Lisans eğitimimi Uludağ Üniversitesi Psikoloji bölümünde onur öğrencisi olarak tamamladım. Uzmanlığımı Sağlık Bilimleri Üniversitesi Klinik Psikoloji programında birincilikle bitirdim. Uzmanlık tezim, romantik ilişkilerde çatışma çözme stilleri ile erken dönem uyumsuz şemalar arasındaki ilişkiyi ele almaktadır. Ergen ve yetişkinlerle bireysel terapilerin yanı sıra çiftlerle çift terapisi ve cinsel terapi üzerine de çalışmaktayım. Terapi sürecinde Şema Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Kabul ve Adanmışlık Terapisini kullanmaktayım. Ayrıca, EMDR 1. Düzey ve EMDR 2. Düzey eğitimlerimi tamamlayarak EMDR Avrupa Akredite Uygulayıcısı olarak psikoterapi sürecinde EMDR uygulamaktayım. 2020-2023 yılları arasında Aktif Hayat Tıp Merkezi’nde çalıştım. Şu anda kendi kliniğimde yüz yüze ve Online terapi seanslarına devam etmekteyim.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 12 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

Fatma Nur Ar Muayenehanesi
Kemerkaya mahallesi Gazipaşa caddesi Erdemli apartmanı no9 kat 3 daire 5, Ortahisar, Trabzon

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 12 yaşındaki çocuklar

Aile Terapisi +26 daha fazla

Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme

Beck Depresyon Ölçeği

Kemerkaya mahallesi Gazipaşa caddesi Erdemli apartmanı no9 kat 3 daire 5, Trabzon

Makaleler
Röportaj

K
Konum: Fatma Nur Ar Muayenehanesi Bireysel Terapi

Nur hocam ile sürece yeni başladık. Anlaşıldığımı hissettiğim, duygularımı anlamama yardımcı olan, empati kurabilen birisi.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Fatmanur Hanım ile yaklaşık 8 aylık bir randevu geçmişimiz var. Şu ana dek seansımızda işlediğimiz her konuda kendimde gelişme gözlemlemekteyim. Kendisinin; danışanı olan benimle iletişimini, açıklamalarını, ilgisini beğeniyorum ve alanında başarılı biri olduğunu düşünüyorum.

Konum: Online Danışmanlık Diğer

Panik atak ve yaygın anksiyete semptomlarım için ilaç tedavime ek olarak terapiye başladım 6 ay önce. 3 aydır panik atak yaşamıyorum, kaygımı yönetmekle ilgili tecrübe kazandım bu süreçte. Kontrol alanımda olmayan konularla, belirsizlikle baş edebiliyorum artık.

Konum: Fatma Nur Ar Muayenehanesi Psikoterapi

Değersizlik duygum ve özgüven sorunlarım nedeniyle terapiye başladım. Kendime karşı eleştirel iç sesimin önce sebeplerini anladım, şimdi kendime daha gerçekçi bakmaya başladım. İnsan olmanın ne demek olduğunu bu yaşımda yeni öğrenmeye başladım da diyebiliriz.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Anksiyete, mükemmeliyetçilik ve degersizlik duygusu üzerine Fatma hanımla seansa başladım. Olaylara daha mantıklı bakmama yardımcı oldu, özellikle bu konularda farkındalığımı artırdı. Seanslarımız oldukça verimli geçiyor. Kendisi çok cana yakın biri ve beni anladığını hissediyorum. Seanslarima devam ediyorum ve geleceğe dair daha umutluyum.

Konum: Online Danışmanlık Randevu

Hayata dair olumsuz düşünceler, ölüm korkusu, kendimi beğenmeme ve çokça kötü düşüncelerle Fatma Nur hanıma başvurdum. Çok etkili geçen görüşmelerden sonra nasıl oldu ne yaptı bilmiyorum fakat hayata tutunmamı sağladı. Bence insanlar hayatlarının bir kısmını buna ayırmalı. İlk başta kafamda çokça olumsuz düşünceler ve çekingenliğim vardı. Fakat Fatma Nur hanım gerçekten içinizdeki sizi dışarı çıkarmanıza yardımcı oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim

Randevu doğrulandı
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Uzun yıllar depresyon/anksiyete/sosyal fobi ile yaşadım. sonunda düzenli olarak terapi almaya başlamak verdiğim en iyi kararlardan oldu. İyileşmek inişli çıkışlı bir süreçti ama her adımda kendime yaklaştırdı ve kendimi daha iyi tanımamı sağladı, kendimi daha iyi tanıdıkça daha çok sevdim. Değersizlik hissini dibine kadar yaşadım ve sonunda insanın değeri dışarıda değil kendi içinde bulacağını çok net anladım. Bu rahatsızlıkların gerçekten geçebileceğine ihtimal vermeyen geçmişteki kendime dönüp bak ben burdayım demek isterdim. İnanmak ve adım atmak ile başlıyormuş her şey...

Konum: Online Danışmanlık Diğer

Merhabalar ben geçen sene Eylül ayında tanıştım Fatmanur hanımla. Ve ben kendimi keşfetmeye yolumu bulmaya başladım benim için en büyük sıkıntı olan hayır diyememekti bunu öğrendim devamlı insanları memnun etmeye çalışmaktı bunun mümkün olmadığını öğrendim beraber çok güzel bir yol izlediğimizi düşünüyorum kesinlikle çevreme olduğu gibi sizlerede tavsiye ederim

K
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Terapiye başlamaya karar vermeden önce temizlik ve hijyen takıntılarım beni çok zorluyordu, uyku problemlerim vardı ve kronik olarak mutsuz ve isteksiz bir durumdaydım. Daha önce Online terapi deneyimim olmamıştı ve yeterince odaklanabilir miyim, etkili olur mu diye düşüncelerim vardı.
Fatma Nur hanımdan online olarak aldığım terapi seanslarımda takıntılarım, ailevi problemlerim ve iş yerimde yaşadığım sorunlara nasıl yaklaşmam gerektiğini, takıntılarımın ve uyku problemlerimin neden kaynaklandığını anlamaya başladım. Ayrıca Fatma Nur hanıma her ihtiyacım olduğunda ulaşabildim ve desteğini her konuda alabildim. Terapi sürecim çok sağlıklı ve etkili şekilde devam ediyor. Terapi almak bir insanın kendine yapabileceği en iyi şeylerden biri olduğunu düşünüyorum ve Fatma Nur hanıma her konuda çok teşekkür ediyorum.

X
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Doktor takviminde araştırırken buldum yaşadığım sorunları ( tüp bebek tedavisi olumsuz sonuç vajinismus anne babası ayrılmış bir çocuk olmak) yaşayan danışanları olduğu için gittim ve bana çok iyi geldi kendimdeki değişimi sadece ben değil etrafımdakiler bile fark ediyor. İyi bir terapist mutlu bir danışan. teşekkür ederim Fatmanur hanım..