1993 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdim.
1998 yılında Kadın Hastalıkları Ve Doğum ihtisasımı Fırat Üniversitesinden aldım.
7 yıl Muş Devlet Hastanesinde doğu görevini yaptıktan sonra yaklaşık 14 yıl Kayseri'de Doğumevi ve Kayseri Şehir hastanesinde çalıştım.
2020 yılında Kendi isteğimle emekli oldum.
Şu anda Özel muayenehane hekimi olarak çalışmaktayım.
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Preoperatif Değerlendirme
Robot Destekli Cerrahi
Robotik Cerrahi
Fatma Kaya Ataş Muayenehanesi
Uzun yıllardır tanıdığımız bilgisine ve deneymine güvendiğimiz bir doktor. İlk çocuğumuz hamilelikten doğuma kadar en ince detayı ile takip etti. Hem annenin hem bebeğin sağlığı konusunda bizleri doğru yönlendirmeler ile doğuma hazırladı ve bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamıza vesile oldu. Bilgisi ve operatörlüğü ile Kayseride nadir doktorlardan. Gönül rahatlığı ile gidebileceğiniz bir uzman.
he...i
Fatma Hanimin tecrubesine guvenerek gittim.Bana pcos teshisi koydu detayli sekilde istediğim her soruyu cevapladi.Cozum odakli birisi.Bu teshisteki süreci göz korkutmadan anlatan abla edasinda yaklasan bi doktor .Ben bekar oldugum icin ilerde bu teshis gebelige engel olurmu diye korkularım vardı bunlari da gayet güzel açıkladı.Kendisinden çok memnun kaldım guvenerek gidebilirsiniz
f....k
Daha önce çalıştığı doğum evinde tanıştım kendisi ile. Rahim kalınlaşması ve miyom tedavisi için başvurdum.Yapmış olduğu tespitler çok doğru ve yerindeydi.Uyguladığı tedavi yöntemleri şifa bulmama sebep oldu. Hastalara karşı kibar davranışları ve hastalığımız için gerekli açıklamaları yapması çok hoşuma gitti.Şimdiye kadar hiçbir doktor bana bu kadar ayrıntılı açıklama yapmamıştı.Kadın doğum uzmanına ihtiyacı olan herkese kesinlikle tavsiye ediyorum. Engin bilgisi, tecrübesi ve insani ilişkileri çok iyi olan bir doktor.
Fatma Hocanın muayenesinden ve tedavisinden çok memnun kaldım. Yumurtalık kistlerimle ilgili problemimi uzun süre birlikte kontrol altında tuttuk. Bu sürede bana yaklaşımı ve açıklamaları içimi rahatlattı, keyifli bir tedavi ve kontrol süreci geçirdik. Profesyonel ve hasta psikolojisinden çok iyi anlayan bir doktor.
g....e
Benim aslında 10 yılı geçkin doktorumdur Fatma Hanım.Düzenli olarak yaşım gereği kontrollerine gidiyordum. Sonra modül gebelik sorunum oldu.Bunun birçok araştırmasını yaptım.Fatma Hanım'la da konuştum.Tedavi sonucunda da yeniden olabileceğini öğrendim.Ama tedaviyle sonucu aldık ve yenileme de olmadı.Bu süreç içinde çok yardımcı oldu.Gerek kontroller ve tedavide.İlk önce tedavi amaçlı ilaç kullandım.Sonra kürtaj oldum.Adetim dahi düzene girdi..Ben 51 yaşındayım.Tedavi sonucu altı yıldır hala çok düzenlidir reglim.Ve modül gebelikte de tekrarlama olmadı.Tabi kürtaj sonrası ilaç tedavim belirli bir süre devam etti.Şimdi sadece regli takibi yapıyorum.Ve hiçbir ilaç kullanmıyorum.
r....p
Doğum sürecinde yardımcı oldu Fatma Hanım ve çok memnun kaldım.Güler yüzlülüğüyle ,sabrıyla, deneyimiyle hep yardımcı oldu.Sezeryan doğum oldu ve gerçekten çok memnun kaldım. Fatma Hanım'ı herkese tavsiye ediyorum.Eline emeğine sağlık Fatma Hanım'ın. Teşekkür ediyorum.
m....s
Şimdiye kadar bir çok kadın doğumcuya gittim ama Fatma hanım gibi bir hastasıyla bu kadar ilgili ,güler yüzlü aynı zamanda çok bilgili ve bunun yanı sıra çok rahatlatıcı bir kadın doğum uzmanıyla karşılaşmadım.Fatma Hanıma gitmeden önce bana kanser olabileciğimi ve ameliyat olmam gerektiğini söylediler.Allah,Fatma Hanımdan razı olsun beni önce güler yüzü ve ilgisiyle çok rahatlattı, tüm korku ve kuşkularımı giderdi ve güven verici tedavi yöntemiyle ameliyatsız o süreci sağlıklı bir şekilde atlatmamı sağladı.Miyom,kanama ve rahimdeki bütün rahatsızlıklarımı tedavi etti.onun sayesinde rahat bir menapoz döneminede girdim. Çok teşekkür ederim Fatma Hanıma.
Doktor hanımı kardeşimin doğumunda tanıdım.Gerek bilgisi,gerek ilgisi herşekilde mükemmeldi.2.çocuğumu düşünüyorum ve kesinlikle kendisi ile devam edeceğim.
r.....
İlk gebeliğim için tanıdık aracılığıyla gittim çok memnun kaldım açıklamalarıyla soru işaretlerime cevap alabildim tavsiye ediyorum gebeliğim süresincede gideceğim teşekkür ederim buradan Fatma Hanıma
Muayene sürecim ve sonrasında gebelik takiplerimde çok detaylı bir şekilde ilgilenerek aklımdaki soru işaretlerini giderdi.Muayenehane ortamı şu pandemi döneminde daha güvenli oluşu sebebiylede çok memnunum çok teşekkür ederim
Fatma Kaya Ataş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Kaya Ataş, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Fatma Kaya Ataş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Robot Destekli Cerrahi.
Fatma Kaya Ataş adresi nerede?Fatma Kaya Ataş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hunat mah. Nuh Mehmet Baldöktü sok 3/22 Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Kaya Ataş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatma Kaya Ataş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatma Kaya Ataş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatma Kaya Ataş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Fatma Kaya Ataş hangi dilleri konuşuyor?Fatma Kaya Ataş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fatma Kaya Ataş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Kaya Ataş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatma Kaya Ataş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatma Kaya Ataş hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Fatma Kaya Ataş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kayseri bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Türkiye İş Bankası Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları