatma Elif Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 42 hasta / danışan, Fatma Elif Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fatma Elif Yıldırım hangi sigortaları kabul ediyor?Fatma Elif Yıldırım tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Zurich Sigorta, Groupama Sigorta, Ankara Sigorta, Ray Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Şehitkamil bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar
- Şehitkamil bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Dermatologlar