Diyetisyen · Daha fazla

İstanbul 1 adres

Bezm-i Alem Vakıf Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden 2019'da mezun olarak lisans eğitimimi tamamladım. Aynı zamanda Bezm-i Alem Vakıf Hastanesi'nin çeşitli departmanlarında da stajyer diyetisyen olarak görev aldım. Eğitim hayatım boyunca ve mezun olduktan sonra da çeşitli seminerlere katıldım ve katılmaya devam ediyorum.

Sağlıklı beslenme, zayıflama, kilo alma ile birlikte çeşitli hastalıklara ve sağlık problemlerine yönelik Online Diyet ve Beslenme Danışmanlığı Hizmeti vermekteyim.

Yetişkin (İlgili adreslerde)
Çocuk (İlgili adreslerde)

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Ümraniye, İstanbul

Fatma hocam harika biri gerçekten. Ciddi yemek ataklarım ve tatlı krizlerim olduğu bir süreçte tam bir çıkmazdayken tanıştım kendisi ile aynı zamanda duygusal açlık yaşıyordum. Kilo vermek istedikçe daha çok yeme atakları yaşıyordum. Fatma hocam sayesinde her şey düzene oturdu. O kadar anlayışlı ve samimi ki bazen yaptığım kaçamakları bir hoşgörü ile karşıladı ve çok güzel bir yol aldık. İyi ki Fatma hocam ile tanışıp bir süreci başlattım.

• Online Danışmanlık Online Diyet  •

• K

Canım Fatma Hocam her zaman yardımcı kibar anlayışlı Herkese tavsiye ederim diyetimin başında kilo veremeyeceğimi düşünerek sonradan kilo verdıgımı gordum. Hayatıma sporu dahıl etmemı sagladı

• Online Danışmanlık Kişiye Özel Diyetler  •

• N

Ben çok memnun kaldım ilgili bir diyetisyen kişiye özel program sunuyor kısa sürede aç kalmadan kilo verdim teşekkür ederim NB

• Online Danışmanlık Online Diyet  •

• T

Dyt. Fatma hocama kendi bedenimi tanıyarak zayıflamak ve daha iyi hissetmek için gittim. Benimle çok güzel ilgilendi. Her gün iletişim halinde olduk ve beni yalnız bırakmadı. Şu an ki bedenimden çok memnunum ve aynı zamanda kendimi çok sağlıklı hissediyorum. Kendisini gönülden tavsiye ediyorum.

• Dyt. Fatma Nur Elaldı Gölgeci Diyetisyen Randevusu  •

Zayıflma konusnda skıntım vardı. Kilo veremezken fatmanur hocama denk geldim ve olumsuz yorum görmeynce bnde destek istedim. Sonuc mu ? Mukemmel kisa zamanda kilo vermye basladm . Ilgilenmesi dakikligi cana yakinligi beni cok etkiledi ve basardik . Iyiki varsin fatmanur hanim . Cok seviyorum sizi Herkese tavsiye ederim . Gonul rahatligiyla memnun kalacaginiza %100 eminim.

• Online Danışmanlık Kilo Verme Diyetleri  •