e....a
Gözlük numaralarımın büyüdüğünü düşünerek doktora gittim. Aynı zamanda lens istedigimi ama lenslerin batma yaptığını soyledim. Doktor hanıma sorduğum sorularda net bir cevap ve net bir açıklama alamadım. Gozluk camlarını istersen değiştir istersen degistirme gibi ifadeler de fazlaca kullanılarak kafamda bir sürü soru isaretleriyle odadan çıkmak zorunda kaldım. Zaten ben çıkmadan yeni hasta girmişti bile içeriye. Yeni bir doktora daha gorunmem gerekicek.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
al...ç
DOKTOR HANIMA BURSADA OTURAN ABİM İLK MUAYENE OLDU ÇOK MEMNUN OLDUĞUNDAN 3 GÜN ÖNCE İKİ YEĞENİME RANDEVU ALDIM ONLARDA ÇOK MEMNUN OLMUŞLAR.AYNI YEĞENİM AYNI HASTANEDE BİR BAŞKA GÖZ DOKTORUNA MUAYENE ETTİRMİŞTİM Bİ SONUÇ ALAMADIM KENDİSİDE Bİ BAŞKA DOKTURA GÖSTER DEMİŞTİ. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM.
Fatma Köroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Köroğlu, Göz Hastalıkları.
Fatma Köroğlu adresi nerede?Fatma Köroğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beşevler Mah. İzmir Yolu Cad. No:105 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Köroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatma Köroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatma Köroğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatma Köroğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Fatma Köroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Köroğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatma Köroğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatma Köroğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Fatma Köroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Göz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Göz Doktorları