Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk

Şenlikköy Mah. Özgür Sk. No:8/2, Bakırköy, İstanbul

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Dikkat Eksikliği

DIR Floortime +15 daha fazla

Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)

Evde Fizyoterapi

Fizyoterapi Değerlendirme Randevusu

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Movetoplay

1979 yılında Nevşehir'in Ürgüp ilçesi Ulaşlı Köyü'nde doğdum ve ilkokulu Ulaşlı Köyü İlkokulu'nda, orta öğretimi 1996 yılında Ürgüp Lisesi'nde tamamladım ve aynı yıl Hacettepe Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rahabilitasyon bölümünü kazanıp Ankara'ya gittim. 2000 yılında Hacettepe Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Fakültesinden mezun olduktan sonra ilk üç yıl kendi memleketim olan Nevşehir'de hem bir özel eğitim merkezinde hem de parttime olarak bir fizik tedavi hekiminin muayenehanesinde çalıştım. Mezuniyet sonrası eğitimler için İstanbul'a gidip geldikçe İstanbul'da yaşamaya karar verip, 2003 yılı sonlarında İstanbul'da, part time olarak öğleden önce çocuk nöroloji doktoru ve öğleden sonra da çocuk ortopedisti ve çocuk fizik tedavi hekimi muayenehanesinde çalışmaya başladım. Bu süreçte özellikle serebral palsi ve diğer pediatrik fizyoterapi çocuklarını, preoperatif ve postoperatif çocukları takip ettim. Halen bu çocukları takip etmekteyim. Uzunca bir dönem yine part time olarak Acıbadem Mobil Sağlık Hizmetlerinde evde fizik tedavi hizmeti verdim. 2011-2012 yıllarında Ayres Duyu Bütünleme eğitimlerine başlayıp arkasından Floortime, NDT Bobath gibi bebek ve çocuk alanında bir çok eğitimleri tamamladım ve bu alanda da danışanlarımıza hizmet vermeye başladım. İşim çocuk olunca 2022-2023 öğretim yılınca ikinci üniversite olarak İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü'ne kaydımı yaptırdım ve halen devam etmekteyim. 2020 yılı başında MovetoPlay danışmanlık merkezini açtım ve halen orada fizyoterapist ve ergoterapist arkadaşlarla danışmanlık hizmeti vermekteyim. Merkezimizde yüz yüze ve online olarak danışmanlık hizmetimizi sürdürmekte ve bebek ve çocuğa dair güncel yaklaşımları takip etmekte ve sürekli kurslarla kendimi yenileme çabasındayım.

Röportaj

Konum: Movetoplay Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Kızımın tanısı olmayan bir kas rahatsızlığı vardı ve Fatma Hanım ile kızım 6 aylıktı tanıştık ve çok uzun zaman birlikte çalıştık. Her zaman bizi tedavimizle ilgili detaylı bilgilendiren her sorumuza bıkmadan cevap veren kızımı kendi kızı gibi görüp sevgisini şefkatini ilgisini tüm kalbiyle veren işinde çok başarılı olan canımız fizyoterapistimiz. Kızım şuan 5 yaşında ve artık bağımsız bir çocuk. Fatma Hanımın emeği o kadar çok ki yollarımız ayrılsa da aramızda hiç kopmayacak bir gönül bağı oluştu. Her zaman minnettar olacağız.

Konum: Movetoplay Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)

Fatma hanıma dispraksi teşhisi sonrasında, duyu bütünleme terapisi almak için ulaştık. Kendisi ve ekibi bu süreçte bize çok yardımcı oldu, sadece haftalık aldığımız terapilerde değil, evde yapılması gerekenler ve bu süreçte çocuğumuza yaklaşım konusunda da destek oldular

Konum: Movetoplay Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Fatma hanim harika bir fizyoterapist, kizima gosterdigi emek, caba, anlayis, ilgi, sevgi ile o kadar cok yol kattettik ki, tecrubesi bilgisi cok kiymetli. Kizim ozel bir cocuk , daha once baska bir fizyoterapiste gitmistik ve kizim surekli agliyordu ama Fatma hanima basladigimizda kizimdaki duyusal hassasiyeti farkedip ona gore yol izledi ve bizim icin cok zor olan surecleri cok guzel bir bizimde aştik, sayesinde kizim cok cok ilerledi ve surecimizi tamamladik .Iyiki yolumuz kesismis iyi ki