me....
Zübeyde hanım hastanesine gitmiştim. mide şikayetim vardı. Öncelikle çok iyi karşılandım. Kesinlikle bir doktorda olması gereken en iyi özelliğe sahip birisi. Kendisi hastalığımla ilgili tahliller yaptırdıktan sonra tek tek bütün yapmam gerekenler, hastalığımla ilgili bilgileri anlattı. Tekrar tekrar sordular ilgilendiler. Ben çok teşekkür ediyorum. Umarım böyle doktor sayısı artar. Zaten hastaların ilaçtan çok bilgilenmeye ve öneriye ihtiyaçları var. Doktorumuza çok teşekkür ediyorum.
me...r
merhaba rahatsızlığım yaklaşık 1 aydır boğazımdan kanlı şekilde balgam gelmesiydi doktor Fatma hanıma muayene oldum benden gerekli gördüğü tahliller ve akciyer filmi çektirmemi istedi sonuçlarla birlikte tekrar kontrol muayenesine gittim neyseki herhangi bir rahatsızlığım yokmuş doktor hanım bana ilaç yazmadı iyi olduğumu bana tahlil sonuçlarıyla anlattı vede hisettirdi ilaca ihtiyacım olmadığını anladım zaten içimde artık bir hastalık şüpesi kalmadı teşekkür ederim size Doktor hanım.
se...ç
çok doktor gezdim bu hanım kızımız kadar inceleyeni görmedim eminim benim rahatsızlığım ve ağrılarımın sebebnin tamamını bulacak ve bana gereken tedaviyi uygulayacaktır bana çok güven verdi memnunum teşekkür ediyorum.
se...ç
Fatma Nadide Yorulmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Nadide Yorulmaz, İç Hastalıkları.
Fatma Nadide Yorulmaz adresi nerede?Fatma Nadide Yorulmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir Yolu Görükle Kampüsü Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Nadide Yorulmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatma Nadide Yorulmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fatma Nadide Yorulmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Nadide Yorulmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatma Nadide Yorulmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatma Nadide Yorulmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Fatma Nadide Yorulmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa İç Hastalıkları Uzmanları
Aydın İç Hastalıkları Uzmanları
Orhangazi İç Hastalıkları Uzmanları
Şanlıurfa İç Hastalıkları Uzmanları
Karacabey İç Hastalıkları Uzmanları
Daha fazla (5)Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları