Dermal dolgu botoks uygulamaları, protetik restorasyonlar, implant üstü protetik restorasyonlar, lamina ve bonding tedavileri ile ilgili çeşitli kurs ve seminerlere katılmıştır.İleri seviyede ingilizce bilen diş hekimi Fatma Kuvvetli yurt dışından çok sayıda hastayı başarılı bir şekilde tedavisini gerçekleştirmiştir. İzmir Kuşadası ve Fethiyede 9 senelik bir deneyimi bulunmaktadır.İleri cerrahi eğitimi için halen dokuz eylül diş hekimliği fakültesinde eğitim görmektedir.
Diş Hekimi Randevusu
Diş Hekimi Randevusu
İnciraltı, İzmir
Dokuz Eylül üniversitesi diş hekimliği fakültesi
İnciraltı, İzmir
Dokuz Eylül üniversitesi diş hekimliği fakültesi
bu...
Fatma hanım çok neşeli çok profesyonel bir diş doktoru 3 adet zirkonyum kaplama yaptırdım çok başarılı yaptı şimdi ise 3 adet implant üstü kaplama yaptıracağım fatma hocamın hastası olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum
es...a
Doktor hanım üst 20 yaş dişimi çekti. Uyuşturma sonrası çok kısa bir süre içerisinde dişi bana acı ve rahatsızlık vermeden çıkardı. Tedavi sırasında rahatlatıcı tavrı kaygılarımızın farkında oluşu ve profesyonellik beni mutlu etti. Ayrıca çekim için gittim genel bir muayenemi yaptı ve çürüklerim Diştaşlarım olduğunu öğrendim. Eksik dişlerimin yerine diş planlandı. İlerleyen randevularda deneyimlerimi eklemeye devam edeceğim. Kendisine ve Smile İzmir ailesine teşekkür ediyorum.
Fatma Hanım'dan çok memnun kaldım. Kendisi 4 tane azılı dişimi çekip dikiş atmıştı. Fatma Hanım çok bilgili, ilgili, işinde çok başarılı bir doktor. Kendisine korkarak gitmiştim ama göz açıp kapayıncaya kadar hepsini beni çok rahatlatarak ve hissettirmeden çekti. Ben çok memnunum.
al...r
Sürekli ağrıyan ve en sonunda biraz da sallanmaya başlayan dişimi Fatma hocam çok uğraştı ve kurtardı, tüm dolgularımı ve rutin diş işlemlerimi de çok güzel halletti. El becerisi ve hekimliği çok iyi ayrıca çok ilgili biri. Diş tedavimden beridir hiçbir sıkıntı yaşamadım kendine teşekkür ediyorum ve kesinlikle tavsiye ediyorum.
Fatma Hanım çok ilgilendi her şeyi istediğim gibi yaptılar. Sorun yoktu. Daha öncesinde farklı bir diş doktoruna gidiyordum ama doktorumu değiştirip Fatma Hanım'ın hastası oldum. Kendilerinden gayet memnunum. Fatma Hanım diş taşı temizleme ve dolgu tedavimi yaptı. Yapılan tedavilerimden gayet memnunum, hiçbir problemim yok.
eg...k
Sık diş taşı temizliğine ihtiyaç duyuyorum bu sebeple çok fazla diş hekimine gitmek durumunda kaldım. İlk defa bir diş taşı temizliği sonrası dış etlerim şişmedi ve kanamam olmadı. Fatma hanım çok titiz ve nazik çalışıyor ayrıca kullandığı ekipmanlar çok kaliteli ve profesyonel. Kendisine teşekkür ederim.
h....
Uzun zamandır sabah çene agrisi ile uyanmama sebep olan diş gıcırdatma problemime Fatma hanım masseter botoksu ile son verdi. Benzer sorunlar yaşayanlara tavsiye ederim. Artık sabah diş ve çene ağrım olmadan uyanıyorum
Fatma Hanım gerçekten mükemmel bir diş hekimi. Hem işinde usta hem de cana yakın. Tüm sorularımı tek tek cevapladı, ayrıntılı bir şekilde her şeyi anlattı. Tüm dolgularımı özenle yaptı. İyi ki Fatma Hanım'la tanışmışım. İlgisi ve becerisi için çok teşekkürler. Kesinlikle öneririm. Bence İzmir'deki en iyi diş hekimi.
a....e
Benim gibi süreçle ilgili bir çok sorunuz varsa bircok insanın sorunuyla uğraşmasına rağmen sabır ve anlayışla açıklaması çok memnun kalmamı sağladı. Ev tipi diş beyazlatma tedavisine başladım, önerilerine de uydum ve başarılı bir sonuç aldım. Titizlik ve ilgisi için kendisine ve ekibine teşekkür ederim.
Fatma Kuvvetli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Kuvvetli, Diş Hekimi. Size Fatma Kuvvetli tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Randevu.
Fatma Kuvvetli adresi nerede?Fatma Kuvvetli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İnciraltı İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Kuvvetli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatma Kuvvetli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fatma Kuvvetli hangi dilleri konuşuyor?Fatma Kuvvetli ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fatma Kuvvetli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Kuvvetli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatma Kuvvetli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatma Kuvvetli hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Fatma Kuvvetli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri