Akupunktur Tedavisi
Toros Mah. 78068 Sok.Nobel Tıp Merkezi Yanı Kenan Evren Blv. Çukurova Adana, Adana
Nöralterapi
Ozon Tedavisi
Subkütan Enjeksiyon
mu...r
Yıllardır baş ağrısı çekiyordum Fatma karakuş hocam ile tanışana kadar gitmeden çok araştırdım olumlu yorumlar okuyunca gitmeye karar verdim İlk muayene de hocam ne var ne yok herşeyi tespit etti ve ona göre bı tedaviye başladı İlk seans ile birlikte gerçekten hiç beklemediğim kadar hızlı bi tedavi oldu şuan 3. Seans süper hissediyorum
Fatma Karakuş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Karakuş, Akupunktur. Size Fatma Karakuş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Akupunktur Tedavisi, Nöralterapi, Subkütan Enjeksiyon, Ozon Tedavisi.
Fatma Karakuş adresi nerede?Fatma Karakuş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Toros Mah. 78068 Sok.Nobel Tıp Merkezi Yanı Kenan Evren Blv. Çukurova Adana Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Karakuş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatma Karakuş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fatma Karakuş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Karakuş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatma Karakuş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatma Karakuş hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Fatma Karakuş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.