yeni mahalle. İsmet İnönü cad. Portakal çıkmazı sok. No:2 Tatlıcı fehmi ustanın üst katındaki apartman daire 1 kat 1, Bilecik
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Gessell Gelişim Testi
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Güven psikoloji danışmanlık merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuk Değerlendirme Paketi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
hü...e
Oyun terapisi odası çok kapsamlı ve çocuklar için her şey düşünülmüş.Fatma hanım sayesinde asla çözemeyeceğim dediğim problemlerimizi çözdük. Gözüm kapalı herkese tavsiye ediyorum bizim çok büyük şansımız
Hem bizimle hem çocuğumuzla iletişimi ve ilgisi son derece iyiydi.oyun terapisiyle birçok sorunumuzu çözmüş olduk. Fatma hanim sayesinde eksiklerimizi görmüş olduk.kesinlikle tavsiye ediyorum
e....ö
Fatma hanımla kızım için oyun terapisti olarak yollarımız kesişti ve 1 yılı geçen bir sürede birlikte olduk. Bu süreçte Fatma hanım ile çok farklı bakış açıları kazadım ve destekleri ile bir çok sorunumuzu çözdük çocuğum her seansla istekli gidiyor ve oyun odasında bir çok deneyim yaşıyordu. Oyun odası kapsamlı , klinik temiz düzenli ve ilgi harikaydı şüphe etmeden tercih edebilirsiniz.
d....k
Kızımın okulda yaşadığı uyum problemleri,kendini ifade ederken zorlanması gibi durumlar için oyun terapisine başladık Fatma hanımla.Her seansta hem kızımla hem benimle görüştü.İlgisine ve yönlendirmesinden memnun kaldık.Kızımda güzel değişimler oldu.Daha sosyal,okulda daha mutlu bir çocuk olmaya başladı.Bugün terapimiz bitti.Kendisini biz çok sevdik.Başarılar diliyorum.
s....)
Fatma Hanım'dan çok memnun kaldım. Kızım kendisi ile görüşme sağladı. Kızımın hiçbir problemi kalmadı. Çok içine kapanıktı, sürekli oturuyordu. Bir şey olduğunda öfkesi vardı hepsinden kurtulduk. Ben çok memnun kaldım. 6 seans kızım görüşme sağladı. 1 defa biz görüştük olayları anlattık. Bana göre çok iyi, 4-4'lük bir uzman.
b....)
Biz çok memnun kaldık. 8 ay boyunca oğlum için oyun terapisi aldık ve inanılmaz faydasını gördük. Bize çok iyi geldi. kanser tedavisi görmüştük. Hastalık sürecinden çıkmıştık terapi alırken tedavimiz devam ediyordu. Oyun terapisi sayesinde oğlum çok şeyi aştı. Biz çok ama çok memnun kaldık. Fatma Hanım çok sevecen, anlayışla yaklaşan, her şeyi çok dikkat edip ona göre yaklaşan bir uzman. Kendisini çok sevdik. Hakkında hiçbir olumsuz düşüncemiz olmadı.
e....)
Fatma Hanım çok anlayışlı birisi. Biz çok memnun kaldık. Oğlum için görüşme sağlamıştık. Yaklaşık 3 ay danışmanlık hizmeti aldık şu anda ara verdik gerekte kalmadı olumlu sonuçlandı. Seanslardan sonra daha olumlu ve eski rahatsız olduğumuz davranışları kalmadı.
Beş yaşındaki kızımız için yaklaşık 20 seans oyun terapisi aldık. Süreçten ve sonuçtan çok memnunuz. Fatma Hanım'ın yeri bizim için bir başka oldu. Ebeveyn olarak bizler de çok bilgilendik, her sorumuza özenle cevap verdi, rahatlattı. Kendimize de kızımıza da daha çok güveniyoruz artık. Olası durumda tekrar gidebilecek olma fikri de içimizi rahatlatiyor açıkçası. Kızımızla olduğu kadar bizimle de bir güven ve sevgi bağı kurdu Fatma hanım. Kendisine kocaman teşekkür ederiz, iyi ki karşılaşmisiz. Yürekten tavsiye ediyorum.
Uzm. Kl. Psk. Fatma Güven
Çok kıymetli ve değerli bir yorum benim için ben de sizlere yürekten teşekkür ediyorum çok sağolun
g....m
Güler yüzü, samimiyeti ile insanın içini rahatlatan Fatma hanim bizim dönüm noktamız oldu. Her konuda desteğini hissettik, her an ulaşabildik. Her şey için teşekkürler, özleyeceğiz...
Uzm. Kl. Psk. Fatma Güven
Bu değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Geri dönüşünüz benim için çok kıymetli.
Fatma Hanım'la birlikte gerçekten çok güzel sonuç aldım. Çocuğumla ilgili sıkıntılarım kalmadı, gayet iyiyiz. Ana sınıfına giderken görüşme sağlamıştık 1. sınıfa başladığında tekrarlar diye korkmuştum ama yaklaşık 3 hafta bitti ve gayet iyiyiz. Fatma Hanım sayesinde oldu. Kendisini herkese tavsiye ediyorum. Fatma Hanım çocukla ilgili sorunu çok güzel tespit edip her konuda ilerleme sağlıyor. Anne baba desteğiyle çok güzel sonuçlar alınıyor. Görüşmelerimizden sonra çocuğum şu anda daha sakin, kendisini kontrol edebiliyor. Sinirleniyor ama yüksek dozlu değil. Sinirlendiği zaman ne yapması gerektiğini biliyor ve daha iyi iletişim kurup daha iyi ifade edebiliyor. Anne babalar çocukların yardım çığlıklarını duymaları gerekiyor. Çocuğun yaptığı her davranış bence yardım çığlığı ve bir uzmandan yardım almak gerekiyor. Fatma Hanım bu konuda mesleğini çok güzel icra ediyor.
Uzm. Kl. Psk. Fatma Güven
Yorumunuz çok kıymetli benim için çok teşekkür ederim sevgi sağlık hep sizlerle olsun…
Fatma Güven isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Güven, Psikoloji. Size Fatma Güven tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Ergen Terapisi, Çocuk Değerlendirme Paketi, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Porteus Labirentleri Testi.
Fatma Güven adresi nerede?Fatma Güven şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- yeni mahalle. İsmet İnönü cad. Portakal çıkmazı sok. No:2 Tatlıcı fehmi ustanın üst katındaki apartman daire 1 kat 1 Bilecik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Güven isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Fatma Güven uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Fatma Güven isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatma Güven, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Fatma Güven isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Güven tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Fatma Güven hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Fatma Güven hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fatma Güven hangi sigortaları kabul ediyor?Fatma Güven tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.