2019-2024 yılları arasında özel bir danışmanlık merkezinde ergen ve yetişkin danışanlarla çalıştım. 2024 yılından itibaren ise kurucusu olduğum Persona Psikoloji Merkezi'nde danışanlarıma bireysel danışmanlık hizmeti sunmaktayım.
Mesleki yaklaşımımda, başta Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT), Sanat Terapisi ve EMDR (1. Düzey) olmak üzere farklı ekolleri danışanlarımın ihtiyaçlarına göre uyarlayarak kullanıyorum.
Psikoloji alanındaki etik değerlere bağlı, bilimsel temelli ve sürekli gelişim odaklı bir yaklaşımla danışanlarıma hizmet vermeye devam ediyorum.
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
Travma Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
i...
Uzmanıma arkadaşımın tavsiyesiyle ulaştım.
Uzmanım ile bir yılı aşkın süre içerisinde duygu karmaşası üzerine çalışmalar yürüttük. Çalışma sürecinde başarısı ve çalışma metodunu yeniden kendimi bulmam konusunda yol gösterdi. Samimiyetini ve duruşunu koruması konusunda profesyonel bir süreç oldu benim için. Yeri geldi pes etsem de seanslarda ve telefonumdaki destek oldu. İyi ki varsın Fatma Hocam.
Şimdiden birçok kişiye tavsiye ettim.
s...
Fatma Hanım'a bir tanıdık danışanı tavsiyesi ile ulaştım. Kaygı sorunlarıyla gitmiştim ama beraber bunun yüzeysel bir sorun olduğunu fark ettik. Kendisi farklı yöntemlerle daha derindeki sorunlarla başa çıkmak için yardımcı oluyor. Özetle siz istemedikçe, kendisi sizi bırakmıyor. Kaygılarımı daha rahat yönetiyorum, attığım adımdan ve seanslardan çok memnunum, gelişimimi rahatlıkla görebiliyorum. Kesinlikle alanında uzman bir psikolog, çevremdeki herkese de tavsiye ediyorum.
o...
Fatma Hanım ile yaklaşık 3 yıl önce tanıştık. İyi ki tanışmışız. Panik atak ve OKB'si olan biriyim. Yaptığımız seanslar sonucunda kontrol etmeyi öğrendim. Bu sebeple Fatma Hanım'dan çok memnun kaldım. Başta çevreme ve bu hastalıkları olan herkese Fatma Hanım'ı kesinlikle tavsiye ederim.
y...
Fatma Hanım için ne desem az kalır. Öfke problemi, depresyon ve geçmişte yaşanan olaylardan dolayı başvurdum. Kendisi çok iyi bir uzman, çok kısa sürede hayatımı yoluma koymam için çok iyi şekilde yardımcı oldu. Hatta eşimin de problemleri vardı, kendisi de çok memnun kaldı. Tavsiye ederiz.
m...
Öfke kontrolümü sağlayamadığım için Fatma Hanım'dan destek aldım. İlk seanstan itibaren hayatımda pozitif gelişmeleri hissettirdi. Ailem ve yakın çevrem bendeki değişikliği gözle görülür şekilde fark etti. Kendisi tekrardan ayağa kalkabileceğimi, mutlu olabileceğimi hissettirdi. İyi ki tanımışım.
Fatma İşlek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma İşlek, Psikoloji. Size Fatma İşlek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Randevu, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Danışmanlığı, EMDR Terapi, Bütüncül Psikoterapi, Çözüm Odaklı Terapi.
Fatma İşlek adresi nerede?Fatma İşlek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mahallesi Ali Çetinkaya Bulvarı No: 67/4 Bahar Apartmanı İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma İşlek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Fatma İşlek uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Fatma İşlek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatma İşlek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Fatma İşlek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma İşlek tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Fatma İşlek hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Fatma İşlek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fatma İşlek hangi sigortaları kabul ediyor?Fatma İşlek tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar