Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Konum: Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Fatma hanıma tesadüfen gitmiştim. İlgisi ve dikkati aynı anda bir çok şeyi dinlemesi beni cok memnun etti. Kendisiyle bir kürtaj geçirdim o an ki merhameti şefkati çok hoşuma gitti.Şimdi bir gebelik süreci daha geçiriyorm kendisiyle devam ediyoruz

Y

Fatma hocamla ilk bebeğimi kucağıma aldım, gebelik öncesi ve gebelik boyunca takibimi yaptı. Aklınızda en ufak bir soru işareti kalmıyor onu görünce ve konuşunca.o kadar merhametli, güler yüzlü ve candan ki her hasta kendini özel hissediyordur eminim!Muayeneden çıkınca psikologdan çıkmış gibi hissediyorsunuz.Tecrübesi,bilgisiyle nokta atışı yapıyor,sizi gereksiz bilgilerle doldurmuyor.Hocama ve ekip arkadaşlarına buradan da çok şükranlarımı sunuyorum.
Allah razı olsun sizden, yollarınız hep açık, aydınlık ve ferah olsun inşallah!

İki çocuğumun doğumunu da Fatma hocam da yaptım, güleryüzü, samimiyeti tecrübesi ve bilgisiyle de harika bir hamilelik süreci ve sonunda da sağlıklı bir doğum gerçekleşti, kendisine çok teşekkür ediyorum. Bir öğretmen ve bir kadın olarak herkese tavsiye ettim ve ediyorum da bütün ailemizin doktoru iyi niyeti ve yardımseverliği için çok teşekkür ederim Rabbim razı olsun böyle doktorlarımızın sayısını artırsın inşallah…

Merhaba iyi günler 3.cocugumun takibi esnasinda tanistim ,doğumunu da kendisinde yaptim ,alanına hakimiyeti insana güven veriyor ve doktorda bence en önemli özellikler rahatça çekinmeden soru sorabilmek, güler yüz ve hamilelik ve doğum esnasındaki merhameti , kendisine çok teşekkür ediyorum ve kesinlikle tavsiye ediyorum, Doktor Hanim gibi işinin ehli insanların sayısı ülkemizde daha artmasını temenni ediyorum