İnönü mahallesi 1401 sokak no 32 Pozcu Evo İş Merkezi Güney blok Kat 3 Daire no:316, Mersin
Beier Cümle Tamamlama Testi
Evlilik Terapisi
Eğitim Danışmanlığı
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Psikoporte Danışmanlık
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Psikolojik Sağlamlık Programı
Çözüm Odaklı Terapi
Psikoporte Danışmanlık
Fatma Hanım'dan yas sürecim için destek aldım. Onun yaklaşımı, profesyonelliği ve samimiyeti bana çok iyi geldi. Bu zor süreci onun sayesinde daha kolay atlattım. Fatma Hanım'ı kesinlikle tavsiye ederim.
al...
Gelmekten keyif aldığım. Kendimi bulmamda yardımcı olduğu düşüncelerimi çok rahatça paylaşabildiğimden dolayı kendimi iyi hissediyorum
ey...
Kendinizi asla yargılanacak gibi hissetmiyorsunuz duygularınıza saygı duyarak açıklamaya çalışması insanın kendisi özelinde düşünceler ve çıkarımlar yapmasında etkili oluyor aldığım 10. seans sanırım beni bulmakta yolumu çizmemde çok faydaları oldu.
h....ü
Fatma hanımla henüz 2.seansımızı gerçekleştirdik fakat öyle güzel nokta atışları oldu ki gerçekten takdir ediyorum. Sakin konuşması ve gösterdiği empati ve sabırla dinleyip anlayışlı yaklaşımlarını çok seviyorum. Hala seanslarımıza devam ediyoruz ve çok memnunum.
es...k
Fatma Hanım ile 4. seansımızı gerçekleştirdik. Kendimle ilgili yeni şeyler keşfetmem, özşefkat duygumu geliştirmem konusunda çok yardımcı oldu. Kendime en şefkat, sevgi duyduğum dönemimi yaşıyorum diyebilirim. Bir insanın kendine yapabileceği en iyi yatırım sanırım iyi bir psikolog desteği. Emekleri için teşekkür ederim.
s....k
Farkındalığım arttı, kendimi daha çok sevmeye ve anlamaya başladım, anlayışlı yaklaşımı ile olaylara farklı bir bakış açısı geliştirmeye başladım
r....k
bebek gibi birisi, her hafta kendime yönelik farkındalığım biraz daha artıyor, samimiyeti sayesinde arkadaşınızla konuşuyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz
em...k
Kendimi çok çaresiz ve değersiz hissettiğim bir dönemdeydim farkında olmama rağmen kabullenmekte zorlandığım ama yinede terapi almamın benim için ne kadar sağlıklı olabileceğini iyileştirici gücünü biliyordum ve yanılmadımda şu an sadece iki seans terapi almama rağmen o kadar çok gelişme varki kafamda bazı şeyler oturdu kabullendim ve kendimi gün be gün daha iyi hissedeceğime eminim Fatma hocama çok teşekkür ediyorum çünkü onun katkısı çok fazla. Herşeyin gönlümüzce olmasını diliyorum
Duruşu ve güler yüzüyle beni çok rahatlattı. Dinlenmeye, anlaşılmaya en çok ihtiyaç duyduğum dönemde böylesine güzel bir insana denk gelebilmek benim için büyük şans. Daha yolun başındayız ama kendisiyle çok yol katedeceğimizden eminim. Bana güven verdiği ve her şeyden önce samimi sıcak bir bağ kurabildiği için kendisine buradan da teşekkür etmek istiyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş güzel terapistim :)
İlk deneyimim olduğu için öncelikle heyecanlıydım fakat Fatma hocam gerçekten bu konuda çok yardımcı oldu ve sorunlarım hakkında benimle çok ilgilendi.
Fatma Erdoğrul isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Erdoğrul, Psikoloji. Size Fatma Erdoğrul tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Yetişkin Terapisi.
Fatma Erdoğrul adresi nerede?Fatma Erdoğrul şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İnönü mahallesi 1401 sokak no 32 Pozcu Evo İş Merkezi Güney blok Kat 3 Daire no:316 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Erdoğrul isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Fatma Erdoğrul uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Fatma Erdoğrul isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatma Erdoğrul, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Fatma Erdoğrul hangi dilleri konuşuyor?Fatma Erdoğrul ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fatma Erdoğrul isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Erdoğrul tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Fatma Erdoğrul hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Fatma Erdoğrul hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fatma Erdoğrul hangi sigortaları kabul ediyor?Fatma Erdoğrul tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.