Hazırladığı diyet programlarında benimsediği anlayış; kati kurallar olmadan farkındalikla beslenmeyi anlayıp, hayat boyu rahatlıkla sürdürülebilecek sağlıklı ve dengeli bir beslenme alışkanlığı oluşturmaktir.
Diyetisyen Randevusu
Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
ba....
Fatma hanım sayesinde sağlıklı bir şekilde kilo veriyorum ve kendimi eskisine göre çok daha iyi hissetmeye başladım. Herkesin kolayca ulaşabileceği besinler ile listeler hazırlıyor, ayrıca sizin istek ve ihtiyaçlarınızı daima ön planda tutuyor. Harika bir diyetisyen ve harika bir kişilik, kesinlikle tavsiye ediyorum ve kendisiyle tanıştığım için mutluluk duyuyorum.
ru...
Fatma Hanımın nezaketi, iletişimi o kadar güzel ki “iyi ki!“ diyorum. Başarılı ve çok ilgili gönülden tavsiye ediyorum. Direnç kilomun altına düştüm listeler doyurucu ve çeşitli. Yemek listeleri ve sporlarla hayat kalitem arttı sayesinde. Sonuçlar beni çok mutlu etti.
g....n
Fatma hanım kilo verme sürecinde bana çok destek oldu, hafta hafta listeleri bana ve tercih ettiğim besinlere göre özenle hazırladı, 3 hafta gibi kısa bir sürede 4.4 kilo verdim ve toplam 4 cm incelmem oldu, ilgisi, hoşgörüsü ve bana kattıklarıyla çok mutluyum. Kendisini gönülden tavsiye ediyorum.
as...a
Fatma hocayla 6 Şubat depreminden 1 ay önce başladık.11 ilden birinde yaşıyordum Adana da çok zor dönemlerden geçtik ailece ve Fatma hoca o dönemde diyetimi durdurup istediğim zaman devam edebileceğimi söyledi.Küçüklükten beri iştahsız zayıf biriydim 21 yaşında 44 kiloydum ve en son 3 yıl önce 48 idim ben Fatma hocayla o depreme rağmen 5.5 kilo aldım ve o kadar ilgili tatlı dilli biri ki gerçekten ben diyet ile kilo alabileceğimi asla düşünmezdim tüm tabularım yıkıldı çevremde birçok insana tavsiye ediyorum gerçekten de faydasını gördüm çok mutluyum sağlıklı bir şekilde aldım bu kiloyu şu an 1.5 yıl geçti ben 55 kilo aldım devam ettim 3 aydan sonra Fatma hocanın programına elimden geldikçe ve kilo vermeyip ideal kiloma ulaştım çok çok mutluyum aynada gördüğüm kendimi çok seviyorum iyi ki yollarımız kesişti çok çok iyi biri işinde çok başarılı başarıları daim olsun
b....b
İyi ki sizi tanıdım iyi ki sizden başladım çok iyi gidiyor 88.2 kiloda başladı şu an kilom 77 di çok güzel sonuçlar alıyorum
gü...
Fatma hnm i bir arkadaşımın tavsiyesiyle tanıdım çok zor kilo veren biriyim daha öncede diyetisyen desteği aldım ama bir türlü direnç kilomu kiramamistim Fatma hnm sayesinde kırdık çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ediyorum lütfen sizde kendinz için birşeyler yapın güvenin ve sabırla istikrarlı olun asla pes etmeyin
z....a
3 ayı geride bıraktık. Başlanğıçta 63 kilo olarak başlamıştık. Şuan ise 51 kilodayık. Polikistik over olduğum için kilo vermek gerekiyordu. Fatma hanım sayesinde reglim de düzene girdi. Birlikte çalıştığımız süre boyunca istediğim zaman ulaşım sağlayabildim. Listeler doyurucu ve çeşitli.. değişiklik yapmak istediğimiz zamanlar ortak karar vererek ilerliyoruz. Gayet başarılı ve ilgili bir kişi. Ben memnunum.
do...a
Iyiki tanımışım Fatma Hanım'ı Emziriyorum ve 2 aylık paket aldım şuan 7.haftamdayim 7 kilo verdim hiç zorlanmadım yediklerim de hiç de kısıtlama olmadı. Dakik ,yazılanlara hemen dönüş sağlıyor .Ben memnunum sizin de memnun kalacağınıza çok çok eminim Tavsiye ederim
hü...
Fatma hanımla online olarak çalışıyoruz çok bilgili ve kibar ve ilgili .kisiye özel liste hazırlıyor.kanser hastasıyım kilo vermem çok yavaş oluyor ama motivasyonu sayesinde hiç pes etmedim.iyiki tanımışım
ba...
Fatma hanımla emzirme dönemimde Online diyete başladık ve kısa bir sürede istediğim kiloya ulaştım yaptığı programlar günlüktü ve hazırlaması çok kolay öğünlerdi diyetimi uygularken hiç sıkılmadım ve hem sütümün kalitesi arttı hemde sütüm arttı.Kendisine sorduğum her soruma çok çabuk dönüş yaptı ve alternatifleri oldukça fazlaydı.Gerçekten İşinde çok başarılı bir doktor:)
Fatma Erener Tamnıku isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Erener Tamnıku, Diyetisyen. Size Fatma Erener Tamnıku tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Kişiye Özel Diyetler, Yeni Doğan Metabolik Hastalık, İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom, Çocuk Beslenmesi, Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme, Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme.
Fatma Erener Tamnıku adresi nerede?Fatma Erener Tamnıku adresini belirtmedi. Fatma Erener Tamnıku yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Fatma Erener Tamnıku adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Erener Tamnıku isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatma Erener Tamnıku online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fatma Erener Tamnıku isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Erener Tamnıku bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatma Erener Tamnıku ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatma Erener Tamnıku hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Fatma Erener Tamnıku hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.