Aile Danışmanlığı Randevusu
Stres Yönetimi
Yas Terapisi
Zaman Yönetimi
Merve D. Aslan
Lisans eğitimi sürecinde kamu kuruluşlarında ve hastanelerde staj programını tamamlamıştır. Yüksek lisans eğitim süresince ise aynı şekilde hastanelerde staj programını tamamlamış olup hastanelerin psikiyatri ve psikoloji klinikleriyle eş güdümlü bir şekilde çalışmalarını gerçekleştirmiştir. Şu anda ise MDA Psikoçözüm Merkezinde Uzman Aile Danışmanı olarak görev yapmaktadır.
Almış Olduğu Eğitim ve Sertifikalar
Etkili İletişim
Girişimcilik ve Liderlik
Kişisel Markalaşma
he...i
Merve Hanımla 4 ya da 5 kere görüşme imkanı bulabildik. Sonraki seansları benim fiziki rahatsızlıklarım sebebi ile gerçekleştiremedik. Terapi seanslarına devam etmek isterdim ama mümkün olmadı maalesef. Gerçekleştirdiğimiz seanslarda kendisinden oldukça faydalandığımı düşünüyorum. Bana o süreç içerisinde psikolojik olarak çok iyi gelmişti, çok rahatlamıştım. Kendisine çok teşekkür ederim.
Merve Hanım bizim hayatımıza tabiri caize bir hızır gibi girdi. Hayatımızın en kötü ve en karanlık döneminde onunla tanışmak bize aydınlık bir kapı araladı. Eşimin kanser tanısı almasıyla hayatımız alt üst olmuştu. Ne söylesem ne desem eşime ulaşamıyordum, kendini her türlü iletişime kapatmıştı. Çaresizlik duygusu içimi tamamen kaplamıştı. Kanser tedavisi aldığımız süreçte Merve Hanım’la tanıştık ve kendisiyle seanslara başladık. Eşim ilk başta Merve Hanım’la olan görüşmelerimizde de kendisini kapattı. Fakat Merve Hanım etkin iletişim becerileri ile eşimle iletişim kurabilmeyi başarmıştı. Hem benim hem de eşimin hastalık sürecindeki en büyük yardımcısı ve destekçisi Merve Hanım oldu. Bu süreç boyunca Merve Hanımdan psikolojik danışmanlık aldık ve hastalık sürecini psikolojik olarak sağlıklı bir şekilde atlatabildiysek Merve Hanımın emekleri ve sonsuz çabası sayesindedir. Daha çok şey demek isterim ama özetle iyi ki bize bu yolda eşlik etmişsiniz Merve Hanım. Allah sizden razı olsun.
Merve Hocamla psikoterapi seanslarına başladığımda beynimden atamadığım ve sürekli tekrarlayan düşüncelerim ve takıntılarım vardı. Artık içinden çıkılmaz bir hal içerisindeydim. Kafamın içerisindeki seslerden dolayı çocuklarımla ve eşimle bile ilgilenemez olmuştum. Geçmişte yaşamış olduğum travmalarımdan dolayı takıntılarım ilerlemiş ve obsesif bir hal almıştı. Fakat Merve Hocamla gerçekleştirdiğimiz psikoterapi seansları sayesinde beynimin içindeki tekrarlayan düşüncelerden dolayı oluşan o sis bulutları dağıldı. Obsesif takıntılarım giderek azaldı ve sonunda onlardan kurtuldum. Yeniden sağlıklı düşünebilmeye başladım. Artık çocuklarıma ve eşime daha fazla zaman ayırabiliyorum ve bu durumdan dolayı çok mutluyum. Merve Hocama çok teşekkür ederim.
c....
Bana olan emekleriniz ve destekleriniz için çok teşekkür ederim Merve Hanım. Sizin sayenizde artık hayata başka bir pencereden bakıyorum. Benim ve ailemin üzerindeki emekleriniz ve çabanız çok büyük. Meğer başka pencereler de varmış bu hayatta. Allah sizden razı olsun.
Yaşamış olduğum birtakım olumsuzluklar nedeniyle ağır bir şekilde anksiyete ve depresyon süreci içerisindeydim. Bu süreç içerisinden ise çıkabileceğimi hiç sanmıyordum. Hayatımın çöküşünü izliyor gibiydim. Bu süreç içerisinde hayatıma Merve Hocam girdi. Merve Hocamın ilgili yaklaşımıyla, içtenliğiyle ve hayatıma olan dokunuşlarıyla en dipten çıktım ve yeniden doğdum. Ne kadar teşekkür etsem az ne yazsam ne desem yetersiz kalır. İyi ki hayatıma
girmişsiniz Merve Hocam. Yeniden ve tekrardan teşekkür ederim.
Hayatım kısır bir döngüye girmiş gibi giderek kötüleşiyordu ve ben hiçbir şey yapamıyordum. Etrafımda olup biten her şeye kaygılanmaktan ve günlük hayatımdaki küçücük bir aktiviteden bile kafamda sonu felaketle biten senaryolar yazmaktan çok yorulmuştum ama bunun önüne de geçemiyordum. Bu kaygı bozukluklarının sonunda panik atak nöbetleri de geçirmeye başlamıştım. Sonrasında yollarımız Merve Hocamla keşişti. Merve Hocamı ilk gördüğümde yüzündeki sıcacık gülümsemesi ile bir şeylerin değişebileceğine olan inancım geri gelmişti. Merve Hocamın uzman yaklaşımı ile hayatım yeniden düzene girdi. Kaygı bozukluklarım giderek azaldı ve bir daha nöbet geçirmedim. Benim gibi bir durumda iseniz Merve Hocamla görüşmenizi içtenlikle öneririm. Kendisine buradan da teşekkür ederim.
Fatma Merve Akkanat Karagil isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Merve Akkanat Karagil, Aile Danışmanlığı. Size Fatma Merve Akkanat Karagil tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Psikoonkoloji, Evlilik Terapisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Erkeklerde Cinsel İsteksizlik, Kadınlarda Cinsel İsteksizlik.
Fatma Merve Akkanat Karagil adresi nerede?Fatma Merve Akkanat Karagil şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Erenköy Mahallesi Kutup Caddesi No:41 Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Merve Akkanat Karagil isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatma Merve Akkanat Karagil online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatma Merve Akkanat Karagil isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatma Merve Akkanat Karagil, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Fatma Merve Akkanat Karagil hangi dilleri konuşuyor?Fatma Merve Akkanat Karagil ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fatma Merve Akkanat Karagil isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Merve Akkanat Karagil bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatma Merve Akkanat Karagil ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatma Merve Akkanat Karagil hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Fatma Merve Akkanat Karagil hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fatma Merve Akkanat Karagil hangi sigortaları kabul ediyor?Fatma Merve Akkanat Karagil tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Aile Danışmanları
Selçuklu bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Aile Danışmanları