Ergen, yetişkin, çift ve ailelerle seanslarını yürütmektedir. Çalışma alanları arasında çift, aile ve cinsel terapiler yanında depresyon, panik atak, sosyal kaygı, travma sonrası stres bozukluğu, obsesif kompülsif bozukluk, yaygın anksiyete bozukluğu vardır.
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
i....ö
Fatma Hanım’a başladığımda özgüven eksikliği ve aşırı derecede kaygı sorunu yaşıyordum. Sorunlarımı en ince ayrıntısına kadar dinleyip sorunlarımın asıl kaynağına indi. Ayrıca yaklaşımları da oldukça samimi idi. Seansın nasıl bittiğini anlamadım bile.
Fatma Hanım beni bayağı rahatlattı. Kendisiyle seanslarımız çok güzel geçiyor. Fatma Hanım'la tavsiye üzerine görüşme sağladım. 3-4 seans danışmanlık hizmeti aldım ve seanslarıma devam ediyorum. Görüşmelerimizden sonra baştaki halimle şu anki halim arasında bayağı bir fark var. Verdiği tavsiyeler doğrultusunda ruhsal olarak daha iyiyim. Fatma Hanım profesyonel bir uzman. Daha öncesinde farklı bir uzmandan danışmanlık hizmeti almıştım ama kendisi insanın içine işliyor. Kendisinden almış olduğum danışmanlık hizmetinden bayağı memnunum, devam edeceğim.
Fatma Hanım ilk olarak çok başarılı bir şekilde beni dinledi. Kendimi, sorunlarımı anlatırken karşısında yüzde yüz rahat hissettim.Sorunlarımı paylaşırken yargılanmaktan korktuğum kısımlarda içimi rahatlattığı için çok memnun kaldım. Kendisini herkese tavsiye ederim. Arkadaşımın aracılığıyla görüşme sağladım. 3-4 seans danışmanlık hizmeti aldım. Görüşmelerimizden önce hep insanların beni yargılayacağını düşünüyordum ama artık düşünmüyorum. Kendimi rahatlıkla ifade edebiliyorum. Yargılanmaktan korkuyordum ama şu anda öyle bir korkum yok. Fatma Hanım'dan aldığım danışmanlık hizmetinden memnun kaldım.
Son dönemde yaşanan durumlardan dolayı depresif bir halde günlerimi geçirirken Psk. Fatma Hanım kendimi bulmamda en büyük yol haritam oldu, günlük yaşadığım stres ve depresyon seviyemi minimuma indirerek yok ettik resmen. Her şey için teşekkürler.
Fatma Hanım'la bugün 10. seansımızı bitirmiş bulunmaktayız. Tedavi sürecim hala devam etmekte olup OKB tedavisi görmekteyim. İlk günden bugüne en önemli söyleyebileceğim şey beni kendimle yüzleştirmesi oldu. Problemlerimin varlığını kabullenmemi ve yüzleşmem gerektiğini gösterdi. Sonrasında yaptığımız seanslarda benimle ilgili her detayı en ince ayrıntısına kadar incelemesi ve tedaviyi gerçekleştirmesinden kaynaklı profesyonelliğinden dolayı Fatma Hanım'a çok teşekkür ederim. Bir OKB hastası olarak bir sürü takıntım şu anda fazlasıyla azaldı ve bunların beni nasıl yıprattıklarını fark etmemi sağladı. Devam eden tedavi sürecimde tamamen kurtulcağımı düşünüyorum. Fatma Hanım kesinlikle alanında uzman bir psikolog.
y.....
Terapiye annemin zoruyla başlamıştım ama Fatma hanımın iyi bir dinleyici, samimi ve en önemlisi yargılamaması ikinci seansa kendi istediğimle gelmeme sebep oldu. Birilerinin beni yargılamadan dinlemesi ve anladığını hissettirmesi önemliydi benim için seanslarımız hala devam ediyor çok memnunum kendisinden iyi ki var
s....b
Öncelikle Fatma Hanım ile yollarımız kesiştiği için çok mutluyum. Öncesinde birçok psikoloja gittim ancak hiçbirinin yaklaşımı Fatma Hanım gibi olmadi. Tedavi sürecim boyunca ilgilisi , alakası, işine olan saygısı , duruma sahibiyeti , anlayışı ile hep yanımdaydı. Sayesinde desteğiyle, ilgisiyle ,sağduyusuyla sıkıntılı sürecimi kısa sürede atlattım. Herşey için çok teşekkür ederim.
Korona sürecinde yoğun korku var kaygılarım için görüşmeye başladık Fatma hanımla. Görüşmelerimizin başında korona olacağım korkusuyla dışarı hiç çıkamıyordum görüşmelerimizin sonunda korkmadan dışarı çıkabiliyordum. Fatma hanımla yollarımızın kesişmesi hayatımı değiştirdi burdan tekrar teşekkür ederim
z.....
Fatma hanımla yaklaşık 2 aydır görüşüyoruz. Daha önce başka bir terapistle görüşmelerim olmuştu ama verim alamamıştım. Fatma hanımla birlikte iş birliği içinde ilerliyoruz beni anladığını ve yardımcı olmaya çalıştığını, samimiyetini hissedebiliyorum ve kendimi daha iyi hissediyorum teşekkür ederim
a...
Fatma Hanım'a sosyal medya sayesinde ulaştım anksiyete bozukluğu için başvurdum geçirdiğimiz süreç gerçekten çok iyiydi çok memnun kaldım yaklaşık 15 seansta iyileştim diyebilirim bütün çevreme herkese tavsiye ediyorum
Fatma Gündoğdu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Gündoğdu, Psikoloji. Size Fatma Gündoğdu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi.
Fatma Gündoğdu adresi nerede?Fatma Gündoğdu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bostancı Mah. Bağdat Cad. Nermin German Apt. No:456 Kat:4 D:4 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Gündoğdu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatma Gündoğdu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatma Gündoğdu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatma Gündoğdu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Fatma Gündoğdu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Gündoğdu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatma Gündoğdu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatma Gündoğdu hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Fatma Gündoğdu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu