Kentkoop Mahallesi 1864 Cadde Siyasal 92 Sitesi Albayrak Apartmanı Dış Kapı No: 24 Daire: 1 Batıkent, Yenimahalle, Ankara
Psikiyatri Randevusu
Kentkoop Mahallesi 1864 Cadde Siyasal 92 Sitesi Albayrak Apartmanı Dış Kapı No: 24 Daire: 1 Batıkent, Ankara
Anksiyete Bozukluğu Tedavisi
Bipolar Bozukluk Tedavisi
Ergen Psikoterapi Çalışması ve Tedavisi
Panik Bozukluğu Tedavisi
Şizofreni Tedavisi
by...b
Anlayışlı alanında uzman bir doktor anksiyete ve uyku problemim için başvurdum, kendimi sözleriyle çok daha iyi hissettim.. tavsiye ederim teşekkürler hocam
d....e
Fatma Hanım'a gitmeden önce bir psikoloğa gittiğim için biraz önyargılıydım ancak kendisi, yaşadığım süreci anlatirken başından sonuna kadar beni sabırla dinledi. Oradan çıktığımda kendimi anlaşılmış olmanın rahatlığını hissettim. Ardından üç defa daha seans yaptık, ben çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.
b....k
Doktoruma çok teşekkür ediyorum iki ay gibi kısa bir sürede çok yol katettim verdiği ilaçlarda gerçekten çok etkili,takıntı hastalığım azalmaya başladı kendisini şiddetle öneririm
Fatma Hanım'ın dinleyen hâli, ilgili yaklaşımı ve güven verici tutumu görüşmelerimizin benim açımdan verimli geçmesini sağlayan en önemli unsurlar. İki görüşme yaptık ve kendimi şimdiden ilk güne göre çok çok daha iyi hissediyorum.
b....k
Güzel bir görüşme oldu. Beni etkiledi..temizlik takıntım konusunda bana etkili çözümler sundu. Şiddetle tavsiye ediyorum
Fatma hanımla tanıştığım için çok memnunum. Beni anladığını hissettiğim ve mutlu ayrıldığım bir seans oldu.
z.....
Fatma Hanım'a ilk gittiğimde çok çok kötüydüm. Bana çok yardımcı oldu... Kendisine gerçekten çok teşekkür ederim. Dünyaya bakış açımın değiştiğini hissediyorum.
Doktor hanımla konuşurken kendimi gayet rahat hissettim. Bir saat boyunca hiç durmadan konuştum zaten. Bugün ilk görüşmemizi yaptık. 10 gün sonra kendisini tekrar görmeye gideceğim ve EMDR terapisine başlayacağız. Birlikte olumlu sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum.
eb...r
Daha öncede farklı psikiyatriye gitmiştim fakat Fatma hanım çok başka. Rahat konuşmak ifade konusunda yardımcı olması ve kibar olması sabırla dinlemesi bana çok iyi geldi. Sayesinde panik atağım olmadan tekrar dışarı çıkabiliyorum. Araba sürebiliyorum.Günlük hayatıma devam edebiliyorum. Benim için imkansız şeyleri imkanlı kıldı. Verdiği ilaçları düzenli 1 ay kullandım ve gözle görülür değişim yaşadım. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Tekrar teşekkür ederim Fatma hocama. İyi ki varsınız. Hayatlara dokunabilmek ve onarmak harika.
ü....e
Kendimi rahat hissettirmesi, konuşurken çok doğal bir şekilde yönlendirmesi ve daha çok açılmaya teşvik etmesi beni çok iyi hissettiriyor.
Fatma Kuşcu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Kuşcu, Psikiyatri. Size Fatma Kuşcu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikiyatri Randevusu, Psikoterapi, Yetişkin Terapisi, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Bipolar Bozukluk Tedavisi, Şizofreni Tedavisi, Anksiyete Bozukluğu Tedavisi, Panik Bozukluğu Tedavisi, Ergen Terapisi.
Fatma Kuşcu adresi nerede?Fatma Kuşcu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kentkoop Mahallesi 1864 Cadde Siyasal 92 Sitesi Albayrak Apartmanı Dış Kapı No: 24 Daire: 1 Batıkent Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Kuşcu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatma Kuşcu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatma Kuşcu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatma Kuşcu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Fatma Kuşcu hangi dilleri konuşuyor?Fatma Kuşcu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fatma Kuşcu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Kuşcu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatma Kuşcu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatma Kuşcu hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Fatma Kuşcu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fatma Kuşcu hangi sigortaları kabul ediyor?Fatma Kuşcu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Psikiyatristler