Kaptan Paşa, Kaptan Paşa Mah. Piyale Paşa Bulv, Okmeydanı Cd. No: 4, 34384 Şişli/İstanbul, Şişli
Histerosalpingografi (HSG)
Rahim Filmi
Histerosalpingografi (HSG)
Memorial Şişli Hastanesi
Rahim Filmi
Memorial Şişli Hastanesi
ha...r
Figen hn cok sogukkanlı, ve hamilelik surecinin normal yasantınızın devamı olarak hissetmenizi saglayan endiselere yer vermeyen bir doktordur. Hamileliğimin basından doguma kadar takibindeydim. Epidural sezaryen dogum yaptım. Inanılmaz memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim. Dogum cok hızlı ve de keyifliydi. Tabi anestezi doktorlarının da ne kadar konusunda uzman oldugunu soylemeden gecemem. Iyiki Figen hn la ve epidural sezaryenle dogum yapmısım.
ni...a
Hem hamilelik sürecimi, hem doğumumu yakından takip eden, gereksiz endişelere yer vermeyen ama hiç bir ayrıntıyı da atlamayan,normal doğum yanlısı, her şeyden önemlisi de insanı hep rahatlatıp olumlu düşünmeye sevk eden çok çok iyi bir doktor.
Fatma Figen Taşer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Figen Taşer, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Fatma Figen Taşer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Fatma Figen Taşer adresi nerede?Fatma Figen Taşer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kaptan Paşa, Kaptan Paşa Mah. Piyale Paşa Bulv, Okmeydanı Cd. No: 4, 34384 Şişli/İstanbul Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Figen Taşer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatma Figen Taşer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fatma Figen Taşer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Figen Taşer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatma Figen Taşer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatma Figen Taşer hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Fatma Figen Taşer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları