Kayseri ZİÇEV
APPI PİLATES
APPI SKOLYOZ
MANUEL TERAPİ
HAMİLE YOGASI
PELVİK TABAN PROBLEMLERİNE yönelik uzmanlaşmaya devam ediyorum.
k.....
Fatma hocamla down sendromlu oğlum Yahya sayesinde tanıştık yüruyemiyordu Fatma hocam sağolsun çok uğraşlar verdi ve şuan yürüyor koşuyor bile çok teşekkür ederim.
h....y
Fatma Hanımla kolumdaki parsiyel kas yırtığı için çalışmıştık. Allah razi olsun beni ameliyat olmaktan kurtardı şiddetli ağrılarımı dindirdi şuan kuvvetlendirme egzersizleri ile günlük yaşamıma dönmeye çalışıyoruz.
el...
Fatma hanımi biz çok sevdik.Cerebral palsy hastası ikiz çocuklarim var Kendisi ile zicev rehabilitasyon merkezinde tanisdik.Cok cana yakın işinin uzmanı Güleryüzlü bir terapist.Kendisine gösterdiği ilgi alakadan ve emeklerinden ötürü sonsuz teşekkür ediyorum.
d…....
Fatma hanım ile Boyun ve sırt ağrısı nedeniyle dayanılmaz ağrılar sonucunda şifalı elleriyle tanışma fırsatı buldum yapmış olduğu tedavi sayesinde ve önermiş olduğu egzersizlerin sayesinde ağırlarım azaldı mesleğim gereği sürekli oturduğum için skolyoz eğriliği ve boyun düzleşmesi sıkıntılarıma çok fayda sağladı iyi ki varsınız Allah razı olsun
k.....
Fatma Hanımla anneannemin omzundaki kas yırtığı için çalışmıştık. Anneannemin yaşı ileri olduğu için ameliyat olmadan iyileşebilmesi için fizik tedavi seansları aldık. Her şey için teşekkür ederiz kısa sürede omzundaki, kolundaki ağrılarını gidermekle kalmadı verdiği egzersizlerle hareketlerinde de iyileşmeler sağladı
se...
92 yaşında ki Ananem felç geçirmişti hemen tedaviye başlamamız gerekiyordu fizyoterapistimiz fatma hanımla tanıştık o kadar memnun kaldık ki ananem hiç yürüyemez haldeydi çok güzel sonuçlar verdi bize sanki bize bir fizyoterapist değil de ailemizden biri gibi olmuştu çok güler yüzlü bir insan saatti dolduğu halde devam ettiği zamanlar oldu cok çaba sarf etti sonsuz teşekkür ediyoruz emeklerinden dolayı
m....
Fatma hanımın Güler yüzü ve mesleğindeki başarısı sayesinde düşük ayak sendromu yaşayan annemin hastalık sonrası süreçte kısa sürede toparlanmasına yardımcı oldu. Birebir seanslarında fiziksel aktivitelerin yanısıra hastanın o an ki psikolojik durumunu da analiz ederek tedavi süresi ve sonrasında da destek veriyor. Çok kısa sürede tedavinizle olumlu sonuçlar aldık. Mesleğinize ve insan hayatına vermiş olduğunuz değer için teşekkür ederim Fatma Hanım.
Fatma Güneş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Güneş, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon.
Fatma Güneş adresi nerede?Fatma Güneş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kayseri Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Güneş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatma Güneş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fatma Güneş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Güneş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatma Güneş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatma Güneş hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Fatma Güneş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kayseri bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
Kayseri bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler