Diyetisyen Fatma Erener Tamniku. Kırıkkale Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve diyetetik bölümü mezunudur. Bitirme tezini "18-65 yas arası Beslenmenin vücut yapısına etkisi" üzerine yazmistir. Şuanda Kosova’da hizmet vermektedir. Ayni zamanda Türkiye'de ki danışanları ile online olarak çalışmalarina devam etmektedir.

Hazırladığı diyet programlarında benimsediği anlayış; kati kurallar olmadan farkındalikla beslenmeyi anlayıp, hayat boyu rahatlıkla sürdürülebilecek sağlıklı ve dengeli bir beslenme alışkanlığı oluşturmaktir.

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet +13 daha fazla

Gebelik Diyeti

Gebelik ve Beslenme

Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Konum: Online Danışmanlık Online Diyet

Fatma hanım sayesinde sağlıklı bir şekilde kilo veriyorum ve kendimi eskisine göre çok daha iyi hissetmeye başladım. Herkesin kolayca ulaşabileceği besinler ile listeler hazırlıyor, ayrıca sizin istek ve ihtiyaçlarınızı daima ön planda tutuyor. Harika bir diyetisyen ve harika bir kişilik, kesinlikle tavsiye ediyorum ve kendisiyle tanıştığım için mutluluk duyuyorum.

R
Konum: Online Danışmanlık Online Diyet

Fatma Hanımın nezaketi, iletişimi o kadar güzel ki “iyi ki!“ diyorum. Başarılı ve çok ilgili gönülden tavsiye ediyorum. Direnç kilomun altına düştüm listeler doyurucu ve çeşitli. Yemek listeleri ve sporlarla hayat kalitem arttı sayesinde. Sonuçlar beni çok mutlu etti.

Konum: Online Danışmanlık Online Diyet

Fatma hanım kilo verme sürecinde bana çok destek oldu, hafta hafta listeleri bana ve tercih ettiğim besinlere göre özenle hazırladı, 3 hafta gibi kısa bir sürede 4.4 kilo verdim ve toplam 4 cm incelmem oldu, ilgisi, hoşgörüsü ve bana kattıklarıyla çok mutluyum. Kendisini gönülden tavsiye ediyorum.

Konum: Online Danışmanlık Online Diyet

Fatma hocayla 6 Şubat depreminden 1 ay önce başladık.11 ilden birinde yaşıyordum Adana da çok zor dönemlerden geçtik ailece ve Fatma hoca o dönemde diyetimi durdurup istediğim zaman devam edebileceğimi söyledi.Küçüklükten beri iştahsız zayıf biriydim 21 yaşında 44 kiloydum ve en son 3 yıl önce 48 idim ben Fatma hocayla o depreme rağmen 5.5 kilo aldım ve o kadar ilgili tatlı dilli biri ki gerçekten ben diyet ile kilo alabileceğimi asla düşünmezdim tüm tabularım yıkıldı çevremde birçok insana tavsiye ediyorum gerçekten de faydasını gördüm çok mutluyum sağlıklı bir şekilde aldım bu kiloyu şu an 1.5 yıl geçti ben 55 kilo aldım devam ettim 3 aydan sonra Fatma hocanın programına elimden geldikçe ve kilo vermeyip ideal kiloma ulaştım çok çok mutluyum aynada gördüğüm kendimi çok seviyorum iyi ki yollarımız kesişti çok çok iyi biri işinde çok başarılı başarıları daim olsun

Konum: Online Danışmanlık Online Diyet

İyi ki sizi tanıdım iyi ki sizden başladım çok iyi gidiyor 88.2 kiloda başladı şu an kilom 77 di çok güzel sonuçlar alıyorum

Konum: Online Danışmanlık Online Diyet

Fatma hnm i bir arkadaşımın tavsiyesiyle tanıdım çok zor kilo veren biriyim daha öncede diyetisyen desteği aldım ama bir türlü direnç kilomu kiramamistim Fatma hnm sayesinde kırdık çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ediyorum lütfen sizde kendinz için birşeyler yapın güvenin ve sabırla istikrarlı olun asla pes etmeyin

Z
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

3 ayı geride bıraktık. Başlanğıçta 63 kilo olarak başlamıştık. Şuan ise 51 kilodayık. Polikistik over olduğum için kilo vermek gerekiyordu. Fatma hanım sayesinde reglim de düzene girdi. Birlikte çalıştığımız süre boyunca istediğim zaman ulaşım sağlayabildim. Listeler doyurucu ve çeşitli.. değişiklik yapmak istediğimiz zamanlar ortak karar vererek ilerliyoruz. Gayet başarılı ve ilgili bir kişi. Ben memnunum.

Konum: Online Danışmanlık Online Diyet

Iyiki tanımışım Fatma Hanım'ı Emziriyorum ve 2 aylık paket aldım şuan 7.haftamdayim 7 kilo verdim hiç zorlanmadım yediklerim de hiç de kısıtlama olmadı. Dakik ,yazılanlara hemen dönüş sağlıyor .Ben memnunum sizin de memnun kalacağınıza çok çok eminim Tavsiye ederim

Konum: Online Danışmanlık Online Diyet

Fatma hanımla online olarak çalışıyoruz çok bilgili ve kibar ve ilgili .kisiye özel liste hazırlıyor.kanser hastasıyım kilo vermem çok yavaş oluyor ama motivasyonu sayesinde hiç pes etmedim.iyiki tanımışım

Konum: Online Danışmanlık Online Diyet

Fatma hanımla emzirme dönemimde Online diyete başladık ve kısa bir sürede istediğim kiloya ulaştım yaptığı programlar günlüktü ve hazırlaması çok kolay öğünlerdi diyetimi uygularken hiç sıkılmadım ve hem sütümün kalitesi arttı hemde sütüm arttı.Kendisine sorduğum her soruma çok çabuk dönüş yaptı ve alternatifleri oldukça fazlaydı.Gerçekten İşinde çok başarılı bir doktor:)